פורסם 2019 ביולי 276 שנים אהלן, אני זקוק למפרט למחשב נייח לצרכי פיתוח תוכנה עם וירטואליזציה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, מתאפשרת חריגה מוצדקת עד 8,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הרצת מספר dockerים ו-VMs בכל רגע נתון, עריכה גראפית ווידאו בקטנה ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין לינוקס, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז, ממש לידי יש KSP אז זה יכול להיות נוח. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? מתכנן לחבר לפחות מסך 4k אחד (אולי גם עוד אחד בעתיד), מעדיף שילוב של חיבורים חדשים וותיקים לצורך תאימות. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני אריץ לינוקס, והבנתי ש-AMD עדיף מהבחינה הזאת. בנוסף הדיסק העיקרי יהיה SSD, מעדיף שגם המשני יהיה SSD אלא אם זה לא משתלם. (לא צריך יותר מ-2TB סה״כ). צריך זיכרון של לפחות 16GB עם אופציה לשדרג ל32GB בעתיד או כבר עכשיו 32GB. תמיכה בבלוטות׳ ו-WiFi (מהירויות גבוהות של 100 מגה) בא לי מארז מגניב עם אורות ודלת שקופה אבל זה ממש לא חובה תודה רבה לכולם! נערך 2019 ביולי 286 שנים על-ידי udiudi
פורסם 2019 ביולי 286 שנים היי אולי מתחיל עם מארז ואז נבנה מפרט שלם מה אומר על 570X? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/search&search=570X
פורסם 2019 ביולי 286 שנים מחבר מבחינה חזותית נראה אחלה, גם קראתי עליו דברים טובים, אבל מעבר לזה אני לא יודע =]
פורסם 2019 ביולי 286 שנים ציטוט של udiudi מתכנן לחבר לפחות מסך 4k אחד (אולי גם עוד אחד בעתיד), מעדיף שילוב של חיבורים חדשים וותיקים לצורך תאימות.
פורסם 2019 ביולי 286 שנים מחבר יאפ בדיוק. לפחות מסך אחד של 4k. בנוגע לחיבורים הכוונה לחיבורי USB למיניהם, שילוב של התקן החדש והישן לתמיכה אחורה (עדיין יש לי מלא כוננים עם USB 2).
פורסם 2019 ביולי 286 שנים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 462 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 783 מארזים: Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 778 ספקי כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 407 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 525 כונני SSD: Gigabyte SSD 1.0TB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 494 כרטיסי מסך: Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 8G GV-N207SGAMING OC-8GC כמות: 1 - מחיר: ₪ 2540 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש) כמות: 1 - מחיר: ₪ 1 סה"כ: ₪ 7470 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. https://www.tms.co.il/67042
פורסם 2019 ביולי 286 שנים ציטוט של udiudi תודה! הכרטיס מסך כ״כ יקר בגלל המסכים שאני אחבר? יש דרך להוזיל את זה? אם מדובר ברזולוציה FHD כמובן שכרטיס מסך יהיה זול יותר.
פורסם 2019 ביולי 286 שנים מחבר ציטוט של Kirill-TMS אם מדובר ברזולוציה FHD כמובן שכרטיס מסך יהיה זול יותר. וכרטיס המסך שהצעת יכול לתמוך גם בשני מסכי 4k? ומבחינת קירור של כל המפרט הזה, בהינתן המקסימום שאגיע אליו: 2 מסכי 4k, הרצת כמה מכונות במקביל וכו׳... זה יחסית פשוט למה שמגיע עם המארז?
פורסם 2019 ביולי 286 שנים הכרטיס יקר כי ביקשת עריכת וידאו, לפיתוח תוכנה נטו גם כרטיס הרבה יותר בסיסי יעשה את העבודה בתנאי שיש לו את החיבורים המתאימים. נערך 2019 ביולי 286 שנים על-ידי etal
פורסם 2019 ביולי 286 שנים ציטוט של udiudi וכרטיס המסך שהצעת יכול לתמוך גם בשני מסכי 4k? ומבחינת קירור של כל המפרט הזה, בהינתן המקסימום שאגיע אליו: 2 מסכי 4k, הרצת כמה מכונות במקביל וכו׳... זה יחסית פשוט למה שמגיע עם המארז? לתמוך בהחלט כן אם אין לך רצון לעשות OC למעבד אז קירור מספיק בהחלט.
פורסם 2019 ביולי 286 שנים מחבר ציטוט של etal הכרטיס יקר כי ביקשת עריכת וידאו, לפיתוח תוכנה נטו גם כרטיס הרבה יותר בסיסי יעשה את העבודה בתנאי שיש לו את החיבורים המתאימים. גם אם מדובר בעריכה לא מקצועית אחת לתקופה? זה בעיקר סרטנים משפחתיים, חיתוכים וכו׳ ולשמור את הקובץ מחדש בפורמט כלשהו. מבחינת הביצועים בעריכת וידאו אני לא מחפש משהו top of the line, כמות הפעמים שאני עושה את זה לא תצדיק את המחיר אם מכאן נובע המחיר הגבוהה, פשוט רוצה משהו שיכול להתמודד עם משימות כאלה בלי למות.
פורסם 2019 ביולי 286 שנים מחבר ציטוט של Kirill-TMS לתמוך בהחלט כן אם אין לך רצון לעשות OC למעבד אז קירור מספיק בהחלט. תודה רבה
פורסם 2019 ביולי 286 שנים ציטוט של udiudi תודה! הכרטיס מסך כ״כ יקר בגלל המסכים שאני אחבר? יש דרך להוזיל את זה? קח את זה. הכי הרבה, תמתין עוד 2 דקות ב"עריכת ווידיאו" - מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיסי מסך: Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD כמות: 1 - מחיר: ₪ 1299 סה"כ: ₪ 1299 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. https://www.tms.co.il/67078
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.