עבור לתוכן

התלבטות בין לקנות באמזון לבין לקנות בחנות בארץ, יש פער מחירים שאשמח לקבל הסבר עליו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני בסוף הולך על ה Aorus, אני מקבל ב 10K את ה 3080 וגם טרה בייט וגם 32 ראם, ואפשר לשדרג את המחשב בקלות במעבדה אם יש צורך, וזה צבע לא צעקני בניגוד לרוב הלפטופים החזקים, החסרון היחיד הוא המיקום המוזר של המצלמה אבל יש לי סטנד מיוחד למחשב נייד שקניתי ב 30 דולר באמזון שמאפשר לי להציב את המחשב בזווויות אחרות, אז המצלמה תהיה בסדר.

העובדה ש GIGABYTE היא מטייאוון זה בונוס, ככה שאפשר לעשות אצבע משולשת לסין ול lenovo שלהם

יש מצב שאני מפספס איזה נייד בהמשך שיהיה עם מעבד ryzen, אבל תכלס זה להמר ולהמתין ש AMD תוכל לייצר מעבדים בכמויות מספיקות, ושיהיה חברה למחשבים ניידים שתיקח מעבד שלהם ותארוז את זה עם ראם מספיק עבורי וזיכרון קשיח ו RTX 3080 , במארז שלא נראה כמו מופע קרקע, ובלי אלף ואחד בעיות או חסרונות שעלולות לצוץ בעיצוב או בנייה של מחשבים ניידים (נניח, בלי מקלדת מוארת או בלי מצלמה, או מצלמה בלי חלון סגירה וכדומה), ושיהיה במחיר של 10K ? לא נראה לי. 

תודה רבה לכולכם על כל העזרה ! הפורום של HWZONE זה אחד המקומות הכי מדהימים לקבל ממנו עצות בקשר לחומרה.

פורסם

לא יודע אם כבר קנית אבל היום קפץ לי סרטוו מעניין על דגם חדש של אסוס...
https://www.youtube.com/watch?v=ukwPX7kJMSo

שווה בדיקה כי אתה מקבל גם ניידות וקומפקטיות במקרה ותצטרף, וגם כח גראפי עם תוסיך את הכרטיס החיצוני.
ביחד הם אמורים לעלות 3000 דולר (כמה מאות שקלים מתחת ל10K)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים