עבור לתוכן

האם באמת נחתנו על הירח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראה לפני הסרט הייתי בטוח שנחנתו על הירח(זה היה עובדה)

אבל אחרי הסרט התחלתי לחשוב האם באמת נחתנו על הירח

למרות שאני בטוח שנחתנו

• תגובות 82
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שאלה שמופנת לאנשים עם היגיון בריא וקצת משהו בין האוזניים, האם באמת נראה לך שמדינה כלשהי

תזייף אירוע היסטורי בתולדות האנושות בגלל מלחמה קרה ?

פורסם
  • מחבר

כעיקרון

כן.

הרי כל מדינה ביזבזה הרבה מאוד כסף

על שטויות

פורסם

את רוצה להגיד לי שבאמת ובתמים אתה חושב שמדינה תזייף אירוע היסטורי בעל חשיבות עצומה לאנושות כולה

בהווה ובעתיד בשביל עוד נקודת זכות במלחמה קרה וטיפשית !?

פורסם

כן, אחרי הכל אתה מדבר על ארה"ב ורוסיה בתקופה שבה הכל היה מותר, חוץ ממלחמה אמיתית... (שגם זה כמעט קרה)

פורסם
  • מחבר

סתכל אני לא אומר שהם באמת עשו את זה

אבל זה סביר ביותר שמדינות ירמו

פורסם

אחרי הכול אף אחד כאן (חוץ מamiram) לא קרה את האתר שMoRtZkInG הביא לכן לדעתי התגובות של רובכם לא שוות כי שמעתם רק צד אחד בסיפור.

באתר שהוא הביא רשומה תשובה לכול טענה שהוצגה בסרט תקראו ואז תגיבו כמו שהגבתם רק לאחר הצפייה בסרט.

פורסם

ראיתי את האתר badastronomy

זה שיכנע אותי עוד פעם שכן נחתו על הירח.

פורסם

אמירם, הכוונה שלי הייתה למה לא לשים לווין שיחוג סביב הירח ויצלם. :)

לווין ריגול בעל הפרדה מספיק גבוהה כדי לראות את הדגל שוקל איפושהוא באזור ה טון. אני לא בטוח ביכולת ובטח לא בכדאיות הכלכלית של להכניס לווין כזה למסלול סביב הירח.

פורסם

לדעתי הסרט הזה הוא סתם שטות אחת גדולה!!! במיוחד הקטע הזה שנאסא הרגו אסטרונאוטים!!! זה פשוט חוצפה מצד הכתבה להראות את זה!!! הם פשוט מחוללים את כבודם של אותם אנשים שמתו בתאונה!!! זה ממש עובר כל גבול!!!! והטענות שאלו שנאסא הביאו הן סתם שטויות שכל אחת אפשר להסביר!!!! סרט מממממממש מפגר!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה אבל ראיתי את הכתבה הזאת

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2897,00.html

וישר נזכרתי בתראד הזה.......... חח

כנראה שמי שכתב את הכתבה לא ראה את התארד הזה ;)

פורסם

להפך, הוא דווקא ראה והבין שזה שטויות הרעיון שלא נחתו על הירח...

פורסם

לפי מה אתה אומר את זה?

נראה לי שאם הוא היה סבור ככה לא היו מפרסמים כתבה עם כותרת כזו חחח..........

תביא לי ציטוט בבקשה ::)

פורסם

נרגילה - זה רק הדגל של אפולו 11 - אחרי זה - כשהם לא הצליחו לצלם את הדגל מההמראה הם למדו ושמו אותו יותר רחוק.

בכל מקרה, לא התעצלתי, ומכוון שזאת הפעם הראשונה ששמעתי על הנושא הזה - שלחתי את הלינק לפרופ נועם סוקר מהטכניון. הפרופ הזה הוא איש ענק (לימד אותי סמסטר קודם פיזיקה 1מ) ולפי מה שאני יודע אחד המומחים הגדולים בארץ לאסטרונומיה.... הנה התגובה שלו:

"

Hi--

A sudent of mine from the USA has a site, where he reply to

all these "SHTUIOT".

Search in gooogle for

"The Bad Astronomer"

or for

"Phil Plait" (maybe Phillip Plait"

or Dr. Phil Plait).

Noam

"

והנה האתר שהוא מדבר עליו: http://www.badastronomy.com/ , והנושא שלנו:

http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html ...

והא היה סטודנט שלו... מי יודע, אולי יום אחד אני....

לכל מי שעדיין מאמין בבולשיט הזה שהאמריקאים לא נחנו על הירח שיקדיש חצי שעה ויקרא את המאמר הזה, אז תבינו שכל הסרטון הזה וגם התכנית של פוקס היא בולשיט פלצני אחד גדול.

ואני רוצה להדגיש שוב למי שעדיין בספק: אין שום טיעון אפילו לא אחד שהוא הגיוני ונכון עובדתית שיכול לסתור אפילו במעט את העובדה שהאדם נחת על הירח.

כפי שנאמר פה, כל הזמן יוצאות תכניות כאלה המשכנעות מלא אנשים בשטות מוחלטת. כאשר מציגים משהו בצורה פשוטה וחד משמעית מאד קל להשתכנע במיוחד כשאין לך מושג קצוץ בתחום עליו מדובר!

תחשבו למשל שאתם רואים תכנית בנושא שאתם כן מבינים, לדוגמא אם תשודר תכנית המספרת שהמעבדים של AMD מיוצרים באופן זול בטאיוון ושהם נחותים טכנולוגית ושAMD מנסים לעבוד עלינו באמצעות מספור המעבדים שלהם בצורה מטעה ושקרית וכמובן להביא כל מיני מבחני ביצועים מסויימים (כי לכל כלל יש יוצא מהכלל) המראים שמעבד מסויים של אינטל הרבה יותר מהיר ממעבד עם אותו מספר שיווקי של AMD בתוכנה מסויימת.

קיצר הבנתם, אפשר לעשות תכנית מאד משכנעת על הנושא הזה, והיא אכן תשכנע כל בן אדם שלא מבין במחשבים בכלל ובמעבדים בפרט. זה בדיוק מה שהסרטון הזה והתכנית של פוקס עשו להרבה אנשים לגבי הנושא של הנתיתה על הירח.

פורסם

אפילו עם הם לא נחתו בפעם ההיא! בטוח שהם נחתו כמה פעמים אחרי... אז מה זה משנה????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים