פורסם 2020 בנובמבר 115 שנים שלום חברים. עברתי אתמול מהוט 500/10 לסיבים של סלקום 1000/100. מאז טורנטים פשוט לא יורדים (מדובר על קצבים מגוחכים של KB בודדים, כשבעבר זה עמד על מגות לטורנט פעיל). בתור "ניסוי כלים" לקחתי את הטורנט הכי פעיל באתר בו אני מנוי, עם מעל ל 10000 סידרים ויחס של 10:1 - ועדיין מהירות ההורדה אפסית. ד"א - הראוטר שברשותי הוא asus rt-ac5300, מכשיר די מפלצתי אז קשה לי להאמין שהוא האשם. https://www.asus.com/Networking-IoT-Ser ... RT-AC5300/ יש מה לעשות, או שחוזרים להוט עם ההעלאה אפסית כמעט? מישהו פה מחובר לסיבים של סלקום ויכול לחלוק את חוויותיו מהבחינה הזו?
פורסם 2020 בנובמבר 115 שנים משתמש בסופר פייבר של סלקום - הכל מעולה. ובכל מקרה, רק בשביל בטחון, אני משתמש בVPN של PIA. עובר את רף 100MB לשניה בלי בעיות.
פורסם 2020 בנובמבר 115 שנים נסה לשנות את הפורט ל 53 בתוכנה של טורנט פעם זה היה עוזר והצפנה של הפרוטקול נערך 2020 בנובמבר 115 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2020 בנובמבר 115 שנים הסיבים האלה של סלקום זה גם תשתית וגם ספק? כי מי שאחראי על חסימות כאלה זה בד"כ הספק..
פורסם 2020 בנובמבר 135 שנים חנק בתעבורה לשרתים שמזרימים מדיה זה לא חדש. אני מוצא לרוב שהפעלת VPN לשרת אירופאי שם פס על ההגבלות האלה ומשחרר אותי
פורסם 2020 בנובמבר 135 שנים ציטוט של aviv00 נסה לשנות את הפורט ל 53 בתוכנה של טורנט זה אף פעם לא באמת אזר כי אף אחד לא יבצע לך תיעדוף על פורט. @huber ניסית פשוט לדבר עם התמיכה הטכנית של סלקום? האם אתה בודק את זה רק ב tracker מסויים?
פורסם 2020 בנובמבר 135 שנים ציטוט של Milford Cubicle הסיבים האלה של סלקום זה גם תשתית וגם ספק? כי מי שאחראי על חסימות כאלה זה בד"כ הספק.. אין לך אפשרות לבחור ספק בסלקום, זה רק נטויז'ן. אבל באותה תשתית אפשר להתחבר גם לאנלימיטד ושם יש קצת יותר בחירה.
פורסם 2020 בנובמבר 145 שנים ציטוט של Moon-Mage אין לך אפשרות לבחור ספק בסלקום, זה רק נטויז'ן. וואו, מה הפלא... באופן אישי בחיים לא הייתי מצטרף לדבר הזה.
פורסם 2020 בנובמבר 165 שנים מחבר סליחה על המענה המאוחר. אחרי בדיקות גיליתי שהטורנט קליינט הוא הבעיה משום מה. למרות שהוא עבד היטב עם הוט, פה גורנישט. מעבר ממנו (UTTORENT) לקליינט אחר (qBittorrent) פתר משום מה את הבעיה לחלוטין. תודה לכל מי שהגיב!
פורסם 2020 בנובמבר 255 שנים ציטוט של djelectric משתמש בסופר פייבר של סלקום - הכל מעולה. ובכל מקרה, רק בשביל בטחון, אני משתמש בVPN של PIA. עובר את רף 100MB לשניה בלי בעיות. אם אתה חושב שה PIA VPN האמריקאי (4 עיניים) או כל ספק VPN אחר שומר על האנונימיות שלך ברשת אתה טועה ! חבל על הכסף שלך נערך 2020 בנובמבר 255 שנים על-ידי iveco
פורסם 2020 בנובמבר 265 שנים ציטוט של Jabberwock אין כמו קליינט שבנוי על C++. נסה את Tixati ! אחלה Tixati, טוב לראות שיש פה מישהו שמכיר אותו. אני כמעט תמיד לא רואה שמזכירים אותו בשום מקום וזה אולי הקליינט הכי טוב שיש היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.