עבור לתוכן

הכנת סיקור אוזניות לHWzone בשיתוף עם המשתמשים של הפורום

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אמרתי, שאם אני אשיג את הEMU 1212M לפני המפגש, אני אביא אותו (הוא אמור להיות הרבה יותר טוב מהאודיופיל 2496).

ואם קובי כבר מביא כמה אוזניות(יותר מאחד ככה הבנתי) אז אולי גם נעשה השוואה בין השורים לסוני של רום. טוב, כבר ניראה מה יהיה במפגש...

בקשר, למשחקי המחשב, מוזיקה וסרטי DVD: כל אחד שיש לו אחד מאלה, שיביא גם אם זה ברגע האחרון והוא לא הודיע לנו על זה שהוא מביא את זה.

אני אביא כל מה שאני אוכל לארגן (את המוזיקה שלי, אולי כמה משחקים וסרטי DVD או DIVX\XVID באיכות גבוהה עם אודיו בקידוד של AC3).

ומה לגבי מערך ההסעות? מי בא למי ומי את מי מסיע? למי יש מכונית ויכול להסיע עוד מישהו (למשל אפשרות לאסוף X אנשים מתחנת רכבת בY)?

ואור, אני מדגיש שוב, אתה וההורים שלך מודעים שאנחנו נישאר אצלך לפחות 5 שעות(לפי השערתי)? ובפרק זמן כזה אנחנו כבר ניהיה רעבים, יש לך שם איזה מקדונלדס או משהו ליד הבית? ומה לגבי מערכת רמקולים(אמרת לפני זה שאתה יכול להשיג משהו באיכות גבוהה)? או אולי מישהו אחר יכול להביא?(להגרר עם מערכת סראונד זה קצת מוגזם, אבל אולי מערכת סטראו + מגבר?).

ולגבי מה יותר טוב (מחשב עם כרטיס קול טוב או נגן standalone זול יחסית) את זה כבר נישמע במפגש...

אגב, רן מגיע למפגש אצל אור בבית?

• תגובות 256
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תביאו רמקולים טובים, אני אביא את המגבר סטריאו (הוא גם ככה בא איתי בשביל הפונוסטייג' שלו).

ולא, התכוונתי שאני אביא את הDVD בשביל שישמש טרנספורט לממיר D/A שלי.

פורסם

אם יש דרישה, אני יכול להביא את שני ה- proac response 2 שלי

פורסם

OMG, עכשיו חסר לך אם אתה לא מביא אחרי שאמרת את זה....

פורסם
  • מחבר

OMFG

אתה מביא את הproac שלך, נקודה.

אולי יש לך גם איזה מגבר בכמה אלפי דולרים שאתה יכול להביא גם כן?  ;D

אבל אנשים, לא להיתעלם מההודעה שלי למעלה- זה חשוב לקרוא אותה ולהבהיר כמה נושאים!

פורסם

אני מביא את המגבר, הוא יריץ את הפרואק בלי בעיה (i hope...)

פורסם

כן. ההורים שלי יודעים שאתם תההיו אצלי 5 שעות וחלק אפילו יותר אולי. וקולה\מיצים ופיצה עלי :D

ויש לי רמקולים של infinity וEPI ישנים ואממ... עוד רמקולים ישנים שאמורים להיות טובים ואין לי מוסג איך קוראים להם. אני יברר את זה.

ובקשר למחשב

ולגבי מה יותר טוב (מחשב עם כרטיס קול טוב או נגן standalone זול יחסית) את זה כבר נישמע במפגש...

למה אתה מתכוון? עוד מחשב אם כרטיס קול פחות טוב? או נגן "פשוט" יחסית?

לי יש מיני דיסק שאני לא ממש משתמש בוא (עצלן להקליט) אבל אין לי ממש מוסיקה עליו. אם מישהו יכול להביא דיסקים של MD אז זה הייה גם מצוין.

בקשר לעוד מחשב אז יש לי גם AMD 2500 ברטון בבית

**עריכה** היום אני מזמין את הטכניקה שלי. עכשיו יש לי שאלה, מה אתם אומרים? שווה לשלוח את האוזניות בתג מחיר של 40 דולר? הבעיה היא שאם קורה משהו אז אני מקבל פיצוי עלוב של 40 דולר... אבל אם לא קורה כלום אז אני מקבל את האוזניות ב150 שקל יותר זול. האם זה בטוח השליחה מUSA? אני יכול ללכת לישון בראש שקט אם אני יזמין את האוזניות בתג של 40 דולר או שעדיף לשלם יותר?

פורסם

אובר מה הבעיה לעשות השוואת ראשים? אתה יודע שהחלק שהראש יושב בו (SHELL) מתברג...

פורסם

אהה ובקשר לתקליטים אני יכול להביא

קלאסית וגאז יש לנו בערך 5000 אלבומים וגם ישראלי ומלא

אצלי יש לי תקליטי טראנסים את S&M ובוב דילן וסטיווי וונדר אם זה מעניין אותכם

פורסם

נראה לי הכי הגיוני שכל 1 יביא לעצמו את המוסיקה שהוא אוהב לא?

פורסם

אובר מה הבעיה לעשות השוואת ראשים? אתה יודע שהחלק שהראש יושב בו (SHELL) מתברג...

אני יודע, אבל לא מעוניין להחליף.

תביא תקליטים של רוק ישן ועכשווי (במיוחד את S&M)

פורסם

בואו נעשה ככה, אני מניח שסקורפ יבוא איתי נכון לעכשיו.

אלא אם מישהו אחר מוכן להתנדב. אם אני לוקח את סקורפ אז אני מניח שאני יכול לאסוף אנשים החל בצומת גהה ועד קניון עזריאלי עוד לא בטוח (תלוי איפה הוא גר ומה הכי קרוב לשם.)

עכשיו בהנחה וסקורפ מביא ציוד :"כבד" אז יש מקום לעוד שני אנשים.

ולנושא שונה לחלוטין!

כל מי שמעוניין להגיע נא לציין עכשיו באופן מסודר. בינתיים מי שאני זוכר זה: KOM-סקורפ-אני-47-DJ_Ladi ומי עוד?

פורסם

גם כל מי שבא שהייה לי בICQ\MSN כדי שאני יסביר לכל 1 בדיוק איפה אני גר ושעות וכל דבר אחר שאני יצתרך.

הMSN והICQ אצלי בפרטים

פורסם

Hold your horses עם ההסעות, יש עוד חודש..

פורסם

לא רק הסעות. בעיקרון זה למי שצריך מידע על מה שזה לא הייה בקשר לאירוע.

ועכשיו גיליתי שחברה שלנו נוסעת לניו יורק שבוע הבא. נראה לכם שכדי להזמין את האוזניות אילה? יש לה שם דירה אז זה לא מלון או משהו כזה. אז שווה לי לעשות את זה או שכדי ללכת על בטוח ולשלוח את האוזניות ישר לארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים