עבור לתוכן

מעיפים אותי מהצבא!!!

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון קראתי את כל התראד מתחילתו

דבר שני (ונמאס לי כר לחזור על זה) אני מביע את דעתי על פי(כמה מפתיע) דעתי

מה לעשות זאת הדעה שלי...

אתה לא יכול להגיד לי מה לעשות, אתה לא הבוס שלי. מה לעשות החיים קשים

דעתי היא בסך הכל שלא הייתי מתרברב בזה שהעיפו אותי מהצבא(בין אם זה מתייחס לתגובות בתחילת התראד ובין אם לא)

זכותה לעשות את זה אבל לפי דעתי זה לא חכם וזה לא מציג אותה בצורה טובה בכלל

• תגובות 114
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא התרברבתי, ההרגשה היא שסגרתי פרק בחיים שלי, פרק לא נעים הייתי אומרת ואין לך מה לדבר עליי כאילו אני איזו אביב גפן ממין נקבה שכל השרות רק רצתה ללכת לצאת על 21. אתה לא יודע מה עברתי, אבל מה שבטוח זה שלא הגשמתי את הפוטנציאל שלי ולא הבאתי הרבה תועלת (טוב, עשיתי כמה עסקאות שחסכו לצבא כמה עשרות אלפי דולרים ובישלתי יופי של ארוחות ערב לחיילים מורעבים שנמאס להם משימורים וממרח שוקולד פרווה). אם זה קרה אז אולי זה היה צרייך לקרות, זה לא סתם, אולי מישהו הבין שזה לא בשבילי. לא לכולם זה מתאים והרבה פעמים הצבא גורף אנשים כמו גרגרי חול בים. יש לי מכר אלכוהוליסט עולה מהונגריה שכל השירות שלו היה מתחרפן ומשחיט את הגוף שלו ואני מדבר על עשיית פירסינגים בפרצוף עם מחטים וסיכות ביטחון. הוא רצה לצאת אבל לא נתנו לו עד שלא קרה פעם אחת שהוא נפל מאיזה ספסל בפארק כשהיה שיכור, שבר את הרגל שבר פתוח והחל לירות צרורות מהנשק האישי שלו. עם כל הכבוד לצה"ל, ויש כבוד, לפעמים הם פשוט לוקחים אנשים שלא צריכים להיות שם.

פורסם

לדעתי את צריכה להיות גאה בזה שלמרות זאת שדיכאו אותך ולא נתנו לך מרפה ואת בכל זאת ניסית בשלת לחברים שלך(או לא חברים שלך) ארוחות עשית שיפוצים וכולי(דברים מחוץ לתפקידך)

צריך לתת לך אות למופת אבל מה ככה זה החברה אין מה לעשות וד"א גם אני קפצתי שתי כיתות אך מכיוון שעליתי מארגנטינה בתחילת גיל 6 אז פה הם סיימו את הב"ס ובארגנטינה רק התחלתי כיתה א אז עשיתי גן חובה פעמיים מה שיוצא שאני בן 14.7 בכיתה י משהו דווקא מצויין ד"א לא עשית תואר או משהו לפני הצבא רק כיתה י"ג?

לדעתי מגיע לך אות למופת אך זו רק דעתי(והיא לא התרברבה על זה שהיא עפה מהצבא אלא שבמצב שאתה יודע שאתה עף אתה מנסה להיות כמה שיותר שמח כמה שיותר לראות את החצי כוס המלאה)

פורסם

טוב, בעצם, מה זה מעניין אותי? Soon I'll be free like Willy!  ::)

Willy is DEAD...

פורסם

אם תבחנו את רוב החברות האזרחיות שלנו תגלו שהמבנה שלהן ושיטות העבודה שלהן דומות מאוד לאלה של הצבא. וכך בעולם בו אני חי העתיד של המדינה במקום לבלות את השנים הפוריות שלו במוסדות להשכלה גבוהה למען ילך ויתרום אחר כך למדינה, נרכב העתיד שלנו במוצבים, טנקים ומשרדים מעופשים.

מסכים איתך, הצבא גורם לפיגור של החברה הישראלית על פני החברה המערבית המפותחת יותר.

ואני גם בטוח שרבים מתוך אלו שבוחרים להימנע מהמסגרת הזו ע"י בעיות נפשיות אלו או אחרות, עושים זאת כדי להמשיך הלאה ולהתקדם עם חייהם - אלו בגישה של אני לא פרייאר.

מה שכן טוב בצבא, זה הגיבוש. החוויה. אם תראה קבוצה של תרמילאים ישראלים תוכל לראות כמה הם שונים מכל האחרים בפתיחות שלהם, ביעילות והעצמאות שלהם, ובד"כ גם בנכונות לעזור אחד לשני ולאחרים.

דבר שמאוד חסר בתרבויות אחרות. ערכים שאני מאמין שרוב הישראלים רוכשים בצבא (לפחות אלו מהבסיסים הסגורים).

אני דיי בספק שאכן המדינה שלנו דורשת צבא חובה כרגע, ישנם הרבה מאוד מגרבצים מיותרים שאפשר להיפטר מהם במהירות, הבעיה אז על מי יפלו כל התורניות הטיפשיות.

בשורה התחתונה אני מאמין שהמדינה צריכה להתקדם, ולא לגייס כל אחד. יש אנשים שלא מתאימים לשם, למה הם צרכים לעשות גיהנום כדי לצאת?

ויש כאלו שכן, שיכולים לתרום ולשפר, אבל כשהם נחשפים לאטימות וחוסר יעילות הממש מופתי של הצבא הם נכנסים לשוק ודיכאון, ומגיעים לשלב של חוסר רצון ליזום ולהגדיל ראש.

פורסם

מזל טוב , מכל הלב :)

פורסם
  • מחבר

תודה אבל עכשיו חזרתי מכוח אדם ואמרו לי שמשריינים לי עוד חודש כדי שתהיה לי שנה ואקבל מענק ואת כל הזכויות שלי! :D

פורסם

כמה שהצבא חרא לפחות מתחשבים בך בקטע של המענק...

פורסם
  • מחבר

תלוי מי, תלוי מי, וזה לא בגלל המענק אלא כי אני רוצה שתהיה לי שנת שירות מלאה ושבאזרחות לא יסתכלו עליי כמו על איזה אביב-גפן משתמט ממין נקבה.

פורסם

ואת לא...

פורסם
  • מחבר

האם אני מריחה ניחוח של ציניות?

פורסם

אם אני לא טועה, מענק ודמי פיקדון מקבל כל מי ששרת 3 חודשים לפחות.

פורסם
  • מחבר

לא ידוע לי, אני רק יודעת בקשר לזכויות חייל משתחרר

פורסם

לא, מענק זה רק אחרי שנת שרות אחת...

דרך אגב אז איך זה הולך עכשיו ? נותנים לך פרופיל 21 על אי התאמה ?

פורסם

לא זה לא מוריד פרופיל השחרור בדרך כלל הוא על אי התאמה אבל מה שמרגיז הוא שבתעודת השחרור יהיה רשום שירות של 12 חודשים ושחרור מסיבת "אי חיוניות" ראבאק מה זה סחורה ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים