פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים במזל טוב ניפטר לי אחד משני בדיסקים שלי התואומים GXP60 של IBM והוחלף ל QUNTUAM FIREBALL AS 60 גיגה (שודרג מ IBM 40 גיגה). קצת יותר רועש והרבה הרבה יותר אמין !!! לא היה לספק SEGATE ומקסטור מהסידרה החדשה לא מוכך עדיין לטעמי ולכן הקוונטום מבית MAXTOR כן בעל מוניטין של אמינות מציינת !!! הוא הבחירה הנבונה !!! עים IBM אני גמרתי !!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים אתם הכנסתם אותי ללחץ עם ה-IBM שלי שהתחיל להרעיש נוראית, אז קניתי מאקסטור חדש, אז נכון שעכשיו יש לי כפול מקום, אבל בינתיים ה-IBM מעולה ומהיר כמעט כמו המקסטור. נראה לי שהמנוחה שהוא נמצא בא עכשיו עוזרת לו ;D
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר אני משווק לא לקוח קצה ובמקרה זה הספק (יאד אלקטרוניקה ) משווק גם IBM של יבוא עצמי שלו וגם מוצרים של CRG דן
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים ולי יש 2 אריקסונים בRAID ולא קרה להם כלום עד היום ...מענייןאולי אתם לא שומרים עליהם ?מורידים אותם למטה ?לטיול ?לא מטפחים אותם מספיק ?
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים הGXP שלי כבר מראה את סימני הגסיסה.רעש מציק כשהוא "מתאמץ", קליקים והוא בסה"כ בן חצי שנה + -.
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים לא, כנראה יש להם איידס או איזה סוג מחלה כזאתי שאם יש את זה לאחים שלהם(75GXP) זה אמר שיש את זה גם להם, כי זה עובר מההורים. העניין הוא, שזה כמו בני אדם, יש כאלה שמפתחים כמו "חיסון" לאיידס ואז הם רק נשאים ולא סובלים מהמחלה עצמה, אלא רק מדביקים בה, ולעומתם יש כאלה שסובלים מסימפטומים מהרגע שהם נולדים, מתים בלידה, או בגיל צעיר.
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים הGXP שלי כבר מראה את סימני הגסיסה.רעש מציק כשהוא "מתאמץ", קליקים והוא בסה"כ בן חצי שנה + -.כנ"ל אצלי קיבינימאט!
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים תגידו לי אנשים, בלי שום קשר(או עם), אתם משתמשים באיזה קירור לכונן הקשיח? או שאתם סתם מחברים אותו מתחת לפלופי?
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים אני אומר שלפני שכולנו נשאר מזילי דמעה וכל מה שיהיה עלינו לעשות הוא להשליך את הכונן "המדהים" הזה לפח הזבל, לעשות את הדבר הבא...לרוץ לביוס ולהפעיל את אופציית ה S.M.A.R.T, כך שברגע שהוא עומד להתפגר תקבלו הודעה על כך ותספיקו לגבות את הדברים היקרים לכם.לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר התחלתי לספור את הימים עד התפגרותו של ה GXP שברוב טפשותי, רכשתיו כתוצאה מפרסום חכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.