עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?

פורסם

אם יש לך צורך אז כן

פורסם
ציטוט של DragonPokemonFan

אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?

מה שבטוח זה בטח לא יאמץ את המעבד.

חוץ מזה זכרון זה רכיב שאם אתה לא משתמש זה פשוט בזבוז כסף לחלוטין לחינם בלי שום תמורה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

אתה שואל שאלות לא קשורות ולא מחוברות ללא הקשר יום אחרי יום ובסוף תישאר עם קשקוש חסר תועלת .

שאלת פה שאלה : https://hwzone.co.il/community/topic/611716-%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9130-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9%D7%A7%D7%9C/#comment-5234679

במקרה הטוב היא אינפנטילית .לא קיבלת תשובה כי לאף אחד אין זמן לשאלות כאלה . זה בפרוש המפרט הכי מזעזע שיצא לי לראות לאחרונה.

שלא תבין לא נכון , אם יש לך כסף מיותר , תבזבז אותו בכיף , אבל לפחות תהיה בכיוון .

אם אתה מחפש שיפור ביצועים , או שתתחיל לעשות שיעורי בית או שתפתח דיון שהוא דף חלק בלי להביא יותר מידי מחשבות קדומות.

תמלא את השאלון בצורה מלאה, תגדיר תקציב ותציין שכבר יש לך חלקים מסויימים .

אומר רק דבר אחד .

במשחקים , השיפור שה core ultra 9 285k עם DDR5-7200 ביחס ל 12900k עם ddr4-3600 איכותי הוא 10% . כן . 10% .

אם תיקח core i9-14900k או אפילו core i7-14700k ותחבר אותו ללוח הקיים שלך אפילו עם הזכרון הקיים , הם יתנו לך שיפור ביצועים יותר גדול.

למה ? כי הדור האחרון של אינטל צולע באופן כללי ובאופן קשה במשחקים .

מי המעבדים שמצדיקים החלפת מערכת שלמה ? המעבדים של AMD עם מטמון x3d . נקראים 9800x3d/9900x3d/9950x3d . למשחקים ה 9800 הוא מעל ומעבר כי המשחקים לא מנצילם היום וכנראה גם לא בשנים הקרובות יותר מ 8 ליבות .

במשחקים , 32 גיגה של זכרון מהיר יתנו לך ביצועים יותר טובים מאשר 64 של זכרון פחות מהיר .

אם התקציב שלך הוא "כמה שצריך" תיקח 64 ליתר בטחון , זה לא יזיק , אם ורק אם הוא לא פחות מהיר מאשר ה 32 .

אבל אם אתה רוכש core ultra 9 285k , אז גם 256GBddr5-20000 לא יעזור לך . המעבד לא סוחב .

ואם אתה הולך לדחוף את כל המשחקים על SSD שבפנטזיה לא מגיע ל 500 מגה בשניה , כדאי שתכין ספר טוב ליד המחשב , אתה תגמור אותו מהר.

כמה עצבים ואגרסיות על בנאדם שאתה לא מכיר. בכל מקרה כבר קניתי מחשב ואני מרוצה ממנו וכן זה AMD 9800. אני לא מבין למה אתה לוקח אישי זה שאני שואל שאלות. זה פורום. צריך לשאול שאלות פה. קניתי 64 כי יש את הקשקוש של הקיט ואני לא הולך לקנות קיט חדש בכל מקרה שיהיה צריך להחליף, אחרת הייתי קונה 32 ופשוט מוסיף. זה יצא מהשאלה. . ויש לי כונן NVME עכשיו שהוא יחסית טוב. ה2 כוננים האחרים זה SSD שהיו לי מקודם. בכל מקרה הייתי צריך כרטיס חדש והייתי צריך ספק חדש והלוח אם שלי היה רק לDDR 4 אז עשיתי החלפה כוללת

נערך על-ידי DragonPokemonFan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של se7en

מה שבטוח זה בטח לא יאמץ את המעבד.

חוץ מזה זכרון זה רכיב שאם אתה לא משתמש זה פשוט בזבוז כסף לחלוטין לחינם בלי שום תמורה.

כרגע אני לא משתמש אבל אני לא הולך להחליף את כל הקיט בעוד מספר שנים שאני ארצה להוסיף אז שמתי כבר 64 וזהו. אין לי אוטו ואין לי רישיון ואין לי עצבים לרוץ כל שנייה לקנות חלקים ולהחליף כמו שאנשים פה אוהבים לעשות. אני ממש לא הולך לעשות החלפות חלק פה וחלק שם רק כדי לחסוך כסף

פורסם
ציטוט של DragonPokemonFan

כרגע אני לא משתמש אבל אני לא הולך להחליף את כל הקיט בעוד מספר שנים שאני ארצה להוסיף אז שמתי כבר 64 וזהו. אין לי אוטו ואין לי רישיון ואין לי עצבים לרוץ כל שנייה לקנות חלקים ולהחליף כמו שאנשים פה אוהבים לעשות. אני ממש לא הולך לעשות החלפות חלק פה וחלק שם רק כדי לחסוך כסף

בסדר גמור.

סיבה ליגיטימית לגמרי.

וגם לא כזה יקר בפרט אם זה שנים קדימה.

תתחדש

והעיקר. תהנה מהמחשב.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים