עבור לתוכן

התקנת ווינדוס לא ניתן! חייב עזרה!

Featured Replies

פורסם

אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדוס על המחשב ללא הצלחה, קראתי את כל הדברים האפשריים ניסיתי הכל אבל עדיין במבוי סתום.. אני במסך של הכוננים באמצע תהליך ההתקנה ורשום לי כונן 0 שטח שלא הוקצה ועוד כונן שאני יצרתי בשביל ההתקנה של הווינדוס (כונן 0 מחיצה 1) בשניהם אי אפשר להתקין.. אני כבר אחרי כל האיפוסים אתחולים בדיקות בביוס שהכל תקין ואין לא מצליח. יש פה מישהו שיכול לעזור ?? 

• תגובות 36
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו שיכול לעזור?? אני ממש תקוע עם הבעיה (המחשב שלי asus נייד)

פורסם

תמחק את כל המחיצות, ותתקין על המקום הפנוי. ההתקנה תיצור את המחיצות בעצמה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam

תמחק את כל המחיצות, ותתקין על המקום הפנוי. ההתקנה תיצור את המחיצות בעצמה.

ואיך בדיוק אני עושה את זה? אם אפשר הסבר מדוייק זה יעזור 

פורסם

תעלה תמונה של המסך שאתה תקוע בו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

תעלה תמונה של המסך שאתה תקוע בו.

כל פעולה שאני עושה אם זה להמשיך או לעשות חדש כולן מקבלות בעיה.. היה לי גם עוד כונן שיצרתי אבל עשיתי איפוס לכונן הראשי והכל נמחק. 

1542449581631356611412510236652.jpg

פורסם

יש פה שתי אפשרויות:

1. להפעיל recovery console ע"י shift + F10 ומשם לבדוק עם diskpart מה המצב. באותו מקום אפשר גם לנסות לנקות טבלאת המחיצות עם בחירת התקן איחסון ופקודת clean.

http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/005929en

2. אם הפעולה הקודמת לא עוזרת, אפשר תמיד לפתוח את panther log ולראות שם יותר פרטים על טכניים על התקלה.

https://support.microsoft.com/en-us/help/927521/windows-vista-windows-7-windows-server-2008-r2-windows-8-1-and-windows

פורסם

אם מדובר בווינדוס 7 יש צורך לטעון את הדרייברים של הבקר של הלוח אם לארדיסקים אחרת זה לא יתן לך היות ורוב המערכות כיום על מצב ahci

פורסם

איך זה קשור לבעיה שהוא מציג?

בדקת פעם איך נראה המצב שאתה מתאר בפועל? :)

פורסם
  • מחבר

הצלחתי למחוק את כל המחיצות ולעשות חדשות עכשיו הבעיה שזה לא נותן לי להתקין בשום מחיצה חדשה שעשיתי.. זאת הבעיה שמופיעה לי (תמונה)

15424730044467175415911907994246.jpg

פורסם

יש לסמן מחיצה כפעילה. רק אז אפשר להתקין עליה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של vardy

יש לסמן מחיצה כפעילה. רק אז אפשר להתקין עליה.

ואיך אני מסמן אותם כפעילים?

פורסם

לא ניסיתי מחוץ לווינדוס , אבל אם תצליח לחבר את הדיסק למחשב אחר עם ווינדוס, ע"י מקש ימני על המחשב שלי אתה בוחר ניהול, בתוך תיבת השיח בחר בניהול דיסקים. על המחיצה בכונן החדש הקש במקש ימני בעכבר ובחר באופציה: סמן מחיצה כפעילה. בהצלחה!

פורסם

ציטוט של vardy

לא ניסיתי מחוץ לווינדוס , אבל אם תצליח לחבר את הדיסק למחשב אחר עם ווינדוס, ע"י מקש ימני על המחשב שלי אתה בוחר ניהול, בתוך תיבת השיח בחר בניהול דיסקים. על המחיצה בכונן החדש הקש במקש ימני בעכבר ובחר באופציה: סמן מחיצה כפעילה. בהצלחה!

אפשר לעשות את זה עם diskpart.

פורסם

תמהני, מי זאת מחיצה 3 בדיסק 0 ????

ואיך מחקת את התוכן של הכונן ?

בכל מקרה, לא ניתן להתקין חלונות במחיצה בגודל של 549 מגה.

לחץ שם על "הצג פרטים" ותעלה צילום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים