עבור לתוכן

צניחה דרמטית במחירי כונני SSD

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Animor

כמה אחריות יש על ה-evo 860 מאמזון? 

כתוב 5 שנים בעמוד המכירה.

• תגובות 468
  • צפיות 305.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאללה, הוזמן :)

פורסם

רק בגלל ש-ModChip כזה חמוד, 860 EVO 1TB קיבל אגרוף בבטן. גם תצורת SATA רגילה וגם M2 צנחו בעוד 20 דולר. הכונן נמכר בכ-600 שקלים כרגע.

https://www.amazon.com/gp/product/B07822Z77M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

עריכה: דיל יותר טוב לאלה שרוצים מהירות, HP EX920 בנפח 1TB, כונן זהה ל760P \ SX8200 ירד ל-750

https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?item=N82E16820326778

די, זה מדהים

פורסם

גם ה-WD Blue 3D NAND ונמכר עכשיו ב-70 דולר (לפני משלוח). כונן לא רע עם 5 שנות אחריות. קצת יותר אטי מה-MX500 וה-EVO ובהפרש של 20 ₪ הייתי בוחר בהם, אבל עוד אפשרות סבירה מאוד מתחת לרף המס.

860 EVO 1TB ב-600 ₪ זאת  מציאה. מעניין אם נראה עוד צניחה קלה של 10-20 דולר בבלאק פרידיי עצמו.

פורסם
ציטוט של djelectric

רק בגלל ש-ModChip כזה חמוד, 860 EVO 1TB קיבל אגרוף בבטן. גם תצורת SATA רגילה וגם M2 צנחו בעוד 20 דולר. הכונן נמכר בכ-600 שקלים כרגע.

:S

להמשיך לחכות? או לקפוץ על המציאה

פורסם

עכשיו אני מחכה ל 2TB מתחת לרף המכס.(לא באמת)

מה לגבי כונן גיבוי חיצוני של 2.5 אינץ?

גודל מעל 2TB.

ה2TB נמכרים ב60 דולר בערך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של samitc

אם ה evo 860 וה mx 500 (שניהם בגודל של החצי טרה) היו נמכרים באותו מחיר מה הייתם ממליצים?

אם אותו מחיר בדיוק אז נטייתי ללכת על evo860,

לא בגלל ה 0 נקודה משהו הבדל ביצועי שבנץ סינטטי מראה איפה שהוא ואשר אין לכך כל משמעות בהיבט הפרקטי,

אלא בשל התוכנה להעתקת פרטישנים שמגיע איתו, ונחשבת איכותית יותר מזו המסופקת עם ה- crucial.

היה מבחן השוואה מקיף על שניהם ברשת וזו היתה המסקנה. הסוקר נראה לי מאד רציני ומנוסה בתחום,

אז סומך על החוכמה שהוא הראה בהקשר הזה.

פורסם
ציטוט של About:blank

מעניין אם נראה עוד צניחה קלה של 10-20 דולר בבלאק פרידיי עצמו

התחושת בטן שלי אומרת שכנראה תהיה ירידה של עוד 3 דולר אבל לא יותר.

פורסם
ציטוט של nec_000

אם אותו מחיר בדיוק אז נטייתי ללכת על evo860,

לא בגלל ה 0 נקודה משהו הבדל ביצועי שבנץ סינטטי מראה איפה שהוא ואשר אין לכך כל משמעות בהיבט הפרקטי,

אלא בשל התוכנה להעתקת פרטישנים שמגיע איתו, ונחשבת איכוית יותר מזו המסופקת עם ה- Crucial.

היה מבחן השוואה מקיף על שניהם ברשת וזו היתה המסקנה. הסוקר נראה לי מאד רציני ומנוסה בתחום,

אז סומך על החוכמה שהוא הראה בהקשר הזה.

אשמח לקישור למבחן הספציפי

פורסם
  • מחבר

פורסם

860 EVO בנפח 1TB ב-590 ₪ לערך באמזון (כולל משלוח ומס).

לא יודע אם המחיר עוד ירד, אבל אם יגיע לאזור ה-550–560 ₪ בבלאק פרידיי  לדעתי תיווצר דילמה אמיתית בינו לבין גרסת ה-500GB. כבר עכשיו במחיר הזה מדובר די במציאה למי שזקוק לנפח הזה בטכנולוגיית SSD.

פורסם

לדעתי בגזרת החצי טרה ה-MX500 מנצח. לא רק ביגלל המחיר.

אני מחכה לראות אם תהיה הנחה בנפח הטרה. מוזר לי שלא היה עדיין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים