פורסם 2004 ביוני 721 שנים אהבתי את האלה עם איש התפוח המוזר ההוא.........אין לי מושג מה זה כח וידאוונכון הייתה התוכנית עם החייזר הילד הסגול הבן של הגריר אז......יאאאאק
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אני לא זוכר ממש את כח ווידיאו..ולפורשה יש בובות של החתולים הסמוראיים!!! :-X
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אני לא זוכר ממש את כח ווידיאו.. כופר! ולפורשה יש בובות של החתולים הסמוראיים!!! :-X פארשי..... i have a whole new degree of respect for you ;) ....together we will bring culture and civilization to these neanderthals
פורסם 2004 ביוני 721 שנים שוטרים וגנבים שולט!ואיך קוראים לסדרה הזאת שהיה איזה חייזר רולה בצורה של בנאדם והיה לו מן עין מעופפת כזאת? (לא אנימציה [טוב חוץ מהעין ;D])
פורסם 2004 ביוני 721 שנים לא קראתי את כל הת'רד אבל צ'בי הנינג'האין כאילוזה הדברזה אלוהותהמאטו יושי, אורוקו סאקי...אבל הסאגא של לורד דראג וכל הדרעק הזה זה ממש עלובאני מדבר על הימים הטובים של הטכנודרום והחסלנים ואיך אפשר בלי עינו של סרנוט
פורסם 2004 ביוני 721 שנים לא. ממש, ממש לא....... וצבי הנינג'ה!! איך יכולנו לשכוח!!! ....forgive us holy father of classic TV for we have sinned
פורסם 2004 ביוני 721 שנים כאילואין אף סדרה שמגיעה אפילו לקרסוליים של צבי הנינג'ההם פשוט קשוחים על וממש מדליקים!!אבל דוגרי אין על שרדרהוא זיין על
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אני מצטרף לרן. החתולים הסמוראיים היו (ועדיין) התוכנית הכי מעצבנת שיש (אולי חוץ מטוב טוב הגמד..) ואגב.. במקרה יצא לי השבוע לראות ב6 בבוקר בערוץ 2 פרק של צבי הנינג'ה. העלה בי כלכך הרבה זכרונות..
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מי אמר ששכחנו את צבי הנינג'ה?צבי הנינג'ה.. ביטלג'וס, למרות שזה שלב קצת יותר מאוחר..אני מצטרף לרן. החתולים הסמוראיים היו (ועדיין) התוכנית הכי מעצבנת שיש כל הכבוד צ'יקן!! אתה מחליף את פורש בתור אחראי פורום החל ממחר! ;D
פורסם 2004 ביוני 821 שנים ואגב.. במקרה יצא לי השבוע לראות ב6 בבוקר בערוץ 2 פרק של צבי הנינג'ה. העלה בי כלכך הרבה זכרונות.. גם לי יצא מתישהוא לראות פרק אחד וזה עדיין מעניין ומהנה. נ.ב שמתם לב שבצבי הנינג'ה כשרצו שמשהו יתפוצץ בסוף הפרק תמיד אמרו שיש "עומס יתר"? כמה פעמים אפשר להגיד אותו דבר ואפילו לא להסביר מה זה אומר
פורסם 2004 ביוני 821 שנים מחבר נ.ב שמתם לב שבצבי הנינג'ה כשרצו שמשהו יתפוצץ בסוף הפרק תמיד אמרו שיש "עומס יתר"? כמה פעמים אפשר להגיד אותו דבר ואפילו לא להסביר מה זה אומר ROFL!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.