עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

התחברתי לפני כמה ימים לסלקום פייבר האינטרנט בסדר/טוב בקווי בין 700-950 ב WIFI 700 , אני מקבל פינג 3-5 בישראל אבל שאני נכנס לשרת בחו"ל הפינג קופץ ל 115 זה מטורף אני לא נהנה מהמשחק למשל WOT יש מלא לאגים היה לי לפני זה ראוטר סלולארי 4G הפינג היה זהה וגם היה לאגים , אז מה בעצם שידרגתי פה ? עכשיו גם שאני עושה עידכונים ב STEAM למשל או מוריד משחקים בסטים אני לא מגיע ולא קרוב בכלל ל 125 מגה בייט לשניה בקושי 15 וגם ב WOT זה לאט , יכול להיות שזה קשור לספק 013 נטוויזן ? עדיף לעבור לבזק ? שם יש כבל תת ימי ? משהו טוב יותר ? או שכבר כולם אותו דבר ?

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

פורסם

לפי מה שאני זוכר בסטים אפשר להחליף לשרת הורדות אחר לפי מיקום. תנסה להחליף לשרת גרמני אם הישראלי עושה בעיות.

image.png

תלוי איפה השרת בחו"ל נמצא. תחפש שרת גרמני.

אם התחברת רק לאחרונה תחכה יום על מנת שהפינגים יתייצבו.

לא מכיר את המשחק WOT אבל תחפש ותמצא את האייפי שלו ונעשה בדיקה אם ישנה בעיה. אבדוק גם על המחשב שלי

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

לא מכיר את המשחק WOT אבל תחפש ותמצא את האייפי שלו ונעשה בדיקה אם ישנה בעיה. אבדוק גם על המחשב שלי

login.p1.worldoftanks.eu

login.p2.worldoftanks.eu

login.p3.worldoftanks.eu

login.p4.worldoftanks.eu

המשחק World Of Tanks

אני מקבל 115 MS זה מטורף מרגישים לאג' כאילו זה אינטרנט נחושת , זה לא קשור לספק אינטרנט ?

פורסם
  • מחבר

עוד משהו ... יש משהו מוזר ב STEAM ממש כמו ב WOT הוא מוריד קטע מהמשחק מתקין מוריד קטע מתקין מוריד קטע מתקין הוא לא מוריד הכול ואז מתקין עכשיו למי שיש HDD מכני זה סיוט לוקח מלא זמן

פורסם

בדקתי עכשיו, אני כיום מנוי לגילת טלקום על תשתית של בזק. חבילה של 1000/250.

בסטים על השרת הישראלי מקבל מהירות הורדה בין 87-93MB/s שזה בערך 700mbps.

image.png

לפי מה שאני יודע, בשרתים בארץ אין כמעט מגבלות תעבורה מהספקיות, כלומר זה שלא קיבלתי את מלוא יכולת ההורדה שלי זה ככל הנראה בגלל מגבלה או עומס על השרת הישראלי של סטים ולא בגלל שהספק שלי מגביל אותי. אבל זו רק השערה.

ציטוט של iveco

login.p1.worldoftanks.eu

login.p2.worldoftanks.eu

login.p3.worldoftanks.eu

login.p4.worldoftanks.eu

שרת ראשון מקבל 68ms

שרת שני מקבל 60ms

שרת שלישי מקבל 58ms

שרת רביעי מקבל 161ms

פורסם
  • מחבר

בבדיקה רגילה אני מקבל :

שרת ראשון 75 MS

שרת שני 63 MS

שרת שלישי 67 MS

שרת רביעי 150 MS

אבל במשחק עצמו אני מגיע גם ל 115 MS הרבה יותר

איך ב STEAM בהורדות אתה רואה את זה ?

image.png

מעולם לא נתקלתי בזה איך מגיעים לזה ?

נערך על-ידי iveco

פורסם
ציטוט של iveco

איך ב STEAM בהורדות אתה רואה את זה ?

מופיע כשמורידים.

במשחק עצמו תראה אם אתה יכול לבדוק על איזה שרת אתה מחובר. כשאתה משחק אתה מחובר בקווי לראוטר?

פורסם
  • מחבר

שאני מוריד משחק זה מראה לי ברשימה של המשחקים מהירות הורדה או שאני לוחץ על האייקון בשולחן עבודה אני רק רואה % של התקדמות אבל משהו כמו שלך לא ראיתי

פורסם

כאן

image.png

פורסם
  • מחבר

שאני מוריד משחק אני נכנס ל DOWNLOADS ורואה את ההורדה בחי כמה זה מוריד PEAK וכו' ?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

זה מראה רק את ההורדה האחרונה או שאני יכול לראות את ההיסטוריה של ההורדות ואיך כל הורדה ירדה ממוצע הורדה וכו' ?

פורסם

זה לא היסטוריה, זה רק מראה בזמן אמת את המהירות.

פורסם
  • מחבר

לראוטר שלי יש חייגן ? ב LOG IN יש USER

אם יכולתי לקחת רק ספק של בזק שם משתמש סויסמא ולשים בראוטר של סלקום ולעקוף את האינטרנט של נטוויזן

image.png

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק אם זה בעיה בספקית, תתקין את ה-VPN של Mullvad.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים