פורסם מאי 3מאי 3 מעלה כאן רק את הפרטים במפרט שרלוונטים וחשובים לימתוך ההמלצה שקיבלתי מאיש המחשבים בחברה:מעבד: Intel Core Ultra 9 285K* RAM: 96GB* כרטיס מסך: NVIDIA GeForce RTX 5070 (12GB)* דיסק קשיח: 6TBהאם זה ייענה לצרכי?אקספורטים מהירים מרובי שכבות בפרמייר, עריכה 4K, הנפשות אפקטים אנימציה ותנועות מצלמה באפטר אפקטדווינצי', אביד ועוד.תקציב 18K למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפיתודה נערך מאי 3מאי 3 על-ידי natikr
פורסם אתמול בשעה 10:45 AM1 יום מחבר ציטוט של A-10אתה יכול לקחת אתהמעבד החדש הזה במקום ( יותר זול )Intel Core Ultra 7 270K Plusתודהחוץ מזה שהוא יותר זולמה הפער ביכולות?כי אני לא מחפש בהכרח זול יותר אם זה יפגע בביצועים...
פורסם אתמול בשעה 12:17 PM1 יום הוא לא פחות חזק , למעשה הוא טיפה יותר חזק אבל הוא צורך יותר חשמל . אז אתה מקבל שיפור של 5% בביצועים ( עם חסכון במחיר ) אבל צריכת חשמל של המעבד עולה משיא של 185 וואט לשיא של 240 וואט. זה גם אומר שצריך לתת דגש יותר מהותי לקירור . עד 200 וואט יש המון אופציות שעושות את העבודה וזה רק עניין של שקט יותר או פחות ביחס למחיר. 240 וואט כבר מחייב אותך ללכת על הפרימיום של קירורי האוויר או קירור מים טוב.
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות ציטוט של A-10המממאם כך, עדיף להישאר עם ההמלצה המקורית.במחשבה שניה ושלישית ....ככהראשית, אינטל מחליפה אוטוטו את התושבת הנוכחית ( 1851 ) , מקווה מאוד לא ל - 1852 ...כך שאם אפשר, אולי כדאי להמתין עם כל המהלך של רכישת מחשב חדש.לגופו של המעבד - הוא די תפור לצרכים שלך.בימינו, כל מחשב עריכה / תלת מחייב קירור נוזלי, בוא נאמר מאז מעבד בסדר גודל של 13900 ...נכון שמעבדי AMD קרירים יותר, אבל להם יש גיבנות אחרות.רק לסבר את האוזן, ה - Core Ultra 7 270K Plus טוב לליטרום אבל לא משהו לפוטושופ.הוא כן מצויין לווידיאו, בגלל זה אמרתי שהוא בול עבורך.כשמשדכים ל - Core Ultra 7 270K Plus זיכרון מהיר מקבלים באמת ביצועי סופר.אבל שוב, השאלה אם להשקיע עכשיו במשהו שעוד מעט יהיה שייך לעבר ( מבחינת התושבת ). נערך לפני 3 שעות 3 שעות על-ידי A-10
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה ציטוט של A-10ראשית, אינטל מחליפה אוטוטו את התושבת הנוכחית ( 1851 ) , מקווה מאוד לא ל - 1852 ...LGA 1954 . מתי ? עושה רושם שזה יהיה ב Q4. זה מחשב עבודה . הוא אמור לא לעבוד עד אז ? ציטוט של A-10בימינו, כל מחשב עריכה / תלת מחייב קירור נוזלי, בוא נאמר מאז מעבד בסדר גודל של 13900 ... יש לי הרגשה שזה לא הולך להשתנות בדור הבא. אין לי מידע פנימי . אולי אני טועה.מה שכן , גרמת לי לבדוק את עצמי ולחפש חו"ד שניה . מסתבר שגם ה 285K וגם ה 270K מגיעים ל 250 וואט אם משחררים אותם לביצועים מירביים אז בעצם אין סיבה ללכת על ה 285K . בכל מקרה צריך קירור הכי טוב שאפשר.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.