פורסם 2020 בפברואר 55 שנים אני רק מפרשן את yoavke, וזה נאמר גם ברשת. מעבר לזה, אין לי מושג מכל ה - TPM ושאר הירקות. גם ביטלוקר לא כוס התא שלי. עריכה: ניסית לפנות לתמיכה של DELL ? גם בארץ וגם בחו"ל ? נערך 2020 בפברואר 55 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2020 בפברואר 55 שנים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. אולי בגלל שיש תקלה בחומרה. אולי בגלל שהתבצע עדכון תוכנה שכשל. אולי בגלל שהתבצע עדכון ביוס שאיפס הגדרות ועכשיו הן לא מאפשרות בוט מהכונן ( אולי השתנתה הגדרה שקשורה ל SATA MODE או intel RST או משהו ) באף אחד מהמקרים הביטלוקר לא אמור להוות בעיה מהותית בהתדמודדות עם הבעיה. אם המידע קריטי, כל עוד לא תבצע פעולות בלתי הפיכות - יש סיכוי סביר שאפשר להוציא את המידע בחיבור הדיסק\SSD למחשב אחר.
פורסם 2020 בפברואר 55 שנים ד"ר גוגל ? https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=bitlocker+suddenly
פורסם 2020 בפברואר 65 שנים מחבר ציטוט של yoavke מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. אולי בגלל שיש תקלה בחומרה. אולי בגלל שהתבצע עדכון תוכנה שכשל. אולי בגלל שהתבצע עדכון ביוס שאיפס הגדרות ועכשיו הן לא מאפשרות בוט מהכונן ( אולי השתנתה הגדרה שקשורה ל SATA MODE או Intel RST או משהו ) באף אחד מהמקרים הביטלוקר לא אמור להוות בעיה מהותית בהתדמודדות עם הבעיה. אם המידע קריטי, כל עוד לא תבצע פעולות בלתי הפיכות - יש סיכוי סביר שאפשר להוציא את המידע בחיבור הדיסק\SSD למחשב אחר. תודה. אנסה ואעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.