עבור לתוכן

מדוע המסך הזה כל כך זול?

Featured Replies

פורסם

שאלה טובה, באמת נראה די חריג בנוף.

תבדוק שהוא באמת זמין במלאי.

כמו שאמרתי בדיון אחר - אישית אני בספק עד כמה נוח לעבוד ברזולוציה כה גבוהה ב"27. לדעתי תצטרך סקיילינג ל150%.

פורסם
  • מחבר

יש אותו במלאי וזה המחיר, אבל אתה אומר שזה לא נוח 27 עם 4K, מה אתה מציע לי בקנה מידה הזה פלוס מינום 100-200, יש לי U2515H ואני רוצה להשתדרג.

פורסם

U2717D או U2715H

פורסם
  • מחבר

2K? לא חבל לא להעלות רזולוציה בהחלפת מסך? או לפחות גודל משמעותי כמו 32? איך יוצא 2K על 32?

פורסם

2K זו הרזולוציה המומלצת בדרך כלל למסכי 27 מצד שני אתה כבר רגיל לאותה רזולוציה על 25 אינץ אז אולי 4K בגודל הזה יהיה טוב בשבילך. אם אתה לא רוצה 2K על 27 אז מה תיתן אותה רזולוציה על 32?

ל-32 באמת שכבר הייתי רוצה 4K אולי זה יתאים:

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17831

פורסם
  • מחבר

זה פאנל VA, זה לא ירידה משמעותית למי שרגיל ל IPS?

פורסם

ל-VA יש יתרונות וחסרונות מול IPS, פגשתי אנשים שמעדיפים אחד ואחרים שמעדיפים את השני ככה שזה לא אוטומטית פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

איזה יתרונות יש לו מול מסך IPS?

פורסם

ל-VA יש שחורים יותר עמוקים וקונטרסט יותר טוב מ-IPS, אין לו ips glow למשל

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

ל-VA יש יתרונות וחסרונות מול IPS, פגשתי אנשים שמעדיפים אחד ואחרים שמעדיפים את השני ככה שזה לא אוטומטית פחות טוב.

יש למישהו דיעה אחרת? משום מה אני רואה הרבה ביוטיוב שממקמים את ה VA באיכות בין TN ל IPS.....אני לא רוצה לקנות משהו ולהתבאס...

פורסם

החסרון המהותי היחיד של VA הוא שזמן התגובה האמיתי של הפיקסלים בטכנולוגיה זו עדיין גבוה יותר משל IPS וTN. ספק שזה מורגש מידי ברמות של היום, ובכל מקרה אמרת שאתה עושה הכל חוץ מגיימינג.

פורסם
  • מחבר

אז לדעתך אם אני רק כותב קוד, רואה מדיה וגולש - אני לא אמור לראות הבדל מ IPS?

פורסם

אם תתאמץ לראות הבדלים - תראה (לאו דווקא לטובת הIPS כפי שנאמר). בשימוש שוטף - בספק שתראה.

פורסם

תלך לחנות שיש מסכים בתצוגה ותחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים