עבור לתוכן

GeForce RTX 3080 Founders Edition: הביצועים כבר כאן

Featured Replies

פורסם
היום באופן רשמי מסירה NVIDIA את מעטה הסודיות מעל לביצועי גרסת ה-Founders Edition של כרטיס המסך GeForce RTX 3080 שלה - הביצועים כאן

לכתבה

פורסם

האמת, לא נפלתי וציפיתי ליותר

ב 2K יש שיפור של בערך 60% (מול 2070S) שזה מכובד, אבל גם זולל 60% יותר חשמל ומגיע לטמפ' די גבוהה

פורסם

אם נתייחס לקפיצה בביצועים גרידא, ללא הבדלי המחירים בין 3080 ל 2080TI, ציפיתי לזינוק מעט יותר גבוה בביצועים.

אלא שהחידוש העצום הוא שעכשיו אפשר לקנות כרטיס חזק יותר מ2080TI בכמעט חצי מהמחיר, שזה הישג עצום בפני עצמו.

דובר על מפת דרכים כללית באחד האירועים של NVIDIA למהלך הבא שלהם? דור הבא\30XX SUPER\מזעור וכו'?

פורסם

יופי של כרטיס ל-4K. 
אישית הייתי מותר על יכולות RT תמורת הורדת 100W בצריכת חשמל אבל שיהיה, זה כנראה "העתיד".

לא רואה את AMD מצליחים להציג מוצר יותר אטרקטיבי.

פורסם

אטרקטיבי באיזור המחיר הזה? אני חושב שאתה צודק.

אבל די בטוח שיהיה להם מוצר מתחרה ל-3070, או אחד שיכנס בין ה-3070 ל-3080.

פורסם
ציטוט של captaincaveman

עם רוחב פס של 256BIT נקווה שיצליחו להגיע לביצועים של 3070

פורסם
ציטוט של captaincaveman

אטרקטיבי באיזור המחיר הזה? אני חושב שאתה צודק.

כמובן שבאותה רמת מחיר.

אם NV רוצים, ועושה רושם שזה המצב, הם יכולים לתמחר את 3060 למיניהם ומטה בצורה מאוד אגרסיבית. אני צופה שיצא מחליף ראוי ל-970GTX מבחינת עלות\תועלת.

מניח ש-AMD יוכלו להציג "יתרון" בנושא הזיכרון. יותר\כפול זיכרון עבור אותה רמת מחיר.  כמובן שזה חסר תועלת חוץ משיווק אבל לא חושב שיהיה להם הרבה יותר מזה לבנות עליו. יתכן וגם צריכת החשמל תהיה הפעם לטובתם, NV לא עשו חשבון לחשבון החשמל הפעם.

פורסם

האמת, קצת מאכזב..

הבשורה הגדולה פה היא אכן המחיר ביחס לדור הקודם..

אבל מבחינת ביצועים..הקשר בין מה שג'נסן אמר על פי 2 ביצועים ביחס ל2080 פשוט לא קיים..יותר בין 40-60%..אבל עם בערך אותה קפיצה ברמת החשמל שהוא זולל..

אם מורידים את צריכת החשמל שלו..אז נשארנו בערך עם אותו הדבר..אז איפה באה לידי ביטוי ההתקדמות הטכנולוגית?

גם בנושא הRT אין שום בשורה או קפיצה משמעותית..איפה זה ואיפה השמועות שהיו על ביצועי RT של פי 3 או 4..

פורסם
ציטוט של amit14

האמת, קצת מאכזב..

הבשורה הגדולה פה היא אכן המחיר ביחס לדור הקודם..

אבל מבחינת ביצועים..הקשר בין מה שג'נסן אמר על פי 2 ביצועים ביחס ל2080 פשוט לא קיים..יותר בין 40-60%..אבל עם בערך אותה קפיצה ברמת החשמל שהוא זולל..

אם מורידים את צריכת החשמל שלו..אז נשארנו בערך עם אותו הדבר..אז איפה באה לידי ביטוי ההתקדמות הטכנולוגית?

גם בנושא הRT אין שום בשורה או קפיצה משמעותית..איפה זה ואיפה השמועות שהיו על ביצועי RT של פי 3 או 4..

ענייני שיווק. אם תחפש תמצא איפה מה שהוא אמר מתקיים.

כמובן שיש הרבה מאוד מקרים אחרים בהם השיפור לא טוב כמו שהציג.

הוא פשוט הציג את המקרה הטוב ביותר, לא הממוצע.

פורסם
ציטוט של amit14

הקשר בין מה שג'נסן אמר על פי 2 ביצועים ביחס ל2080 פשוט לא קיים

UPTO\עד 50%, אתה מוזמן לראות REPLAY.

ציטוט של amit14

גם בנושא הRT אין שום בשורה או קפיצה משמעותית..

תופתע לגלות, אבל כשRTX ו - DLSS מופעלים יחד, הביצועים כמעט ולא נפגמים, (לפחות במשחק CONTROL שזה מה שבחנו) ולמרבה הפלא זה תקף לגבי כל רזולוציה:

3.png.aa5b2cff8d240bda19379b15a2076cfb.png2.png.e25e23a98d0299e49a11d7f52159d7bc.png1.png.ec5b61a9e007090539d293c497b8a754.png

פורסם

למי שרוצה לראות פירוק של הכרטיס:

פורסם

קצת הלחיץ לראות שהוא היה צריך לקדוח כדי להוציא את אחד החלקים... מקווה שזה רק בגלל שהוא ניסה עם דבק קודם וזה נדבק.

אני אתעלף אם אצטרך לקדוח ב-3090 :)

פורסם

יש סוקר\אתר שהעלה בנצ' שמראה כמה VRAM מהכרטיס מנוצל? מעניין אם ה10 של ה3080 יספיק באמת כמו שNVIDIA טענו, כי כבר נמצאו כמה מקרים ברשת של נצילות של יותר מ10VRAM.

פורסם

newegg למטה :)

רציתי בכלל משהו אחר, אבל כולם מנסים לקנות 3080 והפילו אותו.

פורסם

האתר עלה חזרה, כל הכרטיסים out of stock :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים