עבור לתוכן

עושים סדר: הכירו את לוחות האם מסדרת Z490 של Gigabyte

Featured Replies

פורסם

בקרוב הם נוחתים על המדפים, ואנחנו דואגים לעשות לכם סדר בדגמים ובסדרות השונות של לוחות האם מבוססי ערכת השבבים Z490 של אינטל

לכתבה

פורסם

אמרתי בעבר - שגו שלא בנו את ה-M2 כמו כרטיסי הזיכרון. היה הרבה יותר נוח להכניס ולהוציא ולמקם בצד

פורסם

מעניין מאד מי לוקח מבין השניים :

MAXIMUS HERO או AORUS MASTER

מתלבט.

פורסם

תודה על הכבתה.

את AMD שמשיקה 2 צ'יפסטים לכל דור הבנתי, אבל למה צריך 4 ערכות שבבים לדור אחד (אולי) של מעבדים?

נערך על-ידי No-One

פורסם
ציטוט של yw1971

אמרתי בעבר - שגו שלא בנו את ה-M2 כמו כרטיסי הזיכרון. היה הרבה יותר נוח להכניס ולהוציא ולמקם בצד

ואיך בדיוק הוא היה מקבל את המהירות הנדרשת בחיבור PCIE?

פורסם
ציטוט של No-One

ואיך בדיוק הוא היה מקבל את המהירות הנדרשת בחיבור PCIE?

יש בעיה להעביר את המעגל המודפס עוד כמה סנטימטרים? 

מיקום אנכי של הכרטיס, שחושף את שני צידיו לאויר ולא רק צד אחד, היה מאפשר קירור פאסיבי נוח יותר. 

פורסם
ציטוט של yw1971

מיקום אנכי של הכרטיס, שחושף את שני צידיו לאויר ולא רק צד אחד, היה מאפשר קירור פאסיבי נוח יותר. 

והיה דורש לייצר ליין נפרד של מוצרים לדסקטופ שלא מתאים למחשבים ניידים (שזה רוב המכירות היום) בקיצור זה היה גורר גם מחיר גבוה יותר.

האמת שאני לא רואה שום מניעה לבנות מחזיק אנכי שיתאים ל-M2 שקיים היום רק לא נראה לי שזה בסדר העדיפויות של אף אחד.

פורסם
ציטוט של etal

והיה דורש לייצר ליין נפרד של מוצרים לדסקטופ שלא מתאים למחשבים ניידים (שזה רוב המכירות היום) בקיצור זה היה גורר גם מחיר גבוה יותר.

האמת שאני לא רואה שום מניעה לבנות מחזיק אנכי שיתאים ל-M2 שקיים היום רק לא נראה לי שזה בסדר העדיפויות של אף אחד.

כמו שמחבר ה-SATA הראשון (בין הדיסק ללוח) לא כלל לשונית מתכת לנעילת הכבל במקומו, כך גם כאן יהיה (יש לקוות) חיבור שיאפשר הרכבה אנכית.

יש הרבה שאלות לגבי מי שתיכננו את לוחות האם... מי החליט שלמעבדי אינטל צריך 4 חורים בלוח, ול-AMD שני מתפסים בלבד; או חיבורי החשמל הפלסטיקים הלא נוחים. אבל נראה שאותם אנשים נשארים בתפקידם...

נערך על-ידי yw1971

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים