פורסם פברואר 8פברואר 8 לא החזקים והיקרים ביותר, נגיד החזקים ביותר לגיימינג / יצירת תוכן מסדרת RTX.https://tms.co.il/gigabyte-rtx-5090-gv-n5090wf3oc-32gdhttps://tms.co.il/asus-rog-strix-rtx-4090-oc-edition-24gb-gddr6xואלה הנמוכים לכל סוג, יש יקרים יותר.מה אגיד ? טירוף !
פורסם פברואר 11פברואר 11 אנשים תמשיכו לקנות " טרוף "תקנו קונסולה פלייסטיישן 5או מיקרוסופט תשלמו 1/5 כמה טימטום כל שנה כרטיס 5090 ?10,000 ש"ח כל שנה ?
פורסם פברואר 16פברואר 16 ציטוט של רועי 100אנשים תמשיכו לקנות " טרוף "תקנו קונסולה פלייסטיישן 5או מיקרוסופט תשלמו 1/5 כמה טימטום כל שנה כרטיס 5090 ?10,000 ש"ח כל שנה ?מי קבע שצריך לשדרג כל שנה?אני קונה פעם ב4-5 שנים את הנייד החזק ביותר שיכול למצוא.משדרג רק כשצריך.בינתיים נהנה ממסך מעולה מקלדת וכו'זה לא כשיוצא חדש פתאום הקודם נחלש או מתקלקל.תחליף כל 2 דורות. אפילו 3.לא יקרה כלום.
פורסם פברואר 17פברואר 17 ציטוט של se7enמי קבע שצריך לשדרג כל שנה?אני קונה פעם ב4-5 שנים את הנייד החזק ביותר שיכול למצוא.משדרג רק כשצריך.בינתיים נהנה ממסך מעולה מקלדת וכו'זה לא כשיוצא חדש פתאום הקודם נחלש או מתקלקל.תחליף כל 2 דורות. אפילו 3.לא יקרה כלום.כרטיס מסך אתה משדרג כל 5 שנים ?מקלדת מחזיקה לך 5 שנים ?שחקני מחשב לא מחליפים כל 3 דורות .ואני לא ישתמש יותר במחשב למשחקים קונסוליה , מספקת מעל ומעבר
פורסם פברואר 19פברואר 19 ציטוט של רועי 100כרטיס מסך אתה משדרג כל 5 שנים ?מקלדת מחזיקה לך 5 שנים ?שחקני מחשב לא מחליפים כל 3 דורות .ואני לא ישתמש יותר במחשב למשחקים קונסוליה , מספקת מעל ומעבר וקונסולה משדרגים כל שנה?אותו עקרון.מה נותן לך לשדרג אם התמורה היא רק 30% יותר ביצועים?בסופו של יום זה עלות מול תועלת.אני למשל לא משחק משחקים (אולי לפעמים כאלו שדורשים DOSBOX) אבל למשל יש לי פה 4 כרטיסי 3090 שמשמשים לדיפ לרנינג ועדיין לא מדגדג לי לשדרג כי זה מספק את מה שאני צריך.אולי דור הבא ואז גם השינוי יהיה מורגש כשזה יהיה פי 2 ביצועים ויותר.
פורסם מרץ 5מרץ 5 היחידים שיכולים להציל את עצמם הם אתם !אל תקנו כרטיסי מסך במחירים מטורפיםהיצרנים דואגים לייצר כמות אפסית כדי לנפח מחיריםכי מצאו פרייריםתקנו Xbox או PlayStation
פורסם מרץ 5מרץ 5 ציטוט של khnd03195היחידים שיכולים להציל את עצמם הם אתם !אל תקנו כרטיסי מסך במחירים מטורפיםהיצרנים דואגים לייצר כמות אפסית כדי לנפח מחיריםכי מצאו פרייריםתקנו Xbox או PlayStationועל מה אני אאמן מודלים?תלת מימד?מכיר גרסה של בלנדר לXBOX?
פורסם מרץ 6מרץ 6 אם אתה כבר מאכיל את הטרול , לא צריך להיסחף לכל מיני אימונים או עבודות מקצועיות.מספיק להתמקד בזה שרייזן 3700X , או 5600 שיותר נפוץ משודך ל 4060 יהיה יותר חזק מPS5 . ויש עוד שורה ארוכה של כרטיסים משומשים ( וגם AMD חדשים מדור קודם , או אינטל B580 רק שזה צריך מעבד עדכני ) כולם מתומחרים בצורה סבירה.גם אפשר להתייחס למשפט הזה:ציטוט של se7enהיצרנים דואגים לייצר כמות אפסית כדי לנפח מחיריםשזה באמת טפשות מוחלטת או הטרלה טהורה .
פורסם מרץ 8מרץ 8 ציטוט של se7enוקונסולה משדרגים כל שנה?אותו עקרון.מה נותן לך לשדרג אם התמורה היא רק 30% יותר ביצועים?בסופו של יום זה עלות מול תועלת.אני למשל לא משחק משחקים (אולי לפעמים כאלו שדורשים DOSBOX) אבל למשל יש לי פה 4 כרטיסי 3090 שמשמשים לדיפ לרנינג ועדיין לא מדגדג לי לשדרג כי זה מספק את מה שאני צריך.אולי דור הבא ואז גם השינוי יהיה מורגש כשזה יהיה פי 2 ביצועים ויותר.ממש לא אותו עיקרון 1. קונסולה - אין שדרוג בכלל כל שנה רק כל 5 שנים .כך שאין אפשרות שדרג 2. לאנשים שמשחקים , הם חיים בטרוף וכל 10% שיפור הם יקנו חומרה ,גם שאין להם גרוש כי כל מה שהם חושבים שהחומרה אשמה בביצועים שלהם 3. אין קשר עלות מול תועלת שאתה מכור למשחקים .4. לקנות כרטיס מסך ב 15,000 ש"ח זה מראה טרוף של בני אדם שמכורים למשחק המצב חמור שיש אנשים שמוכנים למכור את עצמם כולל אברי גוף תמורת חומרה חדשה יותר למחשב
פורסם מרץ 8מרץ 8 ציטוט של yoavkeאם אתה כבר מאכיל את הטרול , לא צריך להיסחף לכל מיני אימונים או עבודות מקצועיות.מספיק להתמקד בזה שרייזן 3700X , או 5600 שיותר נפוץ משודך ל 4060 יהיה יותר חזק מPS5 .ויש עוד שורה ארוכה של כרטיסים משומשים ( וגם AMD חדשים מדור קודם , או אינטל B580 רק שזה צריך מעבד עדכני )כולם מתומחרים בצורה סבירה.גם אפשר להתייחס למשפט הזה:שזה באמת טפשות מוחלטת או הטרלה טהורה .קנה מראה גדולה - לראות את הטרול .מטומטם מי שממליץ לקנות כרטיס מסך משומש !אין מתנות חינם , משומש כרטיס גמור - הרוס שמחכה למות המון כרטיסי ביטקויין נמכרו שהם גמורים והרוסים ויש הרבה חוליגנים שקונים בגרושים כרטיסים אלו ומוכרים עם סיפורי שהוא פרטימרופא כל אדם מקצועי שעוסק בכרטיסי מסך - יודע שהכרטיסים מתומחרים בשמיים ודואגים לחוסר כדי לנפח מחירים לפני 10 שנים כרטיס על של NVIDIA עלה 2500 ש"ח היום כרטיס זהה ברמה 15,000 ש"ח רק מכורים לטרוף קונים שאני מגיע לבית שלהם רואה מערכת משוכללת של מחשב ואין להם אוכל לאכול קונים איטריות איסטנט בחנות של דולר .
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.