עבור לתוכן

האימפריה מכה שנית, במחיר מופקע

Featured Replies

פורסם

Star Wars Jedi: Fallen Order זוכה לתשבוחות ברשת - אבל ההשקה הפכה צורמת לקהל הישראלי עם מחיר גבוה באופן קיצוני בחנות של פלטפורמת Steam

לכתבה

פורסם

גלו עמוד שדרה וקיראו להחרמה של המשחק במחיר הזה

פורסם

אמתין לגירסת R.G.Mechanics...

פורסם

ואגב מבחינת הסיפור - ביקורות טוענות שאין עדיין על The Force Unleash הראשון והשני, מהבחינה הזו; עדיין לוקאספילם של לוקאס טובה יותר מזו של דיסני.

פורסם

מוזר שרק על זה נתפסתם , מה עם החנות של PSN שמשחק עולה שם 300 - 450 שקל ?

פורסם

לפי מה שאני רואה זה, שבכל הפלטפורמות המשחק הזה עולה 60 יורו לגרסת בסיס, אך משום מה רק בפלטפורמת EPIC הוא עולה את אותו הסכום אבל בדולרים, כלומר 60 דולר, וזה הרי מובן ש-60 דולר זה פחות מאשר 60 יורו. וזה מה שאני עשיתי, קניתי ב-70 דולר את גרסת ה-DELUXE בחנות ה-EPIC, וכשהתחלתי להתקין את המשחק, זה אוטומטית קישר לי אותו ל-ORIGIN והתקין אותו בספריית ה-ORIGIN.

פורסם

אז פשוט הולכים לאחד מהאתרים הרבים שמוכרים מפתחות וקונים ביותר זול (כגון CJS)..

פורסם

או שעושים EA Access פרימיום לחודש או חודשיים (15 יורו לחודש)....

פורסם

היה גם עפ פרוזה 7. חנות של מיקרוסופט והכל דגיטלי ופשוט עולה יותר בארץ.

פורסם

לא זוכר מתי אי פעם במהלך חיי שילמתי לאיזו שהיא חברת תוכנת משחק, כסף עבור המוצר שלה.

פורסם

ההודעה שלי מהכתבה הקודמת פה באתר
סיבוב פרסה: EA Games מחזירה את משחקיה הגדולים אל Steam
אז מה הפלא?

ציטוט של RoronoaZoro

בינתיים באתר הרשמי של EA ישראל נקראת "ישראל והשטחים הכבושים"(בעמוד ההצבעה לשחקן החודש בליגה הגרמנית של FIFA 20).

https://bundesligapotm.easports.com/?l=en
5GO3Ibn.jpgZpH1p8W.jpg

פורסם

^וואו,

רק עוד סיבה עקרונית עבורנו הישראלים שלא לקנות מהם כלום ועל הפרנציפ להשתמש במשחק בחינם (אם לא חשבנו על זה עד כה).
יתרה על כך, הם עצבנו אותי מספיק עד שמתחשק לי לתרום ביוזמתי להפצת המשחק שלהם חינם ברבים.

לא מציע לאף אחד להתעסק בעולם המחשוב והסייבר עם המוח היהודי. EA אצלי על הכוונת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים