עבור לתוכן

2950X Review - Productivity, Streaming PC Gaming Benchmarks

Featured Replies

פורסם

בהחלט מעניין,

מעבד רב תחומי, אשף ב- productivity המסוגל לבצע גם מטלות (גיימינג למשל) לא רע בכלל - השוואה רוחבית:

פורסם
  • מחבר

ובכלל השוק מגיב מאד טוב למה שקורא אצל AMD בתקופה האחרונה, המניה פשוט מתפוצצת עם שווי כבר מעל 26$ 😱

היו כאלו אשתקד (שעם השקת הריזן) ניתחו, כי זה שווי המניה שאכן AMD תגיע אליו.

אמנם די הקשבתי להם וקראתי בשקידה את הניתוחים, אבל לראות זאת מתממש בפועל - אפילו אני מתמלא בהערכה

וחבל שמכרתי מזמן את האחזקות כשסברתי שהעליה מיצתה עצמה.

אז המשך העליה המטאורית כנראה מספרת לנו, שמדובר בשילוב מס' דברים:

בכללם גם הצלחה בנתוני הרבעונים האחרונים שעוברים את התחזיות ממעל, בשילוב אמון חזק מצד אנשי המחשוב והטכנולוגיה

הנדונה - שסוברים כי ריזן בהחלט שינה ועוד ישנה גם הלאה את הסגמנט...

קצת חומר כלכלי טרי בלינק הבא:

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/amd-stock-price-surging-after-announcing-data-center-graphics-card-2018-8-1027487742

image.png.bea88f55fdd70deb351519b180d0564b.png

פורסם

מדהים כמה פוטנציאל מבוזבז יש למעבדים הללו תחת חלונות.

זה לא קדמה.

פורסם

אפשרי גם שמרמז על הכיוון לקונוסולות הבאות מבחינת קו מחשבה.

ריבוי ליבות כנראה זו הדרך הלאה גם לגיימינג.

פורסם
  • מחבר

גם אני חושב כך, זה עושה שכל,

ולו רק מהזוית הכלכלית עסקית, שהרי ישנו תמיד אינסנטיב לייצר הכנסות - משמע למכור מוצרים חדשים,

והדרך לדחוף את קהל היעד לשדרג, זה באם התוכנות שהם רוצים להריץ (קרי משחקים במקרה דנן) יאלצו

אותם לשדרג למעבדים חדשים יותר. ומעבדים חדשים יותר משמעותם מטבע הדברים ריבוי ליבות. 

לכן אנחנו נראה את אינטל ו- AMD פועלות מול מפתחות הכותרים, במגמה לייצר עומס חישובי כזה,

שמצריך יותר מאותן 4 הליבות המסורתיות שהיו לנו הלחם והחמאה בעשור האחרון.

פורסם

איזה חמור אני, בתור אחד שמבין קצת בתחום אני לא סולח לעצמי שלא קניתי שהמנייה עלתה פחות מ2$.

ומה אומרים על הVOLUME של המיסחר? ממש מטורך לעומת אינטל ושות' לא? 

פורסם
  • מחבר

בדקתי כרגע והמסחר על:

א. מניית AMD הוא כ- 80 מיליון מניות בממוצע, שזה כפול 25$ היחידה כרגע, יוצא לנו באזור 2 מיליארד דולר בממוצע.

ב. מניית אינטל הוא כ- 25 מיליון מניות בממוצע, שזה כפול 48$ היחידה כרגע, יוצא לנו באזור 1.2 מיליארד דולר בממוצע.

אז ממש מטורף ביחס לאינטל לא, שכן מדובר באותו סדר גודל בערך (2 לעומת 1.2).

מצד שני ביחס לשווי השוק שלהן, אז כן, המניה של AMD נסחרת מדי יום משהו כמו 10% משוויה,

בעוד שאצל אינטל מדובר על בערך 1% משוויה.

קרי שבמסחר במניית AMD (כרגע) יש הרבה יותר "רעש" באופן פרופורציונאלי לגודלה בשוק.

פורסם

הממוצע עמד על כ60 לפני כמה ימים, ועלה ל80 כיום ביזכות ימים האחרונים שיום אחד היה 100, למחרת 150 ויום אחרי 300, עכשיו ניראה שמתחיל להירגע קצת ועומד סביב ה25 דולר.

https://finance.yahoo.com/quote/AMD/history?p=AMD

פורסם
  • מחבר

בהחלט תופעה מעניינת, מה חדשות על AMD המתפשטות כרוח בשדה קוצים, מסוגלות לעשות לאופורטיוניסטים "סוחרי יום" בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים