עבור לתוכן

החלו למכור H320 בארץ....

Featured Replies

• תגובות 62
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:o

יש פה משהו מאד לא הגיוני...

דבר ראשון - אני לא רואה אותו נמכר בשום מקום אחר בעולם... <ישראל היא המקום הראשון שבו אייריבר תשווק את המוצר המוביל החדש שלה?>

דבר שני - עשיתי חישוב די גס:

לקחתי מחיר ממוצע (מFroogle) של הIHP120 וה140. בשניהם יצא שהמחיר בחנות של ארקדיה הוא בערך פי 1.8 מהמחיר בחו"ל.

ככה שאם לוקחים את המחיר בדולרים של ה320 בחנות בארץ - 622$ - ומחלקים אותו ב1.8, יוצא 345$... איך זה יכול להיות? אם זה באמת יהיה המחיר שלו בחו"ל, הוא ללא ספק יהיה הנגן הנייד הכי משתלם שאפשר להשיג...

פורסם

לא בטוח שהנגן הגיעה לארץ בכול מקרה הכי טוב זה טלפון או לשלוח אימייל פקס לארקדיה ולשאול את כול השאלות.

פורסם
  • מחבר

:o

יש פה משהו מאד לא הגיוני...

דבר ראשון - אני לא רואה אותו נמכר בשום מקום אחר בעולם... <ישראל היא המקום הראשון שבו אייריבר תשווק את המוצר המוביל החדש שלה?>

דבר שני - עשיתי חישוב די גס:

לקחתי מחיר ממוצע (מFroogle) של הIHP120 וה140. בשניהם יצא שהמחיר בחנות של ארקדיה הוא בערך פי 1.8 מהמחיר בחו"ל.

ככה שאם לוקחים את המחיר בדולרים של ה320 בחנות בארץ - 622$ - ומחלקים אותו ב1.8, יוצא 345$... איך זה יכול להיות? אם זה באמת יהיה המחיר שלו בחו"ל, הוא ללא ספק יהיה הנגן הנייד הכי משתלם שאפשר להשיג...

באמת תשלח אימייל אם אתה מעוניין הם יענו מהר.... לי לפחות ענו ששאלתי שאלה.......

וזה הגיע כי אם לא אפשר לתבוע אותם על פירסום מטעה......

הוא עלה רק ב300 שקל מהדגם הישן לא להאמין..... הוא פי 2 יותר טוב ולא יקר בהרבה......

מה שמבאס זה שהמחיר של הH120 ירד באיזה 50 שקל אבל המחיר של הH140 נשאר אותו דבר..... אולי הוא ירד כשיצא הH340.....

זה חייב להיות קרוב!!

אהה וזה הגיע כל כך מהר לישראל כי ארקדיה זאת לא סתם חנות זה יבואן מורשה שלהם והם הודיעו בתחילת יוני שהם החלו לעשות משלוחים של האיריבר ועוד אז היה בנורבגיה את הH320......

אז זה הגיוני.....

פורסם

האמת שזה לא ייתן לי הרבה לשלוח להם מייל - אני לא מתכוון לקנות נגן בארץ (ואני גם ממליץ לך לא...). אני רוצה להסתכל שם על המחירים כדי להעריך את המחיר בחו"ל.

אני פשוט טס לארה"ב וקנדה עוד פחות משבועיים ואני מתכוון לקנות שם את הH120. אני מקווה מאד שעד שאני אגיע לסיאטל (בתחילת אוגוסט) ה320 כבר יצא, ואז אני אוכל לבדוק אם ההפרש במחיר קטן מספיק בשביל לקנות את ה320.

ובקשר לזה שאתה מתכנן לקנות את ה340 - אני מניח שהוא יעלה בארץ 3200-3500 שקל, שזה אומר 700-800 דולר. עדיף לך מאד לקנות דרך קרוב בחו"ל או פשוט להזמין לארץ, כי גם אחרי דמי המשלוח והמיסים זה יצא זול ב100-200 דולר...

פורסם
  • מחבר

זה יעלה 3500 נראה לי כי הH140 עולה שם 3200......

אני אקנה בחול כי ארקדיה גם נותנים אחריות אם קונים בחול

פורסם

וואלה? באמת רציתי לבדוק אם תהיה לי בארץ אחריות אם אני אקנה H120 בחו"ל.

בקיצור, עוד סיבה בשבילי לקנות רק אייריבר ולא לחשוב בכלל על האחרים...

פורסם

אתה שוכח שעם ה-H320 אתה מקבל שלט פשוט, נכון שזה לא הבדל גדול אבל באמת המחיר עדיין תמוהה מאד וההבדל עצמו נראה לא הגיוני בעיקר מול מחירים בחו"ל !

פורסם

משהו לא נראה לי פה....

אני לא יודע, אני חושב שיש משהו במה שאורן אומר כי הדבר הזה עוד בקושי יצא לחנויות ולא יודע אם יש אותו בארה"ב בכלל אז אני לא יודע איך זה

כבר בארץ :o

כאילו ב FROOGLE זה בקושי מוצא!

אני לא יודע בכך מקרה שווה להתקשר ולשאול.

ובקשר לשלט שמקבלים, אז אני לא חושב שזה קשור למחיר שהוא נראה לי קצת הזוי :-\

פורסם

שלחתי מייל לשירות הלקוחות של ארקדיה בנושא, אני אעדכן ברגע שיענו לי.

בקשר לשלט של הH320 - באמת חיסרון, אבל אני מניח שזה דבר שאפשר להסתדר איתו... נאלץ לחכות לביקורות רציניות על הנגן.

בעיקרון חוץ מהH120 לא נראה לי שיש עוד נגן כלשהו שיש לו שלט עם LCD, ורוב בעלי האייפוד והקארמה מאד מרוצים מהנגנים שלהם גם ללא שלט.

פורסם

השלט זה לא כזה דבר נורא אם לא יהיה עם מסך LCD, לפחות בעיניי.

אני אישית אוכל לחיות עם 320 גם אם הוא בלי שלט LCD.

חוץ מזה מה שווה שיש שלט והוא בתיק, הכי כיף זה כשהוא ביד כדי להשוויץ ;D

פורסם
  • מחבר

הH300 יכולים להפעיל את השלט של הH100 כלומר מורידים FIRMWARE עדכני וזה מפעיל את השלט.....

אפשר לקנות את השלט בחנויות שמוכרות את האיריבר אולי אפילו בארקדיה צריך לבדוק......................

עריכה:

אחרי בדיקה קצרה:

הנה ארקדיה מוכרים ב230 שקל את השלט (לא כולל משלוח)

http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=iHP-100%20Remote&Cat2Cat1ID=1929&Cat2ID=0

והנה האישור שלכם שהוא יפעל בH300

http://nordic.iriver.se/

באותו דף תראו את החדשות האלו תסתכלו על הראשון

2004 06 28: H300 Graphical (LCD) Remote Controller

The iHP-100 Series LCD Remote controllers can be used for H320 and 340. But currently only below function can be operated.

- Play, Tuner, Menu, Nevi, Power On/Off

We will supply new firmware for H300 in the end of July. With this new firmware we can use full function on the LCD remote controller.

תוספת:

אולי אתם תעדיפו לחכות למכשירים הבאים של ארקידה........ כמו הPMP PMC

http://www.iriver.arcadia.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=3387

פורסם

אוקיי כרגע נכנסתי לפורומים של אייריבר, ותראו מה מצאתי...

רשימה של מכשירים שיוכלו לעבוד עם ה320 בהעברת קבצים OTG. ונחשו מה? *כל* המצלמות של קאנון לא יפעלו איתו!

אני לא יודע מה זה בדיוק פרוטוקול PTP, אבל כנראה שזה מאד מפריע לאייריבר לעשות משהו בשביל שהנגן שלהם יפעל איתו.

מבחינתי זה שם סוף להתלבטות - הA80 שלי לא תעבוד עם הH320, מה שאומר שהיתרון היחיד שלו הוא המסך הצבעוני... ועל זה אפשר לוותר.

מה גם שאם תסתכלו פה, תראו שלקח לבנאדם חצי שעה להעביר 256 מגה... לא ממש נוח  :-\

בקיצור, נראה לי שאייריבר קצת פיספסה פה. הרבה מאד מצלמות דיגיטליות לא נתמכות, מה שיוריד בהרבה את המכירות. הנגן הזה גם יותר עבה, וזה משאיר אותנו עם יתרון אחד שלו על פני ה120 וזה המסך הצבעוני... לא נראה לי מספיק בשביל להשקיע עוד כסף.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כרגע נכנסתי לפורומים של אייריבר, ותראו מה מצאתי...

רשימה של מכשירים שיוכלו לעבוד עם ה320 בהעברת קבצים OTG. ונחשו מה? *כל* המצלמות של קאנון לא יפעלו איתו!

אני לא יודע מה זה בדיוק פרוטוקול PTP, אבל כנראה שזה מאד מפריע לאייריבר לעשות משהו בשביל שהנגן שלהם יפעל איתו.

מבחינתי זה שם סוף להתלבטות - הA80 שלי לא תעבוד עם הH320, מה שאומר שהיתרון היחיד שלו הוא המסך הצבעוני... ועל זה אפשר לוותר.

מה גם שאם תסתכלו פה, תראו שלקח לבנאדם חצי שעה להעביר 256 מגה... לא ממש נוח :-\

בקיצור, נראה לי שאייריבר קצת פיספסה פה. הרבה מאד מצלמות דיגיטליות לא נתמכות, מה שיוריד בהרבה את המכירות. הנגן הזה גם יותר עבה, וזה משאיר אותנו עם יתרון אחד שלו על פני ה120 וזה המסך הצבעוני... לא נראה לי מספיק בשביל להשקיע עוד כסף.

תחכה עוד שבועיים לFIRMWARE חדש.....

לי לא אכפת יש לי מצלמת סוני :D

אבל המהירות די מעצבנת..... חצי שעה? אתה בטוח??

עריכה:

שכחת להגיד גם שכל תמונת JPG שזה מציג חייבת להיות מוגבלת לגודל של מגה..... כלומר אי אפשר לצלם עם 5 מגה פיקסל ואפילו עם 4......

אוף זה למה התעניינתי בו כי הייתי יכול לצלם בחמש מגה ולא היה נגמר המקום בכרטיס 128 שלי

:'(

טוב לאדע כשיצא הH340 אני אחשוב אם אני אקח את הH140 או H340

בכל מקרה כדאי לי לחכות כי כנראה ירדו המחירים של הH140 אם אני אקנה אותו

תוספת:

יכול להיות שלוקח חצי שעה להעביר 256 מגה ממצלמה למכשיר? כי אז זה לא משנה גם ככה אני לא אעביר יותר מ64 מגה בפעם אחת נראה לי

פורסם

שכחת להגיד גם שכל תמונת JPG שזה מציג חייבת להיות מוגבלת לגודל של מגה..... כלומר אי אפשר לצלם עם 5 מגה פיקסל ואפילו עם 4......

אני לא חושב שהוא "שכח" להגיד את זה... הוא לא אמר את זה כי זה פשוט לא נכון...

ההגבלה היא ל- thumbnail של התמונה, כשהמכשיר מציג מספר תמונות ביחד.

Above mentioned max image size is on thumbnails, when viewing multiple pictures on screen.

if the image is above the mentioned max file size you can view the picture but you wont see a thumbnail.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים