עבור לתוכן

צניחה דרמטית במחירי כונני SSD

Featured Replies

פורסם

השאלה איזה סוגי שבבים - SLC MLC TLC

זה הכי חשוב 

סמסונג או CRUCIAL זה בערך אותו דבר..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 468
  • צפיות 305.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטרף להמלצה על ה-MX500

כונן מעולה!

פורסם

נקנה, הגיע, הוחלף.

תענוג

פורסם

תתחדש! :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ה-SSD המעפאן של Silicon Power שקניתי מאמזון מת. נתונים מזויפים ב-SMART אם אתם זוכרים.

תקע לי תמחשב בפוסט בחודש האחרון 3-6 פעמים כל הפעלה והיום אני מגלה שאני לא רואה את הכונן.

סקטורים פגומים קפץ ל-14 לפי SMART. אחחח כמה חשוב לקנות SSD איכותי !!!!!!!! להישמר!

כל המידע שלי אבד! ועוד חשבתי שלא אאמץ אותו יותר מדי שלא יקרה לו כלום

פורסם

זאת בעיה באופן כללי בSSD - כשהם מתפגרים, לעיתים קרובות אין שום התראה מוקדמת ואין אפשרות לחלץ מידע. צריך להיות עם גיבויים עדכניים כל הזמן. למרות שבמקרה שלך - תקיעה מפעם לפעם בPOST דווקא כן יכולה להוות סימן אזהרה. 😕

פורסם

אז אני צריך תחליף

מתי יהיה מבצע כלשהו בעתיד הקרוב ?

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שהזהרנו פה החברים האחד את השני, לרכוש רק כונני SSD מהמותגים המוכרים והמתקדמים בתחום,

בכללן סמסונג, מיקרון, WD (ותת החברות שלה), וכדומה. זה הזול sp ודומיו, בסוף ייצא יקר. את העלות של אבדן

החומר והצורך להתקין מחדש זה בכלל קשה לחשב במונחי כסף.

יכול לשתפכם, מהנסיון שצברתי עד כה, אצלנו בחברה יש הרבה מאד SSD, וסה"כ, זה מוצר שהתגלה כפחות אמין מהדיסקים
המכאנים המסורתיים של פעם. הטכנולוגיה כנראה יותר צעירה ועדיין לא בשלה במידה זהה לדיסק קונוונצינאלי.

אגב גם לקנות את הטובים שבתחום SSD, וזה מה שיש בשרתים, זה עדיין פחות אמין מדיסק מכאני.

זו הסטטסיטיקה אצלנו ויש לנו המוני שרתים ללמוד מהם באמצעות כמויות גדולות של דיסקים.

פורסם
  • מחבר

TeamGroup יצרן דרג נמוך יחסית בתחום, אבל - מוכר בתעשיה.

על פניו נראה שאפשר לסמוך עליו בנוגע ל- SSD. זה אמנם לא סמסונג או מיקרון אבל סביר עבור מחשב PC ביתי.

תחילה כתבה על הדגם שהנני מתייחס אליו - GX2:

https://compress.ru/post/20190627-ssd-teamgroup-gx2-512gb

**תרגמו בתרגום האוטומטי של גוגל לשפתכם (אנגלית/עברית).

תכלס משתמש בבקר silicon motion ושבבי nand של Intel. שזה בהחלט בסדר.

מחיר ל- 1 טרבייט רק 74.99$ באמזון עכשיו, מתחת לרף הפטור ממע"מ - הללויה.

כולל משלוח ובהמרה לשקלים זה יוצא כ- 294 ש"ח מחיר סופי הכל כולל הכל:

https://www.amazon.com/TEAMGROUP-Internal-Solid-State-T253X2001T0C101/dp/B07PX2KKHM/ref=sr_1_16?dchild=1&keywords=ssd%2B1tb&qid=1599502837&sr=8-16&th=1

ואם רוצים את הנפח 500GB רק 44.99$, שזה כולל משלוח ובהמרה לשקלים יוצא כ- 189 ש"ח מחיר סופי הכל כולל הכל.

פורסם

הגיע היום הגורלי.

אני שמח שלא חיכיתי.

פורסם

כבר הזמנתי MX500 והגיע לידיי. רואים שיש איכות. נתוני SMART מלאים ואמיתיים. 47 בלוקי NAND ספייר.

‏‏2לכידה.PNG

‏‏לכידה.PNG

פורסם
  • מחבר

גם הביצועים מרשימים ללא ספק ורואים יפה במדידה הסינטטית שצרפת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי אתמול מאמזון WD BLACK SSD SN750 NVME 500GB

עלה לי 80$ כולל משלוח (ובנוסף יש איזה מבצע של הכרטיס אשראי שמוריד 30 שקל) ככה שזה יוצא בערך 250 שקל.

אני מתלבט עכשיו אם כדאי לי לבטל ולחכות לבלאק פריידי? קצת מתלבט אם עדיף לי לקנות 1TB, אבל כרגע זה מאד מייקר את העניין כי צריך לשלם גם מע"מ.

מה הסבירות שיהיו הנחות משמעותיות בבלאק פריידי? לא מצפה לקבל 1TB בלי מע"מ, לפחות לא מחברה נורמלית אבל הגיוני שיהיה דיסק יחסית טוב (כמו הSSD BLUE SN550) ב80$?

אני כרגע תקוע רק עם 250GB במחשב, לא מאד דחוף לי להוסיף אחסון אבל השאלה אם יש טעם לחכות חודשיים בשביל זה.

אני יכול גם בהמשך לקנות עוד SSD של 500 אבל נראה לי פחות כדאי.

פורסם

אם מדובר באחסון לעבודה שוטפת, עדיף 2 יחידות מדגם איכותי של 500GB שיעלו 50% יותר מדגם ג'אנקי של 1TB (ג'אנקי הכוונה לדגם שלא מסומן כבעל מוניטין של אמינות מירבית).

כשהSSD שובק חיים לפתע פתאום, כולם מתחרטים שלא קנו מהדגמים המובילים בתחום. 

פורסם

כמה תהיות:
1. בשל האמינות הבעייתית של כוננים חיצוניים יש בכלל הגיון בנפחים גבוהים?
2. בעבור 100 ש"ח ניתן לקבל מהירות (USB 3.2) או עוד 1T: מה חשוב יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים