פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר אתה לא קונה משחקים כי אתה לא כל כך אוהב משחקים.אני משחק עד היום את כל משחקים ששיחקתי פעם כי אני אוהב משחקים, אם משהו ישן זה לא אומר שהוא לא טוב.אתה לא צריך לקנות משחקים כי אתה לא משחק בהם הרבה...אני לא אגיד לך שאני קונה הכל אבל אני משתדל להיות הגון.כמה אתה משלם בקולנוע כשאתה נכנס?...30ש"ח בערך?...אז זה יוצא 30ש"ח על שעה וחצי סרט בממוצע.אם אתה הולך ל-7 סרטים בשנה אתה משלם 210ש"ח בלי שהכנסנו הוצאות נלוות.עם הוצאות נלוות זה כבר מחיר של משחק או שניים על 10.5 שעות של הנאה, אם אני נהנה ממשחק מאות שעות אני אני מרגיש יותר ממחוייב לשלם עליו.אבל כמו שאמרתי לא כולם חייבים לקנות משחקים, במיוחד אם אתה מוחק אותם אחרי זמן קצר.אבל זו רק דעתי.
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים אתה לא קונה משחקים כי אתה לא כל כך אוהב משחקים. אני משחק עד היום את כל משחקים ששיחקתי פעם כי אני אוהב משחקים, אם משהו ישן זה לא אומר שהוא לא טוב. אתה לא צריך לקנות משחקים כי אתה לא משחק בהם הרבה...אני לא אגיד לך שאני קונה הכל אבל אני משתדל להיות הגון. כמה אתה משלם בקולנוע כשאתה נכנס?...30ש"ח בערך?...אז זה יוצא 30ש"ח על שעה וחצי סרט בממוצע. אם אתה הולך ל-7 סרטים בשנה אתה משלם 210ש"ח בלי שהכנסנו הוצאות נלוות. עם הוצאות נלוות זה כבר מחיר של משחק או שניים על 10.5 שעות של הנאה, אם אני נהנה ממשחק מאות שעות אני אני מרגיש יותר ממחוייב לשלם עליו. אבל כמו שאמרתי לא כולם חייבים לקנות משחקים, במיוחד אם אתה מוחק אותם אחרי זמן קצר. אבל זו רק דעתי. אני מסכים עם דעתך לחלוטין. משחק טוב לאו דווקא עולה 210 שקלים, Deus Ex עולה היום 80 שקלים ונותן עשרות ואפילו מאות שעות של הנאה. משחק כמו HOMM4 שווה את הכסף לחלוטין, וכך גם UT וכל שאר משחקי הרשת למיניהם. אי אפשר להגיד שכל משחק עולה 229 שקלים, כי זה לא נכון, וגם אם זה היה נכון יש משחקים שפשוט שווים את זה, ולא יעזור בית דין. רוקפורד, בקשר לדיסקים של מוזיקה אני מסכים אבל אני משוחד כי אני כמעט ולא שומע מוזיקה
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים אני לא מבין למה המשחקים עולים כל כך הרבה זהו פיתחו אותוומשכפלים אותו בגרושים כמה דיסק עולה נניח 5 ש"ח זה מוגזם למכו כל דיסק משוכפל ב 100- 200 ש"ח :AR15:
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים אם פלייט סימולטורFS2002 של מיקרוסופט הוא אחלה - כל כמה זמן מוציאים עדכונים (לדוגמא, שינוי הקו טיסה מעל שמי מנהטן אחרי קריסת בנייני התאומים)ובקשר לקנייהיש להפריד בין מוזיקה למשחקים ואין לי כוח להכנס לזה
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים פרט חשוב ששכחתי לציין... בעבר, גם משחקים הייתי רץ וקונה כל חודש חודשיים.Descent IIGround ControlRed Alertזה בערך מה שאני זוכר...אבל בגלל שהמוזיקה היא אהבת חיי, אוספים ואלבומים היוו קניה מועדפת.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני לא מבין למה המשחקים עולים כל כך הרבה זהו פיתחו אותוומשכפלים אותו בגרושים כמה דיסק עולה נניח 5 ש"ח זה מוגזם למכו כל דיסק משוכפל ב 100- 200 ש"ח :AR15:תגיד לי אתה בסדר?את Black&White פיתחו כמה עשרות אנשים במשך שלוש שנים, את UT בשלוש שנים חברה שלמה, את Deus Ex צוות קטן יחסית במשך שנתיים, ואת Serious Sam במשך שנה, רק כדי לפרסם מנוע גרפי. זו הסיבה שהוא כל כך זול, דרך אגב. העלויות הן בפירוש לא עלות הדיסקים.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים את מי זה מעניין כמה האהבלולים עבדו...שישנו את ההשקפה שלהם שנוגעת רק לאינטרסים האישיים שלהם ויורידו מחירים.עושק הלקוחות לא יביא להם עושר.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים למיקרוסופט מגיע כל גרוש שהם עובדים בשבילו?בדיוק, זה לא אומר שאתה, הצרכן הפרטי צריך לקנות את המוצרים שלהם, אחרי הכל מוצרים אלה נחשבים למותרות, ויש תחליפים בשוק.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני HARDCORE GAMERויש לי מלא משחקים (חלקם קנויים)עכשיו בוא נגיד שאני קונה 5 משחקים שעולים כל אחד 200 שקלכרגע ביזבזתי 1000 שקלעכשיו בוא נגיד שקניתי 25 משחקים ובוא נגזים ונגיד שקניתי את כולם בפרק זמן של חצי שנהביזבזתי 5000 שקל שבהם הייתי כבר קונה מחשב חדשמסקנה : ישראל ומחשבים לא הולכים ביחד...
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים המחירים בארה"ב אפילו יותר יקרים40-50$ למשחקעכשיו תוסיף מעמ ותהפוך לשקלי... במקרה הטוב 220 שקל
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מואהה ג'די נייט 2 משחק בן ****טוני הוק 3 הירוס 4 גם פצצתי ביותרואני עכשיו אני מוריד דנג'ן סייג' אני יגיד לך עוד יום ומשהו
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים המחירים בארה"ב אפילו יותר יקרים40-50$ למשחקעכשיו תוסיף מעמ ותהפוך לשקלי... במקרה הטוב 220 שקלאני אומר ואני יגיד פעם שניייה תפסיקו ליקנות משחקים ותתחילו לחרוש על ה ADSL שעכשיו קניתם (לא אישי ל 56K)מי שרוצה אני יפרסם מדריך איך להוריד וצרוב משחקים מהאינטרנט עזבו כבוד למי יש היום 1000 ש"ח לבזבז על משחקיםשל לילה אחד שהמחשב פתוח !
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים אתה יודע זה לא יפהלמרות שגם אני לא קונהפשוט כי אין לי כסףואגב גרין דיי שבחתימה שלךכנראה שאני נוסע להופעה שלהם בלונדון בקיץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.