עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

זה משהו שהרבה זמן מסקרן אותי.

נניח שאני מתקין תוכנה ולוקח 20 דקות להתקין אותה. איזה חלק צריך לשדרג כדי שיקח פחות זמן להתקין אותה?

ssd? מעבד? אולי כמה חלקים משפיעים על התהליך?

פורסם
ציטוט של law89

זה משהו שהרבה זמן מסקרן אותי.

נניח שאני מתקין תוכנה ולוקח 20 דקות להתקין אותה. איזה חלק צריך לשדרג כדי שיקח פחות זמן להתקין אותה?

אם אתה מתקין ממקור חיצוני, אז החלק שהכי חשוב לשדרג זה את הכונן שממנו אתה מתקין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Lavi 1

אם אתה מתקין ממקור חיצוני, אז החלק שהכי חשוב לשדרג זה את הכונן שממנו אתה מתקין.

לא, ממקור פנימי.

אם כבר עלה הנושא של מקור חיצוני. האם קיימים לוחות אם למחשבים נייחים שמגיעים עם תאנדרבולט 4 מובנה?

פורסם

קיימים לוחות אם עם תאנדרבולט 4 מובנה הם בדרך כלל יקרים למדי בנוסף להרבה לוחות ניתן להוסיף כרטיס הרחבה תאנדרבולט 4.

עוד דור או שניים כש-USB4 יתחיל להיות הסטנדרט אז אני מניח שזה יגיע גם ללוחות הזולים יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

קיימים לוחות אם עם תאנדרבולט 4 מובנה הם בדרך כלל יקרים למדי בנוסף להרבה לוחות ניתן להוסיף כרטיס הרחבה תאנדרבולט 4.

עוד דור או שניים כש-USB4 יתחיל להיות הסטנדרט אז אני מניח שזה יגיע גם ללוחות הזולים יותר.

תודה. אתה יכול לתת דוגמה לאחד כזה?

אני ממש מופתע שיש אותם כבר  בניידים ובנייחים לא הצלחתי למצוא אפילו לוח אחד שתומך בזה. הבעיה שהסלוט הזה עולה הרבה כסף ואני לא חושב ששווה לקנות (אני רוצה לבדוק כונן מסוים. קשה לי להאמין שאמצא אצל חברים יציאה כזאת, אבל קודם נראה אם בכלל זה קיים).

אולי שווה לי לרכוש סלוט של gen 2X2 אם זה לא משהו מאוד יקר ואז אוכל לבדוק בעצמי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

לקחתי את הלוח הראשון. מעניין שהתאנדרבולט לא מופיע בדיוק בתוך ה-section של ה-usb (למרות שיש אזכור שלו שם).

לפי הסרטון שלהם נראה שגם מעבדי דור 12 צורכים הרבה חשמל. לא טיפלו בזה? אני זוכר שדיברו כאן המון על הנושא הזה בנוגע לדור 11 ולא זוכר אזכורים לדור 12.

כרגע מי בעצם שולטת מבחינת מעבדים? אינטל או AMD?

עריכה: הכוונה שלא מופיע באתר של היצרן.

בכל אופן, זה מחיר פסיכי לחלוטין.

נערך על-ידי law89

פורסם
ציטוט של law89

במרבית המקרים מה שמשפיע הכי הרבה זו תוכנת ההתקנה עצמה. חלקן כתובות בצורה זוועתית ולא יעילה.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים