עבור לתוכן

חיבור ממיר הוט למסך U2515H

Featured Replies

פורסם

זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה)

ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה?

אני לא יודע עד כמה האופציה של לרכוש את הסאונד בר של דל יהיה חכם כי אמנם זה נוח אבל אם בעתיד ארצה לשדרג מסך ? למרות שאני מרוצה ממנו..

נערך על-ידי Rockstatement10

פורסם

זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה)

אין סיבה שתיהיה בעיה לדעתי.

ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה?

מבחינת איכות סאונד ברור שעדיף רמקולים שולחניים מאשר הצעצוע הזה שמתחבר למסך. הוא יכול להיות פתרון נחמד למי שאין מקום לרמקולים שולחניים או שלא מעניין אותו איכות סאונד כמו למשל לעבודה משרדית. בעיקרון באותו מחיר שלו ואפילו בזול יותר אפשר להשיג רמקולים הרבה יותר איכותיים כמו אלה:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824206

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471

אגב, את הרמקולים תוכל לחבר ישירות למסך ולא לממיר.

פורסם

למרות המראה המשרדי הצנוע ל-AC511 יש סאונד מפתיע לטובה, מנסיון הוא נשמע יותר טוב מרמקולים פשוטים של 100 שקל.

פורסם

למרות המראה המשרדי הצנוע ל-AC511 יש סאונד מפתיע לטובה, מנסיון הוא נשמע יותר טוב מרמקולים פשוטים של 100 שקל.

אולי, אבל הוא עולה 200 ש"ח, ואין מצב שהוא נשמע יותר טוב מהמיקרו לאב ששלחתי שעולים 220.

פורסם
  • מחבר

באמזון ה-AC511 עולה כ-130 ש"ח כולל המשלוח.. מה דעתכם? למרות שאני יותר נוטה למשהו איכותי כמובן גם לשירים..

וגם חשבתי לעצמי אם בעתיד אחליף את המסך הזה אז סתם קניתי את הרמקול הזה שמתחבר למסך?

אני יכול לחבר באמת כל רמקול למסך ללא בעיה? כי יש לו 3.5, אבל השאלה אם זה ייתמוך גם במחשב וגם בטלויזיה.. ואולי גם אם אחבר קונסולה בעתיד..

פורסם
  • מחבר

הקפצה..

חיברו לי את הממיר והתצוגה אצלו טיפה מטושטשת כנראה בגלל שהמסך הוא QHD אבל רואים בסדר דווקא..

מה לעשות עם הסאונד?

פורסם

אתה יכול פשוט לחבר אוזניות/רמקולים ליציאת האודיו של המסך. הוא יקבל את הסאונד מהמחשב/ממיר דרך HDMI/DisplayPort ויוציא אותו החוצה דרך שקע היציאה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא יודע אם לרכוש את הסאונד בר או רמקולים חיצוניים..

פורסם

אם אין לך בעיית מקום אז ברור שרמקולים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים