פורסם 2020 בינואר 215 שנים היי אני מחפש תוכנה שכל תפקידה הוא שבהקלקה עליה ייפתח תפריט התחל (המטרה: הטמעת פונקציה באחד מלחצני העכבר לפתיחת התוכנה כך שלבסוף ייצא שאוכל לפתוח את ווינדוס דרך הקלקה על העכבר). תפריט התחל - הכוונה לתפריט שמופיע כאשר מקליקים על מקש Windows שבמקלדת. תודה!
פורסם 2020 בינואר 215 שנים https://www.neowin.net/forum/topic/807856-open-start-menu-using-command-line/ צור START.VBS והשתמש בו כקיצור ללחצן העכבר
פורסם 2020 בינואר 215 שנים מחבר ציטוט של ae bd https://www.neowin.net/forum/topic/807856-open-start-menu-using-command-line/ צור START.VBS והשתמש בו כקיצור ללחצן העכבר היי, תודה רבה, אך למרות שהזנתי את הקוד שנכתב שם ויצרתי את הקובץ ואכן התפריט עולה, ברגע שאני פותח חלון של תוכנה כלשהי הקובץ כבר לא פועל. רק כאשר אני על שולחן העבודה הקובץ פועל. יש פיתרון לכך או אופציה חילופית?
פורסם 2020 בינואר 215 שנים כנראה כך המעטפת בנויה, נסה ללחוץ מחוץ לחלון התוכנה כלומר קליק על הטפט ואז על הקיצור, תראה אם זה עובד.
פורסם 2020 בינואר 225 שנים מחבר ציטוט של ae bd כנראה כך המעטפת בנויה, נסה ללחוץ מחוץ לחלון התוכנה כלומר קליק על הטפט ואז על הקיצור, תראה אם זה עובד. היי, תודה בכל אופן על ההפניה וההסבר - אבל אם כך עדיף לי להשתמש בMACRO שבמקלדת לשם העלאת התפריט. לפחות עכשיו אני יודע שיש אופציה אבל ככל הנראה רק למקרה שאני בשולחן עבודה (שאז אין לי צורך בכך.). אם מישהו מכיר במקרה אפליקציה שפותחת את חלונות (כמו שהמקש MACRO שבמקלדת מתוכנת לעשות לדוגמה) אשמח להצעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.