עבור לתוכן

הכי טוב בדורו: Red Dead Redemption 2 זורח אצל המבקרים

Featured Replies

פורסם

עם ציונים ממוצעים של 97 מתוך 100 ואפילו 98 מתוך 100 - מערבון העולם הפתוח המגה-שאפתני של יוצרי GTA נראה מוכן לכבוש את העולם ולשבור שיאים מכירות, החל ממחר

לכתבה

פורסם

הגיע הזמן שיורידו ציון למשחקים שלא מגיעים לPC. RDR הראשון,THE LAST OF US ועוד פנינים רבות שחצי מהשחקנים לא יהנו מהם לעולם.

פורסם

Xbox ו ps עולים פחות ממחשב אז תיקח מעבד/כרטיס מסך חלש יותר או מסך יותר קטן או פחות איכותי ותקנה xbox כולה 1200 שקל לעומת 5000 שקל לפחות למחשב כמובן שאתה צריך להשקיע על הלייב או הפלוס אבל זה כבר שיקול שלך

פורסם

מבחינתי זה 0/100 כל עוד אין את זה לפיסי לא מתכוון לקנות קונסולה מטופשת ומיותרת כשיש לי מחשב גיימינג שעלותו הכוללת שווה לסכום של 7-8 קונסולות כאלה

פורסם

כנראה כמו GTA V. אחרי שימצו את הפוטנציאל המסחרי מהקונסולות יגיעו גם לPC, הם לא לוקחים אף סיכון לפיראטיות.

פורסם

זה לא קשור לסיכון לפיראטיות, זה נטו ניצול ציני של מצב השוק וחליבת כספים מירבית בדרך לגרסה האולטימטיבית מכולם.

פורסם

יש דרך להפוך משחקי Xbox או PS למחשב? לא לאדם פשוט, אלא לאותם אנשים שמקדישים את חייהם בכדי לפרוץ כל דבר?

פורסם

אין ולא יהיה על רוקסטאר פשוט רמה אחרת מכולם. רדר2 יצירת מופת... הממשיך של gta v האגדי

פורסם

חחח האקס בוקס שלי מלפני 5 שנים יכול להריץ את המשחק לעומת הפס שעולה פי 5 ממנו שהמשחק בכלל לא זמין אליו

פורסם

יש כל כך הרבה משחקים ב-PC ועוד בדרך... שאם המשחק יצא או - לא ל-PC, זה ממש לא מטריד אותי. אני לא אתפשר על משחק כזה טוב ב-30FPS בקושי, ללא הדיוק של עכבר. לדעתי רוקסטאר עושים אבל למשחק, שלא משחררים גרסה ל-PC. אם מפתחת המשחק לא מעוניינת בכספי, אני את 60$ שלי אשמור למשחק אחר...

פורסם

דרך הגב, מה שמחזיק היום את המשחק GTA V חי ונושם... ועדיין מייצר רווח למפתחת, זאת דווקא קהילת המודרים של ה-PC.

פורסם

בשורה התחתונה זה קשור לתקציב. מי שיש לו יקנה מחשב ומי שאין יקנה קונסולה _ (שלאורך זמן תעלה כמו מחשב.) חוק קרדינאלי נכון להיום: אי אפשר להשוות בין מחשב לקונסולה. _ אלו 2 חיות שונות.

פורסם

לפי ההיסטוריה ודפוסי השיווק לא נראה שזה יגיע ל PC.

פורסם

תהנה לך להריץ ב רזולציה של 700P עם 25FPS ונפילות +תמונה מטושטשת

פורסם

קניתי אותו היום משחק ברמה גבוהה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים