פורסם 2019 בנובמבר 206 שנים מחבר לגבי הווינדוס סטארטאפ, עשיתי באמת נטרול לגורמים הכבדים. ללא השפעה. שאלה - יכול להיות שהווינדוס הותקן בתור IMAGE ממחשב אחר, וזה משפיע על מהירות העליה? או שזה קונפיגורציה של הביוס? מהירות זכרונות וכו'? נערך 2019 בנובמבר 206 שנים על-ידי Shumy2
פורסם 2019 בנובמבר 206 שנים ציטוט של Ivan לא חסרים אתרים להורדת SOLUTO. מה הקשר ברור שלא חסר, אף אחד לא אמר שהבעיה היא בלהוריד אבל זה לא Offline Installer ובדיוק מה שקורה לפותח הדיון קורה גם לי לאחר שניסיתי להתקין ובכלל מה לא היה ברור בחלק הבא ציטוט Soluto ceased operation of the Soluto PC Management platform on April 1, 2016. אפילו באתר הרשמי אין כבר אפשרות להורדה(הסיבה בציטוט מעל וכנראה זה גם למה אי אפשר להתקין כבר את התוכנה) https://www.solutotlv.com/ תנסה להתקין ותקבל את אותה התוצאה. נערך 2019 בנובמבר 206 שנים על-ידי RoronoaZoro
פורסם 2019 בנובמבר 216 שנים אם בדיקות ביצועים של הדיסק מראות שהוא עובד יפה והאיטיות היחידה היא בעליה, תתמקד בעליה. זה לא חייב להיות משהו "כבד" זה יכול להיות גם סתם שטות . היה לי פעם איזה פלאגין , אני חושב של אקרובט שעיכב עליה ב 25 שניות . המחשב היה מגיע לדסקטופ ונכנס לקומה( עכבר זז אבל לא מגיב ללחיצות ) היה משתחרר אחרי 25 שניות והכל עובד בסדר. אגב אקרובט , במידה ובמחשב מופעלת האפשרות ליצירת תצוגה מקדימה של PDF ברמת האייקון- אם זה של ADOBE זה מאוד מאט את עבודת המחשב ב file explorer . תנסה לעשות diagnostic startup ותראה כמה זמן לוקח לו לעלות .
פורסם 2019 בנובמבר 216 שנים מחבר ציטוט של yoavke אם בדיקות ביצועים של הדיסק מראות שהוא עובד יפה והאיטיות היחידה היא בעליה, תתמקד בעליה. זה לא חייב להיות משהו "כבד" זה יכול להיות גם סתם שטות . היה לי פעם איזה פלאגין , אני חושב של אקרובט שעיכב עליה ב 25 שניות . המחשב היה מגיע לדסקטופ ונכנס לקומה( עכבר זז אבל לא מגיב ללחיצות ) היה משתחרר אחרי 25 שניות והכל עובד בסדר. אגב אקרובט , במידה ובמחשב מופעלת האפשרות ליצירת תצוגה מקדימה של PDF ברמת האייקון- אם זה של ADOBE זה מאוד מאט את עבודת המחשב ב file explorer . תנסה לעשות diagnostic startup ותראה כמה זמן לוקח לו לעלות . תודה על התגובה. אין הבדל עם DIAGNOSTIC
פורסם 2019 בנובמבר 216 שנים מחבר אהלן, למה הכוונה? ציטוט של Ivan תילה צילום של "ניהול הדיסקים" לפורום.
פורסם 2019 בנובמבר 216 שנים ניהול הדיסקים עם הפקודה הבאה diskmgmt.msc או - בחלונות 10 עם קליק ימני על ההתחל.
פורסם 2019 בנובמבר 216 שנים 70 שניות לעליה בdiagnostics ?! איך זה מחולק ? כמה זמן עד מסך לוג אין וכמה זמן מרגע זה ועד תגובה של המערכת ? אתה יכול לנסות ליצור USER נוסף ולבדוק איתו . למרות שזה מחשב שולחני , אולי תבדוק שהוא מכוון לתוכנית צריכת חשמל נכונה
פורסם 2019 בנובמבר 236 שנים מחבר היי, סורי על הדיליי. איך למדוד כמה זה מתחלק? רוב הזמן הוא עד העלייה של מסך הLOG IN לאחר שאני בוחר בDIAGNOSTIC STARTUP הוא עולה (באותו זמן בעצם) עד לווינדוס ללא רשת וללא קול (כנראה שלא הופעלו שירותים אלה במצב DIAGNOSTIC) מה דעתכם |?
פורסם 2019 בנובמבר 246 שנים תנתק פיזית את כל הכוננים - פנימיים וחיצוניים, כולל DVD - והשאר רק את ה SSD ובדוק אם יש שיפור בזמנים.
פורסם 2019 בנובמבר 246 שנים מחבר ציטוט של Ivan תנתק פיזית את כל הכוננים - פנימיים וחיצוניים, כולל DVD - והשאר רק את ה SSD ובדוק אם יש שיפור בזמנים. יש שיפור של שניות בודדות, וגם לא בטוח, אולי המדידה לא הכי מדויקת. סדרי גודל זה לא משפר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.