עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדכונים מהחזית (לא הסורית):
באמת שהתכוונתי להזמין 7800 או 7900 אבל אז נזכרתי שיש לי חברים ובני משפחה שעובדים באנבידיה… ויש שם חנות עובדים כמובן.
אז מראש הבנתי ש-4060 אולי קצת פחות רלוונטי (בגלל שהזכרון רק 8GB), אמרתי לעצמי נלך על 4070 Super , שלהבנתי הוא 12GB (פשוט אין 4070 רגיל, אחרת הייתי מעדיף אותו).

למחירים בצילום המסך יש להוסיף מע”מ, לכן המחיר הסופי הוא 630$ (שזה 2255 לעומת 3150 ש”ח בשוק הפרטי), אמנם מעבר לתקציב שתכננתי להוציא אבל נראה לי שאני זורם ואלך על זה.

מצד שני, מתלבט אם לחכות לאיזו ירידת מחירים שבטח תהיה לקראת סוף שנה (רק לא בטוח אם היא תהיה או לא באותה חנות עובדים).
מצד שלישי ממש לא לחוץ על מועד הרכישה, אין לי בעיה לחכות עם זה.

מה אומרים?

WhatsApp Image 2024-12-08 at 15.45.37_49d693ab.jpg

פורסם

לא צפויה ירידת מחירים בסוף השנה.

המלאי של 4080 ו 4090 ייגמר ואז יצאו המחליפים.

ל 4070 יצא מחליף יותר מאוחר ובטח לא יהיה זמין בהתחלה , רק כרטיסים של AMD ישפיעו על המחיר קצת .

אם כבר אז הכרטיסים של אינטל מעניינים אבל המחיר שלך מוצלח.

https://hwzone.co.il/main-computers/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%aa%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%91%d7%99%d7%93%d7%99%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%97%d7%93/

ואולי זה בעצם גם ישפיע על המחירים…

נערך על-ידי yoavke

פורסם
  • מחבר

לא חושב שאלך על כרטיס של אינטל.

התגובות לידיעה מסכמות את הסיבות למה לא…

פורסם
ציטוט של e.t

לא חושב שאלך על כרטיס של אינטל.

בתמחור שיש לך ל NVIDIA אין סיבה טובה לרכוש משהו אחר.

ציטוט של e.t

התגובות לידיעה מסכמות את הסיבות למה לא…

לא , הן לא . הן לא קשורות למציאות שבה אינטל הצליחה להיכנס לשוק שהוא קצת זר לה , להביא מוצר טוב וכל כמה חודשים להוציא דרייברים משופרים שהגדילו שוב ושוב את התמורה שהלקוחות קיבלו .

הן רק מראות את תרבות הטרולים ששולטת ובמקרה שלך גם מראות את היעלות של זריעת פחד בלי שום טיעון תומך או קשר למציאות .

פורסם
  • מחבר

אז אתה רומז שמדובר בקל שבוי ולא פתוח לשינויים לאור הגמונייה של עשרות שנים עם 2 יצרניות בלעדיות? במידה רבה כנראה שאתה צודק.

יחד עם זאת, אינטל שחקנית חדשה בשוק, ויש לכך חסרונות רבים, חלקם באים לידי ביטוי בתגובות הנ”ל.

אבל ברשותך נשאיר את הדיון בנושא זה בצד

תודה בכל מקרה

פורסם

זוכר את הימים לפני 20 שנה שאמרו ש-AMD “לא תומכים בעברית”? :)

אנשים היו קונים אינטל מתוך פחד משינוי.. מצחיק איך היום הגלגל מסתובב.

פורסם

תעמולה צריך לגדוע בתחילת דרכה

פורסם
ציטוט של e.t

עדכונים מהחזית (לא הסורית):
באמת שהתכוונתי להזמין 7800 או 7900 אבל אז נזכרתי שיש לי חברים ובני משפחה שעובדים באנבידיה… ויש שם חנות עובדים כמובן.
אז מראש הבנתי ש-4060 אולי קצת פחות רלוונטי (בגלל שהזכרון רק 8GB), אמרתי לעצמי נלך על 4070 Super , שלהבנתי הוא 12GB (פשוט אין 4070 רגיל, אחרת הייתי מעדיף אותו).

למחירים בצילום המסך יש להוסיף מע”מ, לכן המחיר הסופי הוא 630$ (שזה 2255 לעומת 3150 ש”ח בשוק הפרטי), אמנם מעבר לתקציב שתכננתי להוציא אבל נראה לי שאני זורם ואלך על זה.

מצד שני, מתלבט אם לחכות לאיזו ירידת מחירים שבטח תהיה לקראת סוף שנה (רק לא בטוח אם היא תהיה או לא באותה חנות עובדים).
מצד שלישי ממש לא לחוץ על מועד הרכישה, אין לי בעיה לחכות עם זה.

מה אומרים?

WhatsApp Image 2024-12-08 at 15.45.37_49d693ab.jpg

אתה צריך להוסיף מעמ + מכס מעל 500 דולר.

משלוח, המרת מטבע.. זה יצא יותר זול מהארץ אבל לא בצורה מטורפת.

נערך על-ידי המפציץ A החמקן

פורסם
  • מחבר

ספציפית, לא משלמים פה מכס אלא רק מע"מ.

פורסם
ציטוט של e.t

ספציפית, לא משלמים פה מכס אלא רק מע"מ.

נקנה מהארץ?

פורסם
ציטוט של המפציץ A החמקן

מכס מעל 500 דולר

על מוצרי מחשוב אין מכס בערך 20 שנה אם לא יותר

יש בעיות עם משרד התקשורת . לא קשור לכרטיס מסך.

יכולה להיות עמילות של 200-300 ש”ח אם חברת השילוח חזירית .

מכס אין .

נערך על-ידי yoavke

פורסם
ציטוט של yoavke

על מוצרי מחשוב אין מכס בערך 20 שנה אם לא יותר

יש בעיות עם משרד התקשורת . לא קשור לכרטיס מסך.

יכולה להיות עמילות של 200-300 ש”ח אם חברת השילוח חזירית .

מכס אין .

הזוי כי אמזון לקחו לי בבלאק הקודם וגם בפריים די שלהם. עצבני רצח :\

פורסם
ציטוט של המפציץ A החמקן

הזוי כי אמזון לקחו לי בבלאק הקודם וגם בפריים די שלהם. עצבני רצח :\

זה סיפור אחר, הייתה להם איזה בעיה בחישוב המיסים במשך תקופה . היה אפשר לתקן את זה עם הוספה של מוצר ב 1$ או משהו כזה

אתה מדבר על 2023 או על משהו מהשנה ? אם זה מהחודשים האחרונים אז אולי אפשר לקבל זיכוי \החזר .

נערך על-ידי yoavke

פורסם
ציטוט של yoavke

זה סיפור אחר, הייתה להם איזה בעיה בחישוב המיסים במשך תקופה . היה אפשר לתקן את זה עם הוספה של מוצר ב 1$ או משהו כזה

אתה מדבר על 2023 או על משהו מהשנה ? אם זה מהחודשים האחרונים אז אולי אפשר לקבל זיכוי \החזר .

אוקטובר 2023 ויולי 2024

ואשמח לדעת על הטריק המדובר, אבל היו לי עוד חבילות לפני ישנות יותר, יש טעם לפנות אליהם? אולי יש לי במסתכם 300-400 דולר :\

פורסם
  • מחבר
ציטוט של המפציץ A החמקן

נקנה מהארץ?

דרך חנות עובדים אנבידיה. משלמים רק מע”מ ומעבר לזה אל תפליל אותי בבקשה

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים