עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

2,500 – 3,000

אפשרי לחרוג במידה והנתונים יצדיקו

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

משרדי להמון טאבים בכרום, שיחות זום ותוכנות אופיס.

אולי אשתעשע ברעיון של להיכנס לניהול סושיאל של עמודי אינסטגרם / טיקטוק / יוטיוב, לכן אחקור על תוכנות לעריכת סרטונים ו AI.

אני משער שאשתמש בתוכנות AI שמבוססות ענן, אבל אין לדעת.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

חשוב שהמאוורר יעבוד טוב, אך לא ירעיש כמו מזגן ישן

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

רצוי גודל 14, שיהיה קל משקל עם סוללה ממש טובה, כיוון שאסחב אותו מלקוח ללקוח ואולי אעבוד בחוסר תנאים ללא נקודת חשמל להטענה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא קריטי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא קריטי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

לא דחוף לי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

לא קריטי

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

בבית מסך נוסף עם כבל HDMI

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

האם יש לשקול זיכרון ראם עם 32 ג'יגה כדי לחשוב על הטווח הרחוק, או שזה מוגזם כרגע? המחשב האחרון שלי סחב 6 שנים שבמהלכו לאחר 3 שנים הגדלתי מ 8 ל 16 ג'יגה ראם זיכרון.

האם יש הבדלים בין מעבדי אינטל ל AMD  באמינות וביצועים שלהם לטווח ארוך?

האם אצליח לסחוב עם המחשב 5-6 שנים כמו הקודם באמצעות מעבד חזק ללא כרטיס מסך?

אני חייב סוללה שמחזיקה להמון זמן, כי אני בטראומה מהמחשב הקודם מהבחינה הזאת

תודה רבה!

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים