עבור לתוכן

שברתי שיא עולם

Featured Replies

פורסם

הוא אמר שהיו לו ארטיפאקטים.

הכרטיס שלי במהיריות גבוהות יותר לא מגיע לתוצאות יותר גבוהות, שהמעבד שלי נמצא ב2500 מגה הרץ ( amd ).

ORB.

• תגובות 80
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

as alior said ...

הזוי ביותר.

בהחלט קשה לי להאמין שעם קירור אוויר פשוט הגעת לכאלו תוצאות .

ומוזר מאוד שאנחנו אף פעם לא רואים לינקים מאורב אצלכם ::)

פורסם

אליאור , מעניין שהבנאדם הזה עם קירור אוויר :

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2418208

הגיע ליותר מ466 לליבה!... , ו338 לזיכרונות... , זה מעניין מאוד כי אני שמעתי אותך אומר ש400 עם קירור אוויר זה דיי הגבול...

פורסם

465.

בכל מקרה זה נדיר מאוד ועדיין הניקוד שלו (גם אחרי softmod) הוא 6510 עם דייברים לא מאושרים ע"י futuremark.

פורסם

שים לב שחבר שלי השתמש באומגה אחרי סופטמוד ל9700...

ועובדה שאמרת שזה כמעט בלתי אפשרי , אבל יש לך דעות קדומות על הרבה דברים...

יש סיכוי שזה היה גליץ' בתוכנה , אבל אני לא מאמין בזה , 3dmark03 היא תוכנה מאוד אמינה , אין בה טעויות.

פורסם

האומגה לא עושה כלום כמעט חוץ מהsoft mod.

400 על קרור אוויר זה הגבול העליון - הבחור עם ה465 הוא מקרה יוצא דופן לגמרי ויש לי תחושה שגם הוא "לא מדייק"

אם זה לא היה גליץ' אז מתי נראה ORB ??

(שלא יהיה שום ספק - אני משוכנע שמדובר בחרטוט\גליץ')

פורסם

בחייכם לא למדתם שכשעושים משהו כזה קודם כל מריצים הרבה מאוד סוגים של בנצ'מארקים?

פורסם

400 לליבה זה לא כזה הרבה... אני הוספתי מאורר של 80 מ"מ של ספק כוח והגעתי ל490 בליבה ו-333 בזיכרון.

פורסם

עם 9500np נכון ?

כולם פה ממש קוסמים

פורסם

אליאור , אתה חושב שכולם מחרטטים כי אתה רגיל ששוברים שיאים רק עם קירור מים\גז\חנקן נוזלי , אבל אולי גם קירור אוויר מגיע לתוצאות טובות? לבנאדם יש מחשב מאוד חזק(סתכל בחתימה)

יש לו HYPER 6 שזה קירור שאפשר להגיד שהוא שווה ערך לקירור מים...

ולכרטיס מסך , הסינק שעשינו , עשינו לו אחר כך לאפינג , וזה סינק איכותי עם הרבה סניפירים... , סתם להשוואה , הוא שומר את המעבד שלי בקיץ החם על 46-45מעלות , ואצל חבר שיש לו מזגן שהבאתי אליו את המחשב , המעבד עבד על 39-41... , ככה שזה סינק לא רע בכלל...

פורסם

ויש לך מושג על כמה מעלות הייתה הליבה של הכ. מסך בזמן הOC?

בקיצור, תעלו את התוצאות לORB כדי שזה יהיה יותר אמין

ותנסו תוכנות אחרות כמו AquaMark וCodeCreatures

פורסם

"תנסו" , אני הייתי שם לפני חודש רק כדי להכין איתו את הסינק שיהיה מתאים לכרטיס , אחרי זה עשינו לו לאפינג , ואז קשרנו אותו לכרטיס ללא משחה טרמית , הוא פחד עדיין ורצה ישר להחזיר את הקירור הרגיל , הקיצר , בכל זאת אפשר היה להרגיש שהכרטיס פחות חם מאשר עם הקירור המקורי(זאת אומרת שאם היד הרגישה את זה , אז זה לפחות ירידה של 10 מעלות בלי משחה טרמית)

את מה שהוא עשה עכשיו , הוא עשה לבד! , הוא כותב בבירור שהוא הלך לאט לאט ואחרי 12 שעות הצליח להגיע למהירויות האלו ולתוצאות המרשימות הללו.

פורסם

מה אכפת לי כמה זמן זה לקח לו?!

אני רוצה לראות תוצאות מבדיקות אחרות

פורסם

תעלו תוצאות ב-ORB כבר!!

ודרך אגב איך זה שאני לא רואה את הכרטסי שלךמקום ראשון ב-ORB בכרטיסי מסך 5200?

:)

פורסם

אני לא מבין למה אתה (stinger) מגיב... מה אין לא פה (מקלדת) לחבר שלך ?

בכל מקרה מדובר בפיזיקה פשוטה... ללא volt mod וקרור מתאים - אין מצב לתוצאות כאלה.

באופן כללי אין שום מצב לתוצאה כזו - אפילו עם קרור גז ולא משנה כמה זמן זה לקח או כמה סנפירים יש לסינק או כל נתון אחר ולא מעניין.

לא שוברים שיאי עולם במקרה ועם קרור אוויר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים