עבור לתוכן

בא לי לזרוק כסף-מערכת סאונד למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי ימבה מימון.

בא לי מערכת סאונד בתזונה חדשה.... לא יודע למה. מה שיש לי כרגע הוא סבבה, אבל הוא לא ברמה הכללית של שאר המערכת (במיוחד של המסך יו). אני רוצה איזה משהו שגם נראה טוב (עדיף שחור, זה הצבע של כל מה שיש לי שקשור למחשב), גם כולל לפחות 4 רמקולים+סאב, וגם יפוצץ לי תחדר.

נגיד 550-600 שקל?

תמליצו לי כי אני נאב ברמקולים

נ.ב

איך זה?

http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ימבה מימון = 600 שקל??????

זה רמקולים פשוטים ביותר

פורסם
  • מחבר

זה רמקולים פשוטים ביותר

אני יכול להוציא גם 2000 שקל, ועוד שבוע גם 5000 שקל אבל אני לא אבזבז כל כך הרבה כסף בשביל לשמוע מוזיקה קצת יותר חזק וקצת יותר טוב........

פורסם

זה רמקולים פשוטים ביותר

אל תגזים, מספיק למשהו נורמלי.

פורסם

אם אתה רוצה משהו באמת איכותי ושיתן לך הרבה הבדל אז זה את הlogitech Z680 ב2500 שקל.

הם פשוט משובחים. (יחסית לרמקולים של מחשב.)

פורסם

רוב הזמן אתה שומע לבד? אם כן, אז כדאי לך לשקול לקנות אוזניות שיתנו לך איכות הרבה יותר טובה מאיזה רמקולים צעצוע = "רמקולים למחשב".

פורסם
  • מחבר

אוקיי תראו, בגיימר ממליצים לי על זה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=4812

הבעיה היא שהם נאבס שם (רובם). אני יותר סומך על אנשים פה.

מה אתם אומרים? הוא שווה את המחיר שלו?

בטוח להמזין מפנדה? שמעתי עליהם דברים לא טובים, אבל בpch זה עולה יותר ממאה שקל ויתר...

ועוד שאלה, מה לגבי altec lansing? אמרו לי שה ITP3 שלהם נהדר.... הבעיה שלי איתו שזה רק שני רמקולים.... הם משתווים למערכת הזאת של קריאייטיב? (5400)

נ.ב

המון פעמים יש אצלי חברים, והרבה:) אבל זה לא חלק מהשיקול שלי. אני רוצה מערכת לעצמי:)

נ.ב2

יש לי מערכת סטריאו של aiwa שאני יכול לחבר אליה את המחשב האמת...... אני לא בטוח אבל אני חושב שהרמקולים שלה עם 300 וואט (כתוב, 3000W PMPO). היא עדיפה?

פורסם

תלוי מאוד בצרכים.. מה אתה עושה בעיקר ? מוזיקה ? סרטים , משחקים?

בעיקרון הסטים של קראייטיב לא איכותיים יותר מדי בכלל , אם אתה אוצה לקחת את הT5400 בכל זאת שלב עם איזה כרטיס קול טוב כדי להנות מאיכות נורמלית.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול שלי הוא מה שמגיע אוןבורד על הis-7e של אביט.

והצרכים הם בראש מוזיקה כמובן, אחרי זה משחקים וסרטים. וזה בא במינון גבוה זה לפחות סרט לשבוע, עם כמה אנשים ביחד.... ומשחקים המון.

פורסם

Logitech Z-640 + Creative Audigy 2

שילוב מעולה, הקראייטיב 5.1 סתם יקרים בגלל השם לדעתי, לך על מה שהצאעתי לך אחלה איכות , כרטיס קול טוב שילוב מעולה, מחיר סביר מאוד!

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

Logitech Z-640 + Creative Audigy 2

שילוב מעולה, הקראייטיב 5.1 סתם יקרים בגלל השם לדעתי, לך על מה שהצאעתי לך אחלה איכות , כרטיס קול טוב שילוב מעולה, מחיר סביר מאוד!

תתחדש!

רגע רגע כבר תתחדש:) לא תכננתי בכלל לקנות כרטיס קול, ומה שהצעת פה ביחד יוצא לי מעל 1000 שקל.

מה קורה למשל אם אני קונה רק את המערכת הזאת של קריאייטיב? זה לא יהיה טוב? למה? בגלל האיכות של הסאונד?

פורסם

בגלל שהכרטיס קול שעל האביט הוא בינוני מינוס אפילו, יש לי גם לוח של אביט IC-7 והכרטיס ממש לא משהו, ועוד עם רמקולים של קראייטיב שהם לא נחשבים לאיכותיים במיוחד.

בכל אופן עם תקנה עם הכרטיס קול שהמלצתי לך אתה ממש לא תצטער!

פורסם

oh me lord; a newbie from Gamer! :o

לא נורא, גם אני ההיתי פעם ניובי מגיימר- זה לא משהו שאי אפשר לתקן ;D

ואתה לא ענית לי, מה עם אוזניות? במחיר הזה(600-1000 שקל) אתה יכול לקנות אוזניות "אמיתיות"(entry level אומנם, אבל בכל זאת...) שבזחילה(לא בהליכה) יקחו בקלות כל סט "רמקולים למחשב".

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

מה עם זה? אני שאול שוב:

יש לי מערכת סטריאו של aiwa שאני יכול לחבר אליה את המחשב האמת...... אני לא בטוח אבל אני חושב שהרמקולים שלה עם 300 וואט (כתוב, 3000W PMPO). היא עדיפה?

פורסם

AIWA מערכת מיני!!! זהו,זוהי הפעם האחרונה שאני אומר את המשפט הזה :D

בדיוק היום בעטתי בה (ואני לא יודע איפה היא נחתה אפילו) והחלפתי אותה במגבר אונקיו וזוג רצפתיים של ג`אמו :) (5000 ש"ח הלכו לעולמם) אחחחחחחחחחח, איזה איכות,משהו לא נורמלי,היה שווה כל שקל!!!

המלצתי היא:

זוג אוזניות "אמיתיות" כמו שאמרו בתנאי שאתה רוצה איכות.

אם אתה מוכן (או יכול) לסבול את האיווה עם המחשב אז בבקשה,רק תחבר בצד השני את האוזניות כמובן :)

דרך אגב ימבה מימון,לקחתי הרבה אוויר כדי לקרוא כמה באמת ואתה "קצת" איכזבת אותי, אם אתה רוצה משהו איכותי = להשקיע גבר,להשקיע!

בהצלחה בכל דרך שתבחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים