פורסם 2020 במאי 105 שנים בקרוב הם נוחתים על המדפים, ואנחנו דואגים לעשות לכם סדר בדגמים ובסדרות השונות של לוחות האם מבוססי ערכת השבבים Z490 של אינטללכתבה
פורסם 2020 במאי 105 שנים אמרתי בעבר - שגו שלא בנו את ה-M2 כמו כרטיסי הזיכרון. היה הרבה יותר נוח להכניס ולהוציא ולמקם בצד
פורסם 2020 במאי 115 שנים תודה על הכבתה. את AMD שמשיקה 2 צ'יפסטים לכל דור הבנתי, אבל למה צריך 4 ערכות שבבים לדור אחד (אולי) של מעבדים? נערך 2020 במאי 115 שנים על-ידי No-One
פורסם 2020 במאי 115 שנים ציטוט של yw1971 אמרתי בעבר - שגו שלא בנו את ה-M2 כמו כרטיסי הזיכרון. היה הרבה יותר נוח להכניס ולהוציא ולמקם בצד ואיך בדיוק הוא היה מקבל את המהירות הנדרשת בחיבור PCIE?
פורסם 2020 במאי 115 שנים ציטוט של No-One ואיך בדיוק הוא היה מקבל את המהירות הנדרשת בחיבור PCIE? יש בעיה להעביר את המעגל המודפס עוד כמה סנטימטרים? מיקום אנכי של הכרטיס, שחושף את שני צידיו לאויר ולא רק צד אחד, היה מאפשר קירור פאסיבי נוח יותר.
פורסם 2020 במאי 115 שנים ציטוט של yw1971 מיקום אנכי של הכרטיס, שחושף את שני צידיו לאויר ולא רק צד אחד, היה מאפשר קירור פאסיבי נוח יותר. והיה דורש לייצר ליין נפרד של מוצרים לדסקטופ שלא מתאים למחשבים ניידים (שזה רוב המכירות היום) בקיצור זה היה גורר גם מחיר גבוה יותר. האמת שאני לא רואה שום מניעה לבנות מחזיק אנכי שיתאים ל-M2 שקיים היום רק לא נראה לי שזה בסדר העדיפויות של אף אחד.
פורסם 2020 במאי 115 שנים ציטוט של etal והיה דורש לייצר ליין נפרד של מוצרים לדסקטופ שלא מתאים למחשבים ניידים (שזה רוב המכירות היום) בקיצור זה היה גורר גם מחיר גבוה יותר. האמת שאני לא רואה שום מניעה לבנות מחזיק אנכי שיתאים ל-M2 שקיים היום רק לא נראה לי שזה בסדר העדיפויות של אף אחד. כמו שמחבר ה-SATA הראשון (בין הדיסק ללוח) לא כלל לשונית מתכת לנעילת הכבל במקומו, כך גם כאן יהיה (יש לקוות) חיבור שיאפשר הרכבה אנכית. יש הרבה שאלות לגבי מי שתיכננו את לוחות האם... מי החליט שלמעבדי אינטל צריך 4 חורים בלוח, ול-AMD שני מתפסים בלבד; או חיבורי החשמל הפלסטיקים הלא נוחים. אבל נראה שאותם אנשים נשארים בתפקידם... נערך 2020 במאי 125 שנים על-ידי yw1971
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.