עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני מחפש טלפון נייד ב 1000 שקל לא משנה איזה טלפון אני מוצא בחוות דעת כולם על הפנים גם שיואמי גם סמסונג חוות דעת גרועות אפילו חשבתי להגדיל את התקציב ל 1500 שקל אבל גם A55 יש עליו חוות דעת לא הכי טובות מבחינת סוללה שהיא נגמרת מהר איטיות , עם סמסונג מלא טענות על סוללה חלשה אצל שיואמי מלא בעיות עם סוללה חלשה / מצלמה גרועה / מסך בסדר טוב לא מעבר , מה לעשות ? לא מצאתי טלפוןו אחד שיש עליו המלצות שזה משהו וודאי , מעולם לא היה לי אייפון אבל גם בדגם של 11 שוהא נחשב ישן עם מפרט חלש יש עליו הרבה יותר המלצות מאשר האנדרואיד

פורסם

והנה רשימה: https://www.tgspot.co.il/5-smartphones-with-a-very-big-battery/

קח בחשבון שטלפונים (ומכשירים סיניים בכלל) לא באמת מחזיקים כפי שהם טוענים, ושגם מכשירים סיניים וגם מכשירים קוריאניים מאבדים אחוזי סוללה לתמיד לאחר שנה וחצי-שנתיים. כיום, ללא יכולת החלפה פשוטה, אתה חייב ללכת לחנות כדי שיפתחו ויחליפו לך סוללה. זה נכון גם לגבי אפל.

פורסם
  • מחבר

הנה למשל ה A55 הנה חוות דעת של מישהו שכותב שהסוללה חלשה :

image.png

פורסם

לדעתי הוא צודק. וזה למה קניתי מכשיר דגל Samsung Galaxy S24 Plus.

סוללה יחסית חזקה ומשתמש ב-WiFi Calling בפנים הבית.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

לדעתי הוא צודק. וזה למה קניתי מכשיר דגל Samsung Galaxy S24 Plus.

סוללה יחסית חזקה ומשתמש ב-WiFi Calling בפנים הבית.

המכשיר מתחמם בלשון המעטה

image.png

זה ידוע ששיואמי המצלמות סבירות / סוללות סבירות עד חלשות / המעבדים טובים ואצל סמסונג המעבדים דיי חלשים המצלמה עדיפה אבל ההפתעה לרעה שמלא מתלוננים על סוללות שנגמרות מהר מתרוקנות , אני לא יודע מה לעשות :( כל מכשיר שאני נכנס לבדוק חוות דעת אפילו בחו"ל מלא דרעק מלא חוות דעת שליליות

פורסם
ציטוט של iveco

המכשיר מתחמם בלשון המעטה

אני עם המגן הסיליקון המקורי - אם יש לך אותו אתה לא מרגיש חימום.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים