עבור לתוכן

באיזו תוכנת אימייל אתם משתמשים ?

Featured Replies

פורסם

עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם

לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה

ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים

תוכנה מעולה, די מרשימה

יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי.

בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail)

אתר התוכנה - www.incredimail.com

באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו הסיכה באופיס של מיקרוסופט, משהו כזה, כברירת המחדל ישנו מעין משרת, וכאמור ניתן להוריד מהאתר דברים נוספים).

באיזו תוכנה אתם משתמשים ?

פורסם

יש בה אפשרות לסינון ספאם?

וגם אפשרות לעשות באקאפים?

פורסם
  • מחבר

יש בה אפשרות לסינון ספאם?

וגם אפשרות לעשות באקאפים?

יש סינון ספאם, וזה גם עובד.

הרבה יותר טוב מאוטולוק אקספרס, ונורטון אנטי ספאם ( אפילו שניהם ביחד )

עד עכשיו זה חסם לי 100 % את הספאם , אני משתמש בתוכנה רק יום אחד.

מה זה באקאפים ?

פורסם

הורדתי התקנתי

התרשמתי משאיר.

תוכנה נחמד

לפחות היא לא פותחת ת Messenger

תודה.

פורסם

גם באווטלוק אפשר לבחור שהמסנג'ר לא יפתח

בכל מקרה לא אוהב את הINC MAIL היא מצויירת לי מידי.. אני מרגיש כמו בסרט "you got mail" עם התוכנות הידודתיות האלה..

פורסם

דווקא אני אוהב תאיש ההוא

המלצר

הוא ממש נחמד

;D

פורסם

עד עכשיו זה חסם לי 100 % את הספאם , אני משתמש בתוכנה רק יום אחד.

אז מאיפה בדיוק אתה כל-כך בטוח שהיא חוסמת 100% מהספאם ?

פורסם

Outlook Express. ניסיתי Incredimail - לא בשבילי. ניסיתי מוזילה Thunderbird ומצאתי בה את הפונקציונליות שרציתי אבל חזרתי ל-OE כי המוזילה פשוט כבדה מידי ביחס אליה.

פורסם

אווטלוק 2000/XP/2003

מבחינתי הכי שימושי והכי נוח .

פורסם

בשביל מה תוכנות בכלל

הכי טוב זה חשבון MSN וMSN MESSENGER

אבל אם כבר אז לפי דעתי הTHUNDERBIRD של מוזילה ואם זה כבד לכם אז OUTLOOK EXPRESS

פורסם

אווטלוק אקספרס נוח לשימוש אבל לא יודע, לא אהבתי את הקטע שכל החשבונות דואר מעורבבים ביחד, יש אפשרות להפריד את ה INBOX שלהם אבל עדיין זה לא יהיה עץ שלם לכל אחד בנפרד, מה גם ששמעתי שיש תולעים ודברים כאלה שמשתמשים יותר באווטלוק אז זה קצת מרתיע

אווטלוק לא אקספרס, התוכנות שבאות עם האופיס.. מסורבלות לדעתי, לא באו לי טוב...

עם תיבות JAVA אף פעם לא הסתדרתי, זה לא נוח להכנס כל פעם לשם והכל כזה.. JAVA מעאפן, אין בו אפשרויות נורמליות ודברים כאלה

INC MAIL כמו שאמרתי סתם מצוייר וכל הודעה ששולחים הוא מראה בתור SPAM ALERT, הוא מתאמץ להיות נחמד וזה מציק

ב Thunderbird לא מצאתי שום חיסרון, תוכנה מדהימה.. ומה שאין בה אפשר פשוט להוריד תוספת שתכניס את זה

לא הרגשתי בה שום "כובד" היא ממש נוחה ונעימה ועם כל התחכום שלה היא ממש פשוטה (לא יודע איך זה מסתדר ביחד אבל שיהיה)

יאהההה יש COOLIO בMTV BASE.. כבר חוזר

חזרתי...

בקיצור זה הכל בנתיים חוץ מה TBIRD ;) לא מצאתי שום תוכנה חביבה אחרת.

פורסם

ה-TBird אומנם טובה, אבל התמיכה בעברית עילגת.

אי-אפשר להפוך קידוד לצד ימין, למישהו יש פתרון? :P

פורסם

תגידו זה לא יותר קשור לפורום תוכנה?

פורסם

לי ממש נוח עם INC MAIL

איתן

פורסם

אני משתמש באווטלוק של האופיס (2003) והוא חוסם לי 100% את כל הספאם ואני מקבל יותר מ-30 ביום.. מומלץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים