פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אני לא ממש מבין בצילום אבל בטוח שגם אתה לא מומחה כרגע... תבקש מערן שילמד אותך קצת לצלם חח... {הוא מומחה בלצלם את העין של עצמו - חח..} התמונות בסדר אבל נראות כמו תמונות של לכוון ולצלם... התמונה לא נראית חדה ולפי מה שאני ראיתי ל-C720 יש תמונה מעולה ככה שאתה צריך להשתפר קצת.
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים די עם הספאם חבר'ה.רק ענייני צילום דיגיטלי.שאר דיסקוסים במקום אחר (או בפרטי), גם ככה הדיון הזה קרוב לסגירה...
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים מגיע לי מזל טוב! :) קיבלנו את המצלמה החדשה - Olympus C-720UZ (מוואלהשופס, 2000 ש"ח כולל משלוח). הנה כמה תמונות שצילמתי (במצב אוטומטי, איכות אחת לפני הכי טובה). התמונות אחי בלי להעליב אבל..... איפה אתה גר באמצע שום מקום???
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים u don't get it?בצער רב ובייגון קודר הדיון ננעל.בקרוב יקום דיון חדש עם צילומים נטו!עריכה:19/12/2003 - הדיון נפתח מחדש!אנא מכם, השתדלו להמנע מספאם מיותר. כמו כן תמונות גדולות מדי לצפייה (600*800 לכל היותר - תערכו בהתאם), כאלו שמגדילות את רוחב הדף הנצפה - יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.אנא קחו לתשומת ליבכם!
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים היחידה שלי ממשיכה להפתיע אותי כל יום מחדש, בנוסף ל Nikon D1X המקצועית נתגלתה גם היריבה בליגה הזולה יותר מבית Canon, ה EOS 10D (שבקרוב ארכוש אחת כזו בשבילי). אני ואחד מחברי ליחידה לקחנו אותה לכמה צילומים בשעות אחה"צ המאוחרות אל מעבר לאופק וזה מה שיצא (מסגור והפחתת רעשים באמצעות PS) : תהנו. *בקשה קטנה, במידה והחלטתם להציג ישירות את התמונה, אנא וודאו שגודלה לא עולה על 800x600 (במקרים קיצוניים - 900x600 לכל היותר!)
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים הברק הוא אמיתי... כיוונו אל עבר סופת ברקים שהיתה באופק והצבנו חשיפה בת 20 שניות וזו התוצאה, ללא שום עריכה נוספת.*נ.ב, בתמונה הספציפית הזו גם נעשה שימוש מלא בפריים (6 Mp) שעבר הקטנה.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים צילום פנורמי של מפרץ חיפה מצלמה: Canon PowerShot S50 לא נעשה שימוש בחצובה החיבור הוא של 6 תמונות (בלבד, בהחלט לא מושלם) תוכנה: Canon PhotoStitch אני לא הצגתי את התמונה מטעמי נוחות, שכל המסך של הנושא לא ימתח... לתמונה הפנורמית - 250KB 3000x500 ---------------- מפרץ חיפה לאחר שקיעת השמש : צולם ממקום גבוהה במיוחד, בהר הכרמל, בכביש לאחר שעוברים את האונ'... חשיפה: 2 שניות F/3.2 המצלמה הונחה על מעקה :-X Night Shot Of Haifa Bay < כל הזכויות לתמונות שמורות >
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים היה עדיין אור חלקי כך שחשיפה ארוכה האירה את השמיים וזה לא נראה יפה.... :-X
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים שגיא - תמונות מדהימות. צ'בי ( ) - בתמונה הראשונה די רואים את החיבור של התמונות..... השניה נחמדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.