פורסם 2019 ביוני 306 שנים היי, התחדשתי בArctic Freezer 13 למעבד I5 שסובל מאוד מחום, ואם אפנה את המאוורר לצד האחורי של המארז ישירות אל המאוורר שאחראי על יציאת האוויר החם ישאר שם מרווח של ס'מ בודדים בין המאווררים בגלל רוחבו של המאוורר והקירור. המארז הוא : Fractal Design Define R3 לאיזה כיוון אתם מציעים ? ועוד שאלה קטנה. פד רפואי עם 40% אלכוהול(או ספריי מגעים חשמלי) ינקו טוב את המשחה הטרמית שכרגע על המעבד? תודה. נערך 2019 ביוני 306 שנים על-ידי R750 הוספת תמונה
פורסם 2019 ביוני 306 שנים ציטוט של R750 לאיזה כיוון אתם מציעים ? אם יש לך מאוורר בתקרת המארז, אתה יכול לכוון לשם (בתנאי שגוף הקירור תומך), אחרת אחורה, כמו שזה אמור להיות. ציטוט של R750 ועוד שאלה קטנה. פד רפואי עם 40% אלכוהול(או ספריי מגעים חשמלי) ינקו טוב את המשחה הטרמית שכרגע על המעבד? אלכוהול יעבוד בסדר לרוב. לא זכור לי שניסיתי ספריי מגעים.
פורסם 2019 ביוני 306 שנים מחבר ציטוט של QttP אם יש לך מאוורר בתקרת המארז, אתה יכול לכוון לשם (בתנאי שגוף הקירור תומך), אחרת אחורה, כמו שזה אמור להיות. אלכוהול יעבוד בסדר לרוב. לא זכור לי שניסיתי ספריי מגעים. אין מאוורר בתקרה, למרות שיש שם פילטר פריק. הבעיה עם הכיוון לאחור שהמאווררים יהיו קרובים במרחק אצבע אחד מהשני, מצד אחד טוב ומהשני זה ששאר האוויר החם במארז לא יצא החוצה כמו שצריך. או שאני לגמרי טועה ואוויר חם לא מתנהג כך?
פורסם 2019 ביוני 306 שנים אין כאן תשובה חד-משמעית כי כדי לברר מהי תצורת הקירור הטובה ביותר צריך לבצע בדיקות יסודיות במערכת. עם זאת, גם אם הקירור לא יהיה אופטימלי לעומת תצורת הקירור הטובה ביותר שאפשר להשיג במערכת שלך (שאולי אומרת למקם מאווררים מחדש או להוסיף כאלה), אין שום בעיה עם הפניית מעבד גוף הקירור לכיוון חלקו האחורי של המארז. חשוב ליצור במארז זרימת אוויר ומניסיוני הדרך הכי יעילה לעשות זאת במארזים סטנדרטיים היא יצירת זרימה מכיוון חלקו הקדמי לכיוון חלקו האחורי של המארז. אם ממש מתעשקים, אפשר להוסיף עוד מאוורר בחזית (או להגביר את המהירות של זה הקיים אם אפשר לעשות זאת) וכך ליצור מעט לחץ חיובי שיעזור קצת לדחוף את האוויר החוצה. הייתי גם ממליץ לנצל את ההזדמנות ולנקות קצת אבק מתוך המארז. אלכוהול יהיה מצוין. ספריי מגעים אמור לעבוד כי הוא צריך להיות מבוסס אלכוהול, אבל לפעמים יש כל מיני תוספות אז העדיפות לדעתי היא חאלכוהול נקי. יש בכל בית מרקחת מגבוני אלכוהול 70% קטנים. קופסה של כמה עשרות כאלה עולה משהו כמו 20 ₪. הם פתרון נהדר כי גם לא משאירים סיבים.
פורסם 2019 ביוני 306 שנים המאוורר של המעבד לא צריך להיות בצד של המאוורר האחורי של המארז. הוא צריך להיות בצד של החלק הקדמי, כיוון זרימת האוויר אחורה. בדר"כ עדיף שהאוויר נדחף אל צלעות הקירור לא יונק מהם. מה שנקרא push.
פורסם 2019 ביוני 306 שנים ציטוט של none77 המאוורר של המעבד לא צריך להיות בצד של המאוורר האחורי של המארז. הוא צריך להיות בצד של החלק הקדמי, כיוון זרימת האוויר אחורה. בדר"כ עדיף שהאוויר נדחף אל צלעות הקירור לא יונק מהם. מה שנקרא push. זו נקודה נכונה, והאמת היא שהמבנה של ה Freezer 13 (כמו של רוב הקולרים הדומים של AC) הוא כזה שניתן להרכיב מאוורר רק בתצורת push - החיבור שלו לצלעות הקירור הוא חד-צדדי. כך שכדי שידחוף אוויר לאחורי המארז, הוא למעשה צריך להיות מחובר לחלק של הצלעות הפונה לקדמת המארז.
פורסם 2019 ביולי 16 שנים מחבר ציטוט של QttP זו נקודה נכונה, והאמת היא שהמבנה של ה Freezer 13 (כמו של רוב הקולרים הדומים של AC) הוא כזה שניתן להרכיב מאוורר רק בתצורת push - החיבור שלו לצלעות הקירור הוא חד-צדדי. כך שכדי שידחוף אוויר לאחורי המארז, הוא למעשה צריך להיות מחובר לחלק של הצלעות הפונה לקדמת המארז. אתם מתכוונים שהוא יונק אוויר אל פנים הצלעות לא החוצה, אם הבנתי נכון? אחרי בדיקה המאוורר יונק אוויר מהצלעות ונושף החוצה , בדיוק כמו המאוורר האחורי של המארז. הקדמי שבחזית יונק פנימה.הרכבתי את המאוורר כשהוא פונה לתקרה. וזו כרגע הטמפרטורה במנוחה ,במאמץ המעבד מגיע ל55C והכ.מסך עד 80C בערך, שיפור של 10 עד 14 מעלות. תודה על הפידבקים הטובים! נערך 2019 ביולי 16 שנים על-ידי R750
פורסם 2019 ביולי 16 שנים ציטוט של R750 אחרי בדיקה המאוורר יונק אוויר מהצלעות ונושף החוצה , בדיוק כמו המאוורר האחורי לא כך זה נראה מהתמונות, אבל, כנראה זה לא ממש משנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.