עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

המחירים באמזון משתנים כל הזמן, גם עלויות השילוח משתנות לפעמים אפילו כמה פעמים ביום(מוצר יכול להיות במשלוח חינם, משלוח ב10$ ומשלוח ב25$ באותו יום ממש[מניסיון אישי עם קירור 280MM של EVGA])

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

המחירים באמזון משתנים כל הזמן, גם עלויות השילוח משתנות לפעמים אפילו כמה פעמים ביום(מוצר יכול להיות במשלוח חינם, משלוח ב10$ ומשלוח ב25$ באותו יום ממש[מניסיון אישי עם קירור 280MM של EVGA])

אז לא יבטלו לי תהזמנה? 

פורסם

זה יכול גם לנבוע מזה שמעדיפים למכור מוצר מסוים. אני רכשתי את ה-EVO 970 במשהו כמו 70-75$ והיום המחיר כפול, כנראה כי יצא ה-EVO PLUS.

פורסם
ציטוט של iSolt

אז לא יבטלו לי תהזמנה? 

אני לא שמעתי על מקרה כזה וקשה לי להאמין.
אתה גם יכול לראות שהמחיר של הזיכרון הזה מאד לא יציבimage.png.3539f09e5a5037138b0aaffbf69d04d5.png

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם

אמזון זה שוק, לא חנות, יכול להיות שקנית ממוכר מסויים וזה היה האחרון שהיה לו במלאי ועכשיו זה מציג קניה ממוכר אחר שמציע במחיר משלו.

לא הייתי מצפה שיבטלו לך את ההזמנה.

נערך על-ידי etal

פורסם

אמאזון לא ידועה בביטול הזמנות. מי שעוקב אחרי מחירים של מוצרים מסוימים יודע לפעמים נפתחים חלונות הזדמנות למחירים נמוכים שיכולים רק בתוך מספר שעות לעלות בחזרה. הזמנתי לוח אם מסוים לא מזמן ותוך 5 שעות המחיר שלו קפץ ב-15 דולר

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

אמאזון לא ידועה בביטול הזמנות. מי שעוקב אחרי מחירים של מוצרים מסוימים יודע לפעמים נפתחים חלונות הזדמנות למחירים נמוכים שיכולים רק בתוך מספר שעות לעלות בחזרה. הזמנתי לוח אם מסוים לא מזמן ותוך 5 שעות המחיר שלו קפץ ב-15 דולר

תודה רבה!

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים