אנטי וירוס חושד בתוכנה כוירוס - עמוד 2 - תכנות - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון
  • מי אנחנו?

    שלום אורח/ת!

     
    שים לב - על מנת להשתתף בקהילה שלנו, להגיב ולפתוח דיונים חדשים, עליך להצטרף כחבר רשום.

    החברים שלנו נהנים מיתרונות רבים, כולל היכולת להשתתף בדיונים, להנות מהגרלות ומבצעים לחברי האתר, ולקבל מידי שבוע את התכנים הבולטים שלנו ישירות במייל.

    לא אוהבים שמציקים לכם במייל? ניתן להירשם לאתר אך לוותר על הרישום לעידכוני המייל השבועיים.

אנטי וירוס חושד בתוכנה כוירוס


eido300

Recommended Posts

  • תגובות 77
  • נפתח בתאריך
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

תגובות פופולריות

מערכת ההפעלה מעבירה את הpath של הקובץ (או כמה קבצים) לתוכנה שלך כארגומנט, אז הדרך הפשוטה ביותר היא לפרסר את System.Environment.GetCommandLineArgs. לדוג' אם אתה מפעיל את התוכנה על הקובץ file.txt בספריי

אתה כנראה לא מבין פה משהו.  מנוע סריקה של אנטיוירוס לא יודע מה שיש לך בקוד מקור וזה לא מעניין אותו. מה שהוא בודק זה הבינארי ואיזה דפוסים הוא יכול למצוא שם שמזכירים התנהגות חשודה. דברים פשוטים כמו

אתה לא רוצה לדעת... חיטטתי בקוד המקור של WPF כדאי בהחלט. מת על WPF. אבל UWP זה די סוס מת.   ממש לא על רגל אחת... אציין מספר הבדלים: הlayout של WPF גמיש הרבה יותר משל WINFOR

ציטוט של af db creid

מערכת ההפעלה מעבירה את הpath של הקובץ (או כמה קבצים) לתוכנה שלך כארגומנט, אז הדרך הפשוטה ביותר היא לפרסר את System.Environment.GetCommandLineArgs. לדוג' אם אתה מפעיל את התוכנה על הקובץ file.txt בספרייה מסמכים, זה שווה ערך ל:

חשבתי שזה כך, אז ניסיתי לקבל ארגומנט בדרך המסורתית של main שמקבל ארגומנטים 

main(string path)
{
}

אבל הקומפלייר התעקש שאי אפשר להגדיר ככה נקודת כניסה, אלא אם כן בהגדרות אני קובע שבאפון אוטומטי ישלח string כארגומנט, אנסה מחר את מה שהצעת.

 

ציטוט של af db creid

טעות שלי, לא צריך רפלקשן. שגיאה לא תיזרק עד שתעבוד עם הdll. אז אתה פשוט צריך לבדוק אם Excel מותקן לפני כן. הכי פשוט זה לנסות לטעון אותו ולבדוק אם הוא עובד:


if (System.Reflection.Type.GetTypeFromProgID("Excel.Application") != null)
{
  var doc = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
  // ...
}
else
{
  MessageBox.Show("Microsoft Excel is not installed.");
}

אני לא צריך להעביר את הכתובת המלאה? כי הdll יכול להיות בכמה מקומות.

בכל מקרה גם את זה אנסה מחר בע"ה.

 

ציטוט של af db creid
ציטוט של eido300

אשמח לקבל הערות והארות על הקוד.

מה הכוונה?

הכוונה שלמדתי לכתוב קוד מספר c# 3 ומאנשים טובים שהסכימו לעזור (כמוכם) לפני בערך עשר שנים, בשנים האחרונות לא ממש יצא לי לכתוב קוד, אני רוצה לדעת שאני עושה את זה נכון.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
ציטוט של eido300

חשבתי שזה כך, אז ניסיתי לקבל ארגומנט בדרך המסורתית של main שמקבל ארגומנטים 



main(string path)
{
}

אבל הקומפלייר התעקש שאי אפשר להגדיר ככה נקודת כניסה, אלא אם כן בהגדרות אני קובע שבאפון אוטומטי ישלח string כארגומנט, אנסה מחר את מה שהצעת.

void Main(string[] args)
{
}

שים לב שזה מערך. והMain מתחיל באות גדולה.

ציטוט של eido300

אני לא צריך להעביר את הכתובת המלאה? כי הdll יכול להיות בכמה מקומות.

 

זה לא מחפש DLL אלא יישום COM.

 

ציטוט של eido300

הכוונה שלמדתי לכתוב קוד מספר c# 3 ומאנשים טובים שהסכימו לעזור (כמוכם) לפני בערך עשר שנים, בשנים האחרונות לא ממש יצא לי לכתוב קוד, אני רוצה לדעת שאני עושה את זה נכון.

הרבה השתנה מאז C# 3... :P

בהזדמנות אעבור על הקוד.

נערך על-ידי af db creid
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אגב, מכירים את זה שממזערת נגני מדיה (כמו המדיה פליר) ואז כשעומדים על הסמל שלהם בשורת המשימות במקום שיופיע החלון שפתוח שם מופיע שם סרגל עם לחצנים כמו עצור, קדימה, אחורה וכו.

איך עושים את זה (שלא יופיע החלון הממוזער אלא סרגל אחר)?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ברור שwinforms, העניין הוא שאם ממזערים ועומדים עם העכבר על החלון הממוזער רואים תצוגה מוקטנת של החלון הנוכחי, אני רוצה שבמקום שזה יופיע, יופיע משהו אחר, אני כרגע לא מוצא דוגמא לזה, אבל אני בטוח שראיתי באחד מנגני המדיה שהציג לחצנים במקום את המסך הממוזער.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
ציטוט של af db creid

אנגלית בבקשה?

timeWork.Program.Main(string)' has the wrong signature to be an entry point'

 

Program 'c\...timeWork.exe' dos not contain a static 'Main' method suitable for an entry point

 

אבל זה קורה רק אם מגדירים את main שתקבל רק סטרינג אחד ולא מערך.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים
ציטוט של af db creid

הבנתי, השאלה אם זה winforms או wpf.

אני משתמש בwinfom.

למען האמת, אני לא יודע איך משתמשים wpf... פעם אחת פתחתי פרוייקט כזה ראיתי שצריך להגדיר בxml אמרתי נחכה לפעם אחרת, עוד לא הגיעה...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

×   התוכן שהודבק הוא עם עיצוב.   הסר עיצוב

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר אוטומטית.   נקה הכל

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
  • צור חדש...

בראש החדשות:

חזית הגאדג'טים הגדולה הבאה: Xiaomi תשקיע הון עתק בפיתוח מכוניות חשמליות

האם יצרנית מצליחה של סמארטפונים, טלוויזיות ושעונים חכמים מסוגלת להפוך לשחקנית משמעותית וחשובה בעולם הרכב? התחייבות להשקעה של יותר ממיליארד דולר בשנים הקרובות תוכל לעזור לנו לקבל את התשובה

חדש באתר

סוני במפגן נדיבות בלתי רגיל: עשרה משחקי PlayStation בחינם לכולם

חדשים על המדף: Galaxy A52 ו-Galaxy A72 זמינים בישראל

צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרה