עבור לתוכן

עדכון 1809 משבית את המשתמש וכתוצאה אין חלונות ואין גם דרך חזרה.

Featured Replies

פורסם

במקרה הזה התייחסתי ל-Snapshot של מכונה וירטואלית ככה שזה מובנה בהייפרוויזור כשכל ההייפרוויזורים הנפוצים כוללים אפשרות כזאת. אני חושב שאפילו Hyper-V ;)

אם התכוונת ליצירת Disk Image של מחיצת מערכת ההפעלה, אז לא חסרים פתרונות. בגרסאות Pro של Windows יש אפילו פתרון מובנה. אני אישית משתמש ב-Image for Windows אבל יש את Clonezilla, Macrium Reflect כפתרונות חינמים טובים ואני בטח שוכח לפחות עוד כלי או שניים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 125
  • צפיות 125.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע מה אתכם אבל אני רצתי ללחוץ על הכפתור הזה:

image.png.051b91be41a6a79cc7151af093d9f24c.png

פורסם
  • מחבר

uאני העדפתי את זה

Untitled.jpg

פורסם

לא סומך על זה. בפעם הקודממת הם טענו שרק מי שהגדיר לבד הוריד את העדכון הבעייתי ואצלי הוא ירד אוטומטית.

פורסם

איך זה משפיע על משתמשים כמוני שיש להם את ה1809 כבר מותקן? כדאי לעדכן בכל מקרה? (אם לא עודכן כבר)

פורסם

אחזור להמלצה שנתתי קודם.

להשתמש ב 1803 לכל הפחות עד השנה החדשה.

אין סיבה בעולם להתקין 1809 במצב של 98% תקין, או כל דבר דומה.

בהצלחה.

פורסם

1809 כרגע מוצעת רק למי שמצטרף ל insider\מפתחים שלהם. 1803 היחידה שמציעים באתר שלהם כאחד שלפני פחות משבוע פירמט והוריד אימג' מהאתר שלהם

פורסם
  • מחבר
ציטוט של andralamusya

1809 כרגע מוצעת רק למי שמצטרף ל insider\מפתחים שלהם. 1803 היחידה שמציעים באתר שלהם כאחד שלפני פחות משבוע פירמט והוריד אימג' מהאתר שלהם

1809 ורק הוא   מוצע החל מה 13 לנובמבר לכולם.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

פורסם
ציטוט של Ivan

1809 ורק הוא   מוצע החל מה 13 לנובמבר לכולם.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

זה שרשום על המוצר של יצירת כלי ווינדוס 1809 זה ידוע, אבל ניסית להתקין ולעדכן את הווינדוס עד תומו? תווכח לגלות שהגרסה שונמכה מאז שדווחו על הבעיות מ-1809 ל-1806 והקובץ אימייג' שנשמר לך הוא בעצם 1806 לצד עדכונים מצטברים לאוקטובר 18
רק בחודש האחרון פרמטתי מעל לעשר פעמים בניסיונות כאלה ואחרים

פורסם
  • מחבר

עובדה

מה 15 לחודש הזה

Untitled.jpg

פורסם
ציטוט של Ivan

עובדה

מה 15 לחודש הזה

Untitled.jpg

בדיוק מה-20 לחודש, מוזר שלא קיבלתי את הגרסה החדשה, והכלי אצלי MediaCreationTool1809+ווינדוס עדכני.
אולי לא שוחרר בגרסה העברית? על כל אופן בחודש אוק' התעדכן לי ל1809 וחזרתי ל-7 ובחודש האחרון חזרתי לעשר
קבצי אימג' חדשים הורדו מחדש בכל פעם.

231513515545454546.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים