עבור לתוכן

המעבד הגראפי שיודע לעשות הכל: דור ה-Ampere של NVIDIA החל בצורה רשמית

Featured Replies

פורסם

האירוע המקוון של מפתחת השבבים עמד בציפיות ואף התעלה עליהן - הכירו את ליבת ה-A100, את מאיץ ה-NVIDIA A100 ואת מערכת ה-DXG-A100 המפלצתית שמתקבלת כאשר משלבים שמונה מהם יחד

לכתבה

• תגובות 30
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה רבה על הכתבה הנפלאה.

לא היה שם איזכור לגבי כרסיטים למיינסטרים? תאריך הכרזה לפחות?

פורסם

יש עוד חדשות מבית נבידיה או שאלו החדשות להן חיכינו ותו לא ? מה לגבי כרטיסים לגיימרים ?

פורסם

אירוע GTC הוא לא אירוע גיימינג, ומתמקד ב-AI וארכיטקטורה.

כמו בכל אירוע השקת מוצרי גיימינג, אני מצפה לשמועות ג'יפורסים להתחיל להתגלגל בהמשך השנה, אולי כבר מיולי-אוגוסט לקראת השקה בתקופת החגים(?), נקווה.

פורסם

אם זה כבר ביולי אוגוסט אז אני אחסוך את ה200,000$ שלי ולא אקנה את המערכת החדשה של NVIDIA עכשיו...

פורסם

תגידו מה שתגידו, לפחות נווידיה מספקת סחורה

לשוק המקצועי. כן, בסדר, לא ממש יש לה ברירה,

אם לא היא, אז יבואו אחרים וכו', אבל עדיין,

ההתקדמות היא משמעותית +.....

פורסם

המקור לצפיה:

פורסם

כבר היינו סרט הזה ......

ולעצם העניין

מדהימה העובדה שבמרוצת השנים הפכה

נווידיה מחברה ( עוד חברה )  לתכנון ויצור 

כרטיסי מסך לחברה שעם  הזמן, הנתח של כרטיסי

מסך לשוק הביתי / גיימינג  בעוגת המוצרים הכללית

הולך ויורד שנה אחר שנה, ואפשר לראות זאת יפה מאוד

בשני הסרטונים האלה.

ואי אפשר שלא להיזכר ולהזכיר את אותו הדיון על 39 עמודיו

אחרי הכרזת ה - RTX, שמעט מאוד, מעט מידי מהגולשים

כאן, ראו מעבר לאף שלהם את גודל השעה ואת המשמעויות

האמיתיות של המתחולל אז לגבי העתיד לא רק של גיימינג

אלא באספקט הרבה הרבה יותר רחב, רחב, אבל משפיע

וישפיע על כל אחד ואחד מאיתנו יותר ויותר.

פורסם

בדור הRTX עם הRT קיבלו כזה טררם לפני שהכרטיסים הגיעו למדף, ובפועל הוסכם על כל הדעות בספקטרום שהפיצ'ר הזה נפלא, אך צריך להתבשל לרמת WELL DONE.

אם כל מה שנקבל אחרי כל המרקטינג שצפוי לנו הוא 30-40% יותר FPS בתיאום מודרג בין סדרת 30XX ל20XX אני דיי אשמח, אבל לא אפול מהכיסא...

נהדר לראות שיפורים טכנולוגים בתחומים שהם מעבר לגיימינג\עריכה או עיסוקים אחרים שאנחנו רגילים אליהם בשגרה, אבל אצל רוב ככל העולם השאלה היחידה היא כמה FPS אני אקבל וכמה זה יעלה לי.

ד"א, אשמח לקבל דוגמא רעיונית מאחד מחברי הפורום למשימות שאמורים להטיל על מחשב שעולה 200,000$ עם כל הטרה-פלופים האיסופיים שלו, מה ארגונים\שרתים\whatever מריצים על מחשבים כאלה?

פורסם

תתחיל מחיזוי מזג האוויר ....

ועד להרכב תרופה, שבאמת תרפא 

ולא תחסל את החולה .....

וזה רק קצה הקרחון.

מאתיים אלף דולר ?

זה רק הריצוף שעליו יונח מחשב על .....   :)

פורסם
ציטוט של napoleon45

תתחיל מחיזוי מזג האוויר ....

ועד להרכב תרופה, שבאמת תרפא 

תודה על המענה.

כונתי לא לאיזה תכלית סופית משתמשים בו, לזה אני מכיר כה תשובות.

אלא קצת יותר בכיוון של אותו הדיון על המחשב הקוונטי דאז, איזה משימות ספצפיות מטילים על מחשב כזה שדורשות כ"כ כוח עיבוד, שמחשב רגיל לא מסוגל לבצע?

איזה נתונים מזינים שם שאי אשפר להזין לדוגמא ל2080TI לחשב?

(יש משתמש בשם SEVEN שזכור לי שהעלה תמונה של מערכת דומה לזו בדיון של "הציגו את המחשב שלכם", כמדומני שהוא עבד עם המון מצלמות לפיתוח רובוטים לחקלאות) למה אי אפשר להריץ את זה על כרטיס מסך לדסקטופ?

פורסם
ציטוט של No-One

המחשב הקוונטי

קודם שהאנושות תחליט מה זה בדיוק,

אח"כ תשאל אותי מה עושים עם זה ......  :)

פורסם
ציטוט של No-One

תודה על המענה.

כונתי לא לאיזה תכלית סופית משתמשים בו, לזה אני מכיר כה תשובות.

אלא קצת יותר בכיוון של אותו הדיון על המחשב הקוונטי דאז, איזה משימות ספצפיות מטילים על מחשב כזה שדורשות כ"כ כוח עיבוד, שמחשב רגיל לא מסוגל לבצע?

איזה נתונים מזינים שם שאי אשפר להזין לדוגמא ל2080TI לחשב?

(יש משתמש בשם SEVEN שזכור לי שהעלה תמונה של מערכת דומה לזו בדיון של "הציגו את המחשב שלכם", כמדומני שהוא עבד עם המון מצלמות לפיתוח רובוטים לחקלאות) למה אי אפשר להריץ את זה על כרטיס מסך לדסקטופ?

כנראה שזה אפשרי באמצעות שינויים כאלה ואחרים. אבל למטלות האלה זמן הריצה יהפוך את העניין ללא רלוונטי. נניח 2080ti מסוגל לבצע 16TFLOP (לפי איזה סיקור שמצאתי באינטרנט) בזמן שהמחשב על מסוגל לעשות לפחות 5petaflops שזה אומר פי מעל ל300. אם אז למחשב החישוב הזה יקח שבוע אנחנו מדברים על זמן חישוב של מעל ל5 שנים בשביל הכרטיס הביתי. שזה בלי להתייחס לנושא הזיכרון. אם החישוב דורש הרבה מאוד זיכרון הכרטיס הביתי כבר לא רלוונטי בגלל זמני גישה למקורות אחסון איטיים יותר (כגון זיכרון מערכת או חס וחלילה כונן אחסון כשזה אוזל) אגב כשחושבים על זה אם תקנה 300 כרטיסי RTX2080TI זה יעלה לך יותר 

פורסם

תודה, את זה גם הבנתי...

ציטוט של No-One

איזה משימות ספצפיות מטילים על מחשב כזה שדורשות כ"כ כוח עיבוד,

?

פורסם
ציטוט של No-One

תודה, את זה גם הבנתי...

?

הוא ענה לך, כל משימה שדורשת המון כח עיבוד. למשל אימון מודלים כבדים.

DLSS למשל כדי שעיבוד אצלך במחשב נדרשו שבועות של אימונים על מחשבי על, אתה מקבל רק את החלק הסופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים