פורסם 2019 בספטמבר 56 שנים אולי HyperX Cloud Alpha ב330ש"ח https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=975180
פורסם 2019 בספטמבר 86 שנים מחבר רכשתי את המוצר. כמה נקודות חשובות: המפצל שמגיע עם המוצר ל-PC מאוד ארוך, מה שמטעה לחבר את האוזניות בפאנל האחורי. אבל זאת טעות, ברוב המקרים הפאנל הקדמי יתן איכות יותר טובה ביגלל שהוא נועד לאוזניות. היו לי רעשים במיקרופון, אך מסתבר שהייתי צריך להתקין את הממשק של הדרייבר שמע שנקרא Realtek HD Audio Manager. ושם להפעיל "השתקת רעשים".
פורסם 2019 בספטמבר 86 שנים בדיוק אני מחפש לקנות אוזניות.. תאכלס אתה מרוצה מחווית השמע? מעניין אותי אם שומעים surround בצורה יעילה, לדוגמה למשחקי Shooter
פורסם 2019 בספטמבר 86 שנים מחבר תראה, אני לא יכול להביא לך חוות דעת מקצועית. אבל כן יכול להגיד לך מה חוויתי והרגשתי. בתור התחלה, כן אני מרוצה. האוזניות הקודמות שלי היו אוזניות סיניות Bluedio T5. השמע אחר לגמרי ב-BF V. ספקטרום שונה לחלוטין. לגבי surround... יש אפשרות להפעיל "וירטאוליזצית אוזניות" בממשק הדרייבר. לא יודע אם זה מפעיל אפקט 7.1. משאיר את זה כבוי. ובמשחק בהגדרות אני על "3D Headphones" - שלפי התיאור שלו משפר את הבחנת מיקום השמע. מה שכן, האוזניות עצמן מאוד קרובות לאוזניים, ואפשר להרגיש את הרעידות שלהן צמוד לאוזניים. הבנתי שזה נפוץ בדגם הזה...? אז לכן אולי תלך על בטוח ותבחר בדגם של ה-Cloud II, שאגב מגיע עם כרטיס קול ואפשרות ל-7.1. יש קצת התחממות באוזניים אבל הריפוד רך, ואני כזכור התרגלתי לזבל סיני אז זה עדיין שיפור בשבילי, חחח. עזר לך במעט?
פורסם 2019 בספטמבר 86 שנים רק ששניהם בדיוק באותו מחיר...אז לא בדיוק הבנתי מה בא על חשבון מה, זה לא שהCloud II הוא דגם מעל
פורסם 2019 בספטמבר 86 שנים Headphone Showdown: HyperX Cloud Alpha Vs HyperX Cloud II נערך 2019 בספטמבר 86 שנים על-ידי RoronoaZoro
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.