פורסם 2003 ביוני 1622 שנים סקורפי, ה-AutoFocus עשה את כל העבודה מפני שהוא כיוון לחתול/ה והוא/היא הייתה ב"מרכז" של התמונה. : ;D תמונה יפה מאד, וחתול/ה יפה גם! 8) תביא לי...
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אין על העזריאלי החתיכים שלי, אין! פשוט גאונים האדריכלים של המבנים המדהימים האלה.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אתם מוזמנים להתרשם משאר התמונות שהקאנון שלי תפסה, בגלרייה http://www.pnavy.com/frenzy
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אין על העזריאלי החתיכים שלי, אין! פשוט גאונים האדריכלים של המבנים המדהימים האלה. לא כל כך גאוניים זה פשוט עיגול ומשולש. ביקשתי מבן דוד שלי (בן 8 ) לצייר אם תוסיף לזה "קצת" חלונות זה יהיה בדיוק אותו דבר ;D
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים לא כל כך גאוניים זה פשוט עיגול ומשולש. ביקשתי מבן דוד שלי (בן 8 ) לצייר אם תוסיף לזה "קצת" חלונות זה יהיה בדיוק אותו דבר ;D המבנים האלה הם הרבה מעבר, אני מאמין ש K0M יסכים איתי... המבנים האלה הם פשוט הישג ואני גאה להיות אזרח במדינה עם מגדלים כאלה!
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים נראה לי שהתמונה יותר שייכת לת'רד של Cars And Babes הישן והטוב... : :smoke:
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אכן מכונית "איכותית"... , רק שהתמונה יצאה לדעתי קצת לא בפוקוס... : נסה אתה לצלם במהירות כמו שאני צילמתי, גם בזמנו השתמשתי במצב אוטומטי כל הזמן.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים "תערוכת" המכוניות האחרונה שהייתה בגני התערוכה בחופשת פסח. לא היה משהו, דיי התאכזבתי את האמת. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.