פורסם אוגוסט 22אוגוסט 22 להסתכל מהצד על הזבל הזה המתקרא מערכת הפעלה ועל הצרות שהוא גורם לעדר ולהתפלא כל פעם מחדש.
פורסם אוגוסט 22אוגוסט 22 מחבר ציטוט של se7enלהסתכל מהצד על הזבל הזה המתקרא מערכת הפעלה ועל הצרות שהוא גורם לעדר ולהתפלא כל פעם מחדש.הלו, שקול מילים ... :- ) נערך אוגוסט 22אוגוסט 22 על-ידי A-10
פורסם אוגוסט 22אוגוסט 22 היי, אני דיי חדש לכל העניין הזה, וקצת אין לי איפה לעשות backup לפני שאני חוזר לעדכון קודם של חלונותהאם עדיין כדאי לי לחזור לעדכון הקודם? או שמומלץ לי פשוט להפסיק לשתמש במחשב עד העידכון הבא שכנראה יתקן את הבעיה?יש לי מחשב ספייר שאני יכול להשתמש בו לכמה שבועות, ששמרתי מאחורה בעדכונים ספיציפית בשביל מקרה כזה
פורסם אוגוסט 22אוגוסט 22 מחבר תראה את הסרטון, יש שם התייחסות לעניין הזה.מניסיון קודם,לא כ"כ הייתי סומך על תיקון מהיר של הבעיה,כלומר לא סומך שעדכון הבא יפתור את העניין. נערך אוגוסט 22אוגוסט 22 על-ידי A-10
פורסם אוגוסט 25אוגוסט 25 ציטוט של Jabberwockבלינוקס זה לא היה קורהברור שלא.וגם אם כן זה היה מתגלה ומתוקן רוב הסיכויים לפני השיחרור. וגם אם אחרי היה מתוקן תוך ארבע וחצי דקות.חבל שיש פה ביצה ותרנגולת קלאסית שמונעת התקדמות של העולם גם בתחום הכי מתקדם שיש.חלונות פופולארית אז חברות תכנה משחררות תכנה לחלונות מה שלא משאיר לאנשים ברירה אלא להשתמש בחלונות במצבים מסויימים.לפחות בתחומים החשובים באמת של מחקר ופיתוח ורשת לא משתמשים בחלונות אחרת לא היה אינטרנט.
פורסם ספטמבר 25ספטמבר 25 היי יש עדכון לגבי זה?שמעתי שהבעיה מוגבלת לקוננים שמשתמשים בבקרי זכרון של phison ולכוננים של western digital, אבל לא שמעתי חדשות לגבי:- מה בדיוק "מתניע" את התקלה?- האם הבעיה ניתנת לתיקון?- האם הבעיה משפיעה על מערכות לינוקס? במידה ואני מתקין על מנסה duel booting, האם אני צריך לדאוג מזה?- מה הסיכון? איזה אחוז של קוננים קשיחים הושפעו מהתקלה הזאת?- האם התקלה יותר מצוייה במערכות שמשתמשות במעבד intel או amd?אשמח לעזרה פה
פורסם ספטמבר 26ספטמבר 26 ציטוט של rs_5היי יש עדכון לגבי זה?כן, התיקון זה לעדכן ביוס של לוח אם ועדכון קושחה של ה-SSD.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.