פורסם 2018 בדצמבר 266 שנים לקחנו לביקורת את המכאנית הקומפקטית של המותג לבית קינגסטון - האם העיצוב המינימלי שלה שווה את המחיר? בואו לגלותלכתבה
פורסם 2018 בדצמבר 266 שנים כמעט לכל המקלדות המכניות (והיקרות בכלל) יש שקע USB לשרשור מכשיר נוסף שזה סה"כ "שקע ההטענה" המצורף. שגיאות ההקלדה נגרמות לדעתי מהקלות של מקשי הRED. כל נגיעה קלה מתורגמת ללחיצה. אני כותב את זה גם ממקלדת עם מקשי RED.
פורסם 2018 בדצמבר 276 שנים מחבר ציטוט של 1stcowgirl אין על BLACK! אשמח להשתמש שוב בלחצנים שחורים, אבל נראה שהפסיקו לספק פטיש 5 קילו עם כל מקלדת על מנת שהקלדה תהפך לחלקה יותר
פורסם 2018 בדצמבר 276 שנים אתם ממש בדיחה בקשר לביקורת על המוצרים. אין מוצר אחד ואני מתכוון אחד, אתם מוזמנים לדפדף, שאתם אמרתם שאינו מומלץ. כל מוצר שאתם נוגעים בו, הוא מומלץ...
פורסם 2018 בדצמבר 276 שנים מחבר ציטוט של אורח בחור אתם ממש בדיחה בקשר לביקורת על המוצרים. אין מוצר אחד ואני מתכוון אחד, אתם מוזמנים לדפדף, שאתם אמרתם שאינו מומלץ. כל מוצר שאתם נוגעים בו, הוא מומלץ... לאחרונה מוצרים כמו הi9 9980XE נותר ללא פרס, למשל. אנחנו דואגים מראש לראות אילו מוצרים רלוונטיים ובעלי פוטנציאל להמלצה כי אחרת יהיה זה בזבוז זמן האתר והמשתמשים לבקש מוצר בינוני שלא זכאי להמלצה שלנו. מוצרים כמו המקלדת שבביקורת מומצלים כי הם עושים עבודה נהדרת סהכ במה שהם באים לעשות. פרסים כמו בחירת העורך הם אלו שאנחנו שומרים למוצרים הטובים ביותר או מומלצים מאוד
פורסם 2019 בינואר 86 שנים יהיה נחמד לדעת אם ניתן למצוא את המקלדת בארץ או בח"ול... זה נושא די רגיש לגבי המכוניות, שאת רובן לא ניתן להשיג בארץ...
פורסם 2019 בפברואר 66 שנים אשמח לכתבה והמלצה למקלדת מכנית לעבודת משרד ולא למשחק. היום רוב המקלדות הרבה פחות נוחות מהמקלדות הישנות.
פורסם 2019 בפברואר 86 שנים יש ב ksp אבל, לדעתי, עדיף להזמין מאמזון. זול ב-50-60 שח ולפעמים 100+ במבצעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.