פורסם 2004 ביולי 1921 שנים חברה מתחרה? לא ציינתי שום מוצר ולפי מה שאני יודע אין יצרנית היטסינקים מוכרת מישראל...כמו כן, אף תמונה אל עובדת ולא מעניין אותי מה צלמת ומה לא, יכול להיות שהחדר שלך ממוזג, אתה משתמש בקירור אחר או אנערף..למען האמת גם לא ממש מעניין אותי..די ברור שמשתמש חדש שרק הגיע לפורום וכל התגובות שלו הן שקריות ובאות לשבח מוצר של חברה ישראלית בא לפרסם אותה...מילא היית אומר אמת, אבל שנינו יודעים שזה לא נכון..
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אני ממש לא מבין על מה הוויכוח המטומטם הזהאפילו באתר של החברה לא מדברים על ביצועים כאלהp4c 3.2 שהוא הרבה יותר קריר מהפרסקוט שלך מוציא לפי האתר 49 מעלות במאמץו29 במצב רגיל וזה בחדר של 25 מעלות!!!!!!!!!!
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר חברה מתחרה? לא ציינתי שום מוצר ולפי מה שאני יודע אין יצרנית היטסינקים מוכרת מישראל... כמו כן, אף תמונה אל עובדת ולא מעניין אותי מה צלמת ומה לא, יכול להיות שהחדר שלך ממוזג, אתה משתמש בקירור אחר או אנערף..למען האמת גם לא ממש מעניין אותי..די ברור שמשתמש חדש שרק הגיע לפורום וכל התגובות שלו הן שקריות ובאות לשבח מוצר של חברה ישראלית בא לפרסם אותה...מילא היית אומר אמת, אבל שנינו יודעים שזה לא נכון.. ידידי היקר ...... אני עדיין לא ניבלתי את הפה שלי אבל כנראה שאני סתם מבזבז את הזמן שלי על לוזר אמיתי שלא מוכן לראות את ההוכחות שנותנים לו ואפילו לתמונות הוא לא מאמין .... קצת הגזמת בעניין של ה "שקרן" כי כנראה אין לך מה להגיד. וכמו ישראלי ממוצע אתה לא יודע להודות בטעויות שלך ...... לא נורא עוד כמה שנים תתבגר ........ monrynet
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים יש לי את הרעיון הכי טוב שיש!!!!וזהו שהחנות של חבר שלך או שאתה תסדרו קירור לביקורתותנו את זה ל SUBX כמומבן , ותתנו לו לכתוב ביקורת על המוצר החדש אני יודע שכבו פה פעם אבל זה היה על הדגם הישןאז הכי טוב תנו את הקירור ביקורת וזהו !!! תאמין לי מישהו כמו subx יעשה הרבה סדר בכל הבלגן הזה!!אני אישית אומר לכם שלא לקנות את זה, עד עכשיו לא היה שום review מסודרוה review היחיד שהיה היה מדנמרק וזה היה על גירסת ה betaועכשיו יש גירסה סופית אז למה שלא ניהיה האתר הראשון עם ה reviewעל הגירסה הסופית אני בטוח שהחבר שלך מהחנות ישמח לתת אחד ל reviewושיפרסמו את השם של החנות שלו .אז דבר איתו ודבר עם subx ותתנו לו אחד ל reviewותנעלו את זה , כי זה כבר באמת מוגזם , תחנתם את זה מכל כיוון אפשרי!
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים טוב זה מתחיל להיות ממש מוזר..... לא יתכן כאלו ביצועים מבלי שזה היה מופיע בכל אתר חומרה חדשות וכדומה!חוץ ממך שאתה אדם אחד אף אחד לא דיווח כאלו ביצועיים לכן יש סיכוי שאולי קיבלת בטעות דגם מבוסס טכנולוגיה מהחלליות באזור- 51אחי תסכים איתי ש 25 מעלות לפרסקוט זה סקופ אדיר וזה היה הופל להיות השיחה החמה\ הקרה בעיר ובעולםלעומת זאת השיווק של זה והמודעות בעולם אפסיים.איפה אתה גר אולי נקפוץ להגיד שלום ולראות את הפלא הטכנולוגי .. כוס קפה גם בחשבון!סוכר פוטין!
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר לכל מי שביקש . תמונה מ - adia לטמפרטורה של המעבד . http://www.pbase.com/image/31553635 montynet
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אנחנו רוצים review מסודרמבית Subxבסדר?לדעתי הכל טוב.שהוא יכתוב reivew אמין ומפורט.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים לפי התמונה שלך בAIDA , משהו מוזר במחשב שלך וגם הוא במצב ממש לא טוב. הלוח ממש חם יחסית, ה+12 V נמצא על 16V (אתה בטוח שהHD פועל על 7200RPM ולא 10000RPM ?? ) ממש מסוכן, כל הרכיבים במחשב שלך עלולים להישרף קליל..
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אנחנו רוצים review מסודרמבית Subxתגידו, מה אתם רוצים מבני?למה דווקא הוא? מה כתוב לו על המצח כותב ביקורות HW?
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מה לעשות, אף אחד לא מנסה להלביש עליו את התיק וכמובן שזה החלטה שלואבל הוא בין הבני אדם היחידים שאנשים פה סומכים על דעתוזה שיכתב REVIEW בHWZONE עדיין לא נותן תחושת ביטחון, צריך מישהו מוכר ואמיןגם אם זאת לא תיהיה ביקורת מעמיקה , דף או שניים שיתנו תוצאות קירור וכמה מילים אישיות יספיקו לדעתי
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אני לא יודע מה איתכם.. אבל בקרוה אני קונה מחשב... ואני אקנה את הקירור הזה.. מקסימום הלכו לי 300 שקל.... ("רק" 300 שקל... בעעע)
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים תיקון* מקסימום הלכו 100-150 שקלקירור נורמלי אתה תצטרך לקנותהאקטיב קול, אם הוא לא מדהיםםם הוא גם לא נוראי, במקרה הכי גרוע הוא יגיע לביצועים של ה SPARK7 (שזה אחלה סינק שעולה 160 שקל..)
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים עוד לא ראיתי בדף תמונות שלך את הקירור עצמו בפעולה , כל מה שראיתי זה הזלמן !
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים עוד מישהו שם לב שגם itaysp משתמש בהמון נקודות כמו מונטינט? חחחחחחחחחוסולריס צודק, כמו שאמרתי, אין שום תמונות של הגוף מותקן על המעבד (שהוא דרך אגב לא פרסקוט כפי שמונטינט ציין... עוד משהו שכדאי לציין) ובפעולה, רק המד טמפרטורה מראה 20 מעלות.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים משהו מתחיל להסריח :-\הטמפ, מארז גבוה פי 2 מזו של המעבד אבל נגיד וזה אפשרי, באתר שלהם כתוב שבטמפ' חדר (!) 25 מעלות, המערכת הזאת מקבל תוצאה של 42 מעלות על מעבד בארטון 3200+ .WTF מערכת אמורה להשרף מזמן. 16v לולנ.בhttp://www.pbase.com/image/31551717כאן זה נראה נומראלי- מה שמעיד על כך שזה ספק שונה, או שפשוט הספק שלך מאוד לא יציב ונותן לפלטיה משהו כמו 240w במקום 72~
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.