פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים אכן החלון מדהימה כל פעם מחדש......ואתה יכול לתת לינק לאתר הזה שהזמנת ממנו?איתן
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר הזמנתי מהאתר http://www.mnpctech.com.בכל אופן שתגיע המצלמה, אני מתקוון להחליף את כל התמונות שצולמו עם הwebcam בתמונות חדשות של המצלמה החדשה (האיכותית).
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים מחבר עדכון קטן.. גמרתי את הפנל הקידמי שמחובר לחלק הפנימי של המארז, המטרה של הפנל הזה לכסות את החורים של הרשת של שתי המאוררים 80 מ"מ שהיו מחוברים במקור. הפנל חובר בעזרת הברגים המוגבהים שמחברים איתם את הלוח אם למארז. את הפנל הכנתי מחתיכת לוח אלומיניום שהוברשה עם ראש מברשת מתכת עדינה של דרמל, וחתכתי חור של 120 מ"מ, ואז שמתי גומי U שיוריד את הרעש של הויברציות שבין הלוח אלומניום למאורר(החור יצא קצת עקום, אבל זה לא משנה גם ישב עליו מאורר, אבל אני מתכוון לתקן את זה בהקדם). קצת יותר קרוב: התחתי גם את הפנל האחורי פנימי, אבל יש לי עוד מלא עבודה עלייו, ואני מתלבט עדיין אין לחבר אותו. ועוד משהו פיצי שעשיתי היום, חתכתי את הכוכב שעל הכומתה של צ'ה, ועשיתי תיקונים קטנים, נשאר לי רק להוריד את הצבע מהדלת ולתת שכבת פרימר, ולקדוח שתי חורים צד השמאלי לשתי מאוררי 80 מ"מ (אחד מעל הידית, ואחת מתחת), ורק בסוף צבע (שחור מבריק), ואז פרספקט והרשת. והמשלוח של הלדים שהזמנתי מחו"ל בדרך בעיקר UB אדום. ואני ממליץ בחום למי שצריך ראשים שונים לפרויקט שלו, שיקנה את הקיט שמוכרים בACE של ראשים לדרמל, לא ממש חברה מוכרת, אבל יש אחלה ראשים, 120 חלקים ב100 שקל. הנה תמונה של הקיט:
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים פששפרויקט ממש מגניבגם אני עשיתי משהו על אותו מארז אבל את השלדה בכלל לא שיניתי, רק עשיתי חלון בדלת וחור בגג למאוורר.. אה וגם קדחתי גריליםכל שאר הדברים היו די פשוטים...כל הכבוד...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר יפה מאוד! איפה קנית את האלומיניום? אני גם צריך עכשיו... כמה עולה למטר? את האלומניום קניתי בחנות מתכת בדרום תל אביב בסלמה, עלה לי 90 שקל ל2.5 מטר על 1.5 ועובי 0.8 מ"מ. אתמול החלפתי את הפרספקט הראו באס, כי הקודמים פשוט ניראה זוועה.. הנה תמונה של הקודם לעיגולים מפרספק שמשמשים כחלונות עשיתי מגרעת בעומק של בערך שני מ"מ שיוכל להכנס לתוך החורים בפנאל של הראו-באס, וגם שייפתי את העיגולים שלא יהיו יותר מדי שקופים, כדי שיוכלו לשבור את האור של הלדים. התוצאה יצאה הרבה הרבה יותר טוב, גם שייפתי וצבעתי את הפנאל עם צבע פרימר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.