פורסם 2018 בספטמבר 267 שנים היי, לאחר שהסרתי פלאג אין של ליריקס שהיה קשור למדיה פלייר התחילה לי בעיה חדשה - המוסיקה ממשיכה להתנגן גם אחרי שאני סוגר את המדיה פלייר, והדרך היחידה להפסיק אותה היא באמצעות סגירת המדיה פלייר דרך מנהל המשימות (סיים משימה"). יש משהו שאוכל לעשות? לשחזר את ההגדרות או להתקין מחדש?
פורסם 2018 בספטמבר 267 שנים מחבר וזה הפלאג אין הארור: https://alternativeto.net/software/lyrics-plugin/
פורסם 2018 בספטמבר 267 שנים מחבר זה באמת מה שקרה. ככה המדיה פלייר כתב לי. השאלה היא מה עושים כרגע...?
פורסם 2018 בספטמבר 267 שנים ציטוט של Myrath המוסיקה ממשיכה להתנגן גם אחרי שאני סוגר את המדיה פלייר, והדרך היחידה להפסיק אותה היא באמצעות סגירת המדיה פלייר דרך מנהל המשימות (סיים משימה"). גם אצלי ישנה התופעה הזאת בלי שהתקנתי פלאג אין כלשהו. נראה שסגירה של המדייה פלייר משאירה אותו לפעול ברקע ולכן הוא ממשיך לנגן נערך 2018 בספטמבר 267 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2018 בספטמבר 267 שנים אפשר להפסיק את הנגינה באמצעות לחצן ה-STOP של הנגן ואז לסגור אותו. אבל בבדיקה במנהל המשימות אפשר לראות שהוא נשאר לפעול ברקע
פורסם 2018 בספטמבר 277 שנים מחבר אני יודע. השאלה שלי היא איך ניתן להשיב את המצב לקדמותו - X כדי לסגור את ההפעלה של המדיה פלייר. אני לא יכול כל פעם לסגור אותו דרך מנהל המשימות.
פורסם 2018 בספטמבר 287 שנים סגור את התהליך של Windows Media Player, ואז המוזיקה תיפסק. אני משתמש ב-MPC-HC דרך K-lite Codec Pack שהוא נגן מדיה מינימליסטי ופשוט, המזכיר בממשק שלו, את Media Player של Windows 9x.
פורסם 2018 בספטמבר 287 שנים ציטוט של Myrath אני יודע. השאלה שלי היא איך ניתן להשיב את המצב לקדמותו - X כדי לסגור את ההפעלה של המדיה פלייר. אני לא יכול כל פעם לסגור אותו דרך מנהל המשימות. בהוספת והסרת תכונות נסה להסיר ולהחזיר את מדיה פלייר.
פורסם 2018 בספטמבר 287 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock אז למה שלא תתקין VLC ודומיו? ניסיתי ווינאמפ, אבל הוא לא מגיב לפקדי המולטימדיה של המקלדת שלי. VLC אנסה. ציטוט של dor123 סגור את התהליך של Windows Media Player, ואז המוזיקה תיפסק. אני משתמש ב-MPC-HC דרך K-lite Codec Pack שהוא נגן מדיה מינימליסטי ופשוט, המזכיר בממשק שלו, את Media Player של Windows 9x. אני יודע. פשוט לא הגיוני כל פעם לכבות חוכנה ממנהל המשימות... אשמח ללינק לתוכנה החינמית הפשוטה שאתה מתאר. ציטוט של nachum37 בהוספת והסרת תכונות נסה להסיר ולהחזיר את מדיה פלייר. היא לא קיימת שם. בווינדוס 10 המדיה פלייר מגיעה כחלק אינגרטלי מהמערכת ואי לכך, לא ניתן להסירה או להתקינה מחדש וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.