עבור לתוכן

אני לא אוהב את המפרט שהרכיבו וגם הוא יקר מדי צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

https://www.tms.co.il/187163

זה המפרט

המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS

משחקים כבדים

התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K

אי אפשר לעלות

עזרה

מתכנן אוברקלוק רק אם חייב

לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60

תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן

פורסם

מה אתה לא אוהב?

כמה כסף אפשר לשים על כרטיס המסך? לא הייתי אומר ש-3070 הוא כרטיס מסך ל-60FPS ב-4K

פורסם
  • מחבר
ציטוט של captaincaveman

מה אתה לא אוהב?

כמה כסף אפשר לשים על כרטיס המסך? לא הייתי אומר ש-3070 הוא כרטיס מסך ל-60FPS ב-4K

הרבה השתבש במהלך ההרכבה

לא בטוח לגבי אוברקלוק

אם לקחת I5 או I7

המארז והקירור גם אני מתלבט

אני לא מתכוון להשים יותר מ3 אלף על כרטיס מסך

אני חייל אין לי סכומים כאלה

ולפחות מסרטונים שראיתי ה3070 מחזיק 4K

אם אתה אומר שלא זה מאוד בעייתי

חשוב להבהיר שאני לא מבין בזה כלכך

קרוב לשנתיים שבכלל לא שיחקתי במחשב

פורסם

כרטיס המסך לא ממש אופטימלי ל-4K, בממוצע הוא אמנם מעל 60 FPS אבל יש משחקים שהוא יותר קרוב ל-40 FPS ובמינימום גם פחות מזה. אם אתה מוכן להתפשר בהגדרות או היכן שאפשר להוריד רזולוציה ולהשתמש ב-DLSS אז אני מניח שתוכל להסתדר רק קח את זה בחשבון.

spacer.png

https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-3070-founders-edition/30.html

לגבי המעבד ברזולוציה הזאת בכל מקרה לא תהיה לו כמעט השפעה אבל באמת שהמפרט שהורכב הוא קצת מוזר עם מעבד בלי אוברקלוק שמוצמד ללוח מאוד יקר ללא צורך ממשי. אם כבר מגיעים למחירים האלה אז AMD 5600X עם לוח וקירור זולים יתן ביצועים טובים יותר.

דברים נוספים שעולים זה הזכרונות והאחסון, האם אתה באמת חייב 32GB זכרון? למשחקים זה לא נותן כלום ותמיד אפשר להוסיף בהמשך אם צריך. למשחקים 256GB לא הולך להספיק ובכל מקרה משתלם להוסיף מאה שקל להכפיל את נפח ה-SSD. האם יש לך דיסקים נוספים שאתה מתכוון להוסיף למחשב?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

כרטיס המסך לא ממש אופטימלי ל-4k, בממוצע הוא אמנם מעל 60 FPS אבל יש משחקים שהוא יותר קרוב ל-40 FPS ובמינימום גם פחות מזה. אם אתה מוכן להתפשר בהגדרות או היכן שאפשר להוריד רזולוציה ולהשתמש ב-DLSS אז אני מניח שתוכל להסתדר רק קח את זה בחשבון.

spacer.png

https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-3070-founders-edition/30.html

לגבי המעבד ברזולוציה הזאת בכל מקרה לא תהיה לו כמעט השפעה אבל באמת שהמפרט שהורכב הוא קצת מוזר עם מעבד בלי אוברקלוק שמוצמד ללוח מאוד יקר ללא צורך ממשי. אם כבר מגיעים למחירים האלה אז AMD 5600X עם לוח וקירור זולים יתן ביצועים טובים יותר.

דברים נוספים שעולים זה הזכרונות והאחסון, האם אתה באמת חייב 32GB זכרון? למשחקים זה לא נותן כלום ותמיד אפשר להוסיף בהמשך אם צריך. למשחקים 256GB לא הולך להספיק ובכל מקרה משתלם להוסיף מאה שקל להכפיל את נפח ה-SSD. האם יש לך דיסקים נוספים שאתה מתכוון להוסיף למחשב?

נציג שלהם בנה את זה.

https://www.tms.co.il/187426

גם פה אני לא עף 

הלוח אם והקירור 

בכלל לא סומך על נציגים

מה אתה חושב

פורסם

אם המטרה שלך היא משחקים ב4K האופציה הכי טובה היא לזרוק את הרוב המוחלט של התקציב על כרטיס המסך(3080) ולנסות להרכיב מפרט סביבו.
באזור ה6500 אתה יכול ללכת על משהו בסגנון הזה:

מעבד: 639 ₪ - * בלאק פריידיי * SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray
קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB
לוח אם: 384 ₪ - * מבצע * - Gigabyte B460M DS3H
זכרון: 281 ₪ - XPG 16G (2X8G) DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK
כרטיס מסך: 3890 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Gigabyte GeForce RTX3080 10GB GAMING OC  
דיסק קשיח: 509 ₪ -  WD Blue 1T SN550 NVMe  R/W Up To 2400 / 1950MB/s 5 Year Warranty
ספק כוח: 399 ₪ - GIGABYTE G750H 750W GOLD MODULAR 3 YEAR
מארז: 362 ₪ - Antec NX800

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 6573 ₪ 

אבל אני אישית הייתי משקיע עוד טיפה ועובר לI5 10600K ומשדרג גם את הלוח לZ490, אבל לא הייתי יורד מ3080 אם 4K היא המטרה.

פורסם

10600KF  עולה ב TMS  כ 884 ש"ח כולל מע"מ  .

גם אם לא לוקחים לוח שתומך ב OC , זה שדרוג משתלם למפרט הנ"ל. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

10600KF  עולה ב TMS  כ 884 ש"ח כולל מע"מ  .

גם אם לא לוקחים לוח שתומך ב OC , זה שדרוג משתלם למפרט הנ"ל. 

אחד הדברים שאני הכי מתלבט הוא המעבד.

השאלה אם אני צריך את הi7.

יש לי נטיה להוריד הרבה זבל למחשב ותמיד הוא נהייה תקוע אחרי כמה זמן.מצד שני גיימינג זה המטרה היחידה בינתיים

פורסם

אז תקנה גורס אשפה.

אין קשר בין הזבל שאתה מוריד למחשב לבין כמה ליבות יש למעבד .

פורסם

ב4K ממש לא בטוח שיהיה הבדל בביצועים בכלל בין 10600k ל10700k, לא בטוח אפילו שיהיה הבדל בין 10400 ל10600. כרטיס המסך הוא לגמרי צוואר הבקבוק ברזולוציה הזאת, אז כן וותר לגמרי על הi7 ולא לרדת מתחת לRTX 3080. יקר? גיימינג ב4K זה עסק יקר.

פורסם

מחזק.

לא ציינת אם יש כבר מסך או אם אתה מתכוון לקנות אחד. אם זה השני, אתה יכול לשקול מסך 2K ultrawide שמכיל פחות פיקסלים אבל עדיין נותן חוויית משחק טובה (לדעתי לפחות), ואז אולי ה-3070 יהיה יותר מתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים