פורסם 2022 בפברואר 173 שנים הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים המחירים באמזון משתנים כל הזמן, גם עלויות השילוח משתנות לפעמים אפילו כמה פעמים ביום(מוצר יכול להיות במשלוח חינם, משלוח ב10$ ומשלוח ב25$ באותו יום ממש[מניסיון אישי עם קירור 280MM של EVGA])
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage המחירים באמזון משתנים כל הזמן, גם עלויות השילוח משתנות לפעמים אפילו כמה פעמים ביום(מוצר יכול להיות במשלוח חינם, משלוח ב10$ ומשלוח ב25$ באותו יום ממש[מניסיון אישי עם קירור 280MM של EVGA]) אז לא יבטלו לי תהזמנה?
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים זה יכול גם לנבוע מזה שמעדיפים למכור מוצר מסוים. אני רכשתי את ה-EVO 970 במשהו כמו 70-75$ והיום המחיר כפול, כנראה כי יצא ה-EVO PLUS.
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים ציטוט של iSolt אז לא יבטלו לי תהזמנה? אני לא שמעתי על מקרה כזה וקשה לי להאמין. אתה גם יכול לראות שהמחיר של הזיכרון הזה מאד לא יציב נערך 2022 בפברואר 183 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים אמזון זה שוק, לא חנות, יכול להיות שקנית ממוכר מסויים וזה היה האחרון שהיה לו במלאי ועכשיו זה מציג קניה ממוכר אחר שמציע במחיר משלו. לא הייתי מצפה שיבטלו לך את ההזמנה. נערך 2022 בפברואר 183 שנים על-ידי etal
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים אמאזון לא ידועה בביטול הזמנות. מי שעוקב אחרי מחירים של מוצרים מסוימים יודע לפעמים נפתחים חלונות הזדמנות למחירים נמוכים שיכולים רק בתוך מספר שעות לעלות בחזרה. הזמנתי לוח אם מסוים לא מזמן ותוך 5 שעות המחיר שלו קפץ ב-15 דולר
פורסם 2022 בפברואר 183 שנים מחבר ציטוט של djelectric אמאזון לא ידועה בביטול הזמנות. מי שעוקב אחרי מחירים של מוצרים מסוימים יודע לפעמים נפתחים חלונות הזדמנות למחירים נמוכים שיכולים רק בתוך מספר שעות לעלות בחזרה. הזמנתי לוח אם מסוים לא מזמן ותוך 5 שעות המחיר שלו קפץ ב-15 דולר תודה רבה!
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.