פורסם 2021 בפברואר 174 שנים במחשב חדש, חזק, האם עדיף הארד דיסק אחד גדול - 4T או שניים של 2T? מדובר בהארד דיסק לאחסון, למחשב יש הארד דיסק של SDD נפרד עבור מערכת ההפעלה והתוכנות. היה לי דיסק של טושיבה, שמת אחרי חודש וחצי בערך. אשמח להמלצות על הארד דיסקים. תודה!
פורסם 2021 בפברואר 174 שנים אין הבדל מבחינת הביצועים. לרוב המחיר של אחד גדול יהיה נמוך משניים קטנים, וזה תופס פחות מקום וצורך פחות חשמל. אני חושב שכמעט מכל בחינה 1 גדול עדיף, אלא אם אתה רוצה לעשות RAID 1 בשביל יתירות (אבל אז הנפח הכולל שלך הוא 2 טרה ולא 4 טרה).
פורסם 2021 בפברואר 174 שנים שיקול נוסף הוא שהרבה מאוד מארזים מגיעים כיום עם מקום רק לשני דיסקים 3.5, מהבחינה הזאת עדיף אחד גדול כדי לשמור על יכולת הרחבה בעתיד.
פורסם 2021 בפברואר 174 שנים מחבר אוקי. תודה. מבחינת מקום פיסי - יש לי מספיק מקומות לשדרוגים עתידיים. נראה לי שאלך על ה-4T בכונן אחד. דרך אגב, הגיוני שדיסק פנימי יתקלקל אחרי כל כך מעט זמן?
פורסם 2021 בפברואר 184 שנים מחבר מאוד לא סביר אבל אם זה קרה אין לי הרבה מה לעשות עם זה, נכון? המידע שעליו אבד, אני לא רוצה את אותו ההארד דיסק (!שהחנות המצליצה עליו!!) אז זה או להשתנמך ל 2t או להשתדרג ל 4t ולשלם הרבה יותר כי מה שהם מציעים לא מספיק טוב.
פורסם 2021 בפברואר 204 שנים מחבר אני קצת תקועה עם עניין ההארד דיסק. מה הסיכוי שאותו הדבר יקרה בשנית באותו סוג של דיסק? הדיסק שמת לי אחרי חודש וחצי זה טושיבה 3t. 7200, 64 mb. מה הייתם ממליצים?
פורסם 2021 בפברואר 204 שנים לא יודע לגבי הדגם הספציפי אבל בדרך כלל אחוז הכשלים בדברים האלו נמדד באחוזים בודדים.
פורסם 2021 בפברואר 204 שנים מחבר בין 3t של טושיבה 7200, לדגם של סיגייט 4t אבל 5400 ומאה שקל יותר- יש עדיפות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.