עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

image.png

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי.

במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

פורסם

לאיזה שרתים (איפה בעולם) אתה מנסה להתחבר?

טכנית החיבור שלך נראה תקין לחלוטין, אבל בדיקות מהירות כאלה נעשות מול שרתים קרובים.. ברור שאם תנסה להתחבר לשרתים בארה"ב למשל אז הפינג יהיה גבוה משמעותית. זה גם תלוי מאוד בספק האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

טכנית החיבור שלך נראה תקין לחלוטין, אבל בדיקות מהירות כאלה נעשות מול שרתים קרובים.. ברור שאם תנסה להתחבר לשרתים בארה"ב למשל אז הפינג יהיה גבוה משמעותית. זה גם תלוי מאוד בספק האינטרנט שלך.

לכל העולם. אני משחק בספארקינג זירו. זה מחבר אותי רנדומלית לשחקן שזה מוצא. אין לי מושג על איזה שרת זה שם. מה אתה ממליץ לעשות כדי לפתור את זה? הספק שלי זה בזק. הייתי בהוט מובייל, הייתי בפרטנר, ובכל החברות האלה זה היה זוועה ניתוקים בלי סוף.

עריכה: בדקתי את הכבל אינטרנט שלי וזה CAT 8 אמור להיות עד 40 ג’יגה אז זה לא יכול להיות הבעיה

נערך על-ידי DragonPokemonFan

פורסם

אתה לא צריך לבדוק שום דבר שקשור אליך למחשב כי עובדתית לפי צילום המסך ששיתפת יש לך פינג בסדר גמור לשרתים של speed test בישראל, אז הבעיה היא לא במחשב שלך / בספקית האינטרנט שלך בכל הנוגע לחיבור בתוך הארץ.

אין פיתרון קסם, הדרך היחידה לנסות לשפר את הפינג לחו”ל היא לנסות ספקית אינטרנט אחרת שאולי יהיה לה רוחב פס פנוי יותר לחו”ל, אבל גם אצל המהירות ביותר עדיין יש פיזיקה שאי אפשר להתגבר עליה - אם אתה מתחבר לשרת שנמצא ביבשת רחוקה - יהיה לך פינג גבוה יותר מאשר פינג לשרת שנמצא בתוך ישראל, או כזה שלפחות נמצא במדינה יחסית קרובה יותר באירופה...

פורסם

הבעיה לא אצלך.

המשחק עצמו מקשר אותך לחיבורים רחוקים ממך.

החיבור בישראל יהיה הכי טוב והכי אמין, אחר כך פרקנפורט גרמניה.

תראה אולי במשחק תוכל להגביל למרחקים קצרים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

הבעיה לא אצלך.

המשחק עצמו מקשר אותך לחיבורים רחוקים ממך.

החיבור בישראל יהיה הכי טוב והכי אמין, אחר כך פרקנפורט גרמניה.

תראה אולי במשחק תוכל להגביל למרחקים קצרים.

אני כבר זקן בן 33, אני זוכר שבשנות ה2000 היו לכל המשחקים סרברים ישראלים מפוצצים ואני מדבר על כמעט כל משחק, הייתה תוכנה שנקראת THE ALL SEEING EYE שדרכה היה אפשר למצוא אותם.

היום לפי מה שאני יודע לרוב משחקי הרשת אין סרברים ישראלים, לפני יומיים נכנסתי לאיזה סרבר רוסי בקאונטר סורס והיה לי 130 פינג, אפילו שידרגתי את האינטרנט ל2.5 ג’יגה. זה לא עוזר. יש משחקים כמו משחקי מכות שבגלל שזה מכוון לפינג כמה שיותר נמוך זה יחבר אותי עם מספר קטן מאוד של שחקנים שרובם מישראל. זה מעצבן בטירוף כי אני כל הזמן מתחבר לאותם שחקנים.

אני צריך אם יש דרך לתקן את זה, לא הגיוני שב2024 אין אפשרות לתקן את זה, יש מלא סרברים שאיך שהם יראו את הפינג שלי ישר הם ידפקו לי באן, אי אפשר ככה

פורסם

קאונטר סורס? תשחק בזה, הגרסה החדשה:

Counter-Strike 2 on Steam
No image preview

Counter-Strike 2 on Steam

For over two decades, Counter-Strike has offered an elite competitive experience, one shaped by millions of players from across the globe. And now the next chapter in the CS story is about to begin...
פורסם
ציטוט של DragonPokemonFan

אני צריך אם יש דרך לתקן את זה, לא הגיוני שב2024 אין אפשרות לתקן את זה, יש מלא סרברים שאיך שהם יראו את הפינג שלי ישר הם ידפקו לי באן, אי אפשר ככה

אין לך איך “לתקן” את הפינג, זה זמן פיזי שלוקח למידע לעבור מהבית שלך בישראל לשרת שיושב במדינה רחוקה. אין “תיקון” לחוקי הפיזיקה.

אתה יכול לנסות לשפר אותו באופן יחסי על ידי החלפת ספק אינטרנט, יכול להיות שבספק אחר יהיה פחות עומס על התשתית (זוכר את הפרסומת של בזק “אבל כבל תת-ימי יש לך?”), אבל זה יהיה יחסית זניח ועדיין ישאר גבוה משמעותית בהשוואה לפינג שתקבל מול שרתים בארץ.

פורסם

אבל זה לא כל העניין. גם אם הוא חייב להתחבר לחו”ל אז לפחות שיתחבר לגרמניה. שם הפינג בסביבות 60ms.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

אבל זה לא כל העניין. גם אם הוא חייב להתחבר לחו”ל אז לפחות שיתחבר לגרמניה. שם הפינג בסביבות 60ms.

אני לא יודע עם שמעת על המשחק הזה אבל יש משחק בשם DRAGON BALL SPARKING ZERO עכשיו במשחק הזה (זה משחק מכות של דרגון בול) אין שרתים שאתה בוחר כמו בהרבה משחקים אחרים, אתה נכנס למשחק, יש לך אפשרויות לאיזה אפשרויות חיבור אתה רוצה ודברים אחרים (אני בוחר 4 ומעלה כדי שלא יהיה לי לאגים) וזה מחבר אותך למי שזה מוצא. הבעיה שזה גם לוקח הרבה זמן יחסית למצוא שחקן וגם שזה כמעט 100% מהזמן יחבר אותי למאוד מעט שחקנים שיש בארץ. ואין בזה אפילו קרוס פליי אז זה ממש קצת, אני יודע לפי זה שאני רואה שמות ישראלים

זה הבעיה הגדולה, משחקים כאלה. כי אין לי מושג איך זה היה עובד עם אנשים אחרים מהמזרח התיכון אם זה בכלל יחבר אותם אליי אם כל המגבלות שיש שם על קשר עם ישראל.

לאירופה זה בחיים לא יחבר אותי, אני יכול לנסות להוריד את האיכות חיבור אבל אז יהיה לאגים.

אם זה משחקים של שוטרים שאתה פשוט בוחר שרת אז סבבה אפשר להסתדר איכשהו עם זה,

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

יש משחק מכות שאני משחק שמחבר אותי לשחקן שהוא מוצא וזה רק שחקנים מהארץ. ובמשחקים שיש שרתים אפילו בשרת רוסי אני מקבל מעל 100 פינג

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים